problema

Pagina 1 din 1
1

lica

Guest

problema

scris pe 11 sep 2005 18:15 de lica

sunt cu prietena mea de un an si am facut-o acu vreo 4 luni.ea ajunge la orgasm,totul e ok insa am o problema:eu nu apuc sa ejaculez!o facem vreo juma de ora/45 de minute fara preludiu si cand sunt aproape ea nu mai poate!ce sa fac?ea se simte vinovata si incearca sa ma masturbeze sa-mi faca sex oral dar tot nu reuseste s m excite destul!cand ma masturbez ejaculez dupa vreo 15 minute dar eu vreau sa ejaculez in ea!!ce as putea face?am incercat tot felul de pozitii dar degeaba.amandoi am fost virgini pana acum 4 luni!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: problema

scris pe 11 sep 2005 22:55 de valentine

sunt cu prietena mea de un an si am facut-o acu vreo 4 luni.ea ajunge la orgasm,totul e ok insa am o problema:eu nu apuc sa ejaculez!o facem vreo juma de ora/45 de minute fara preludiu si cand sunt aproape ea nu mai poate!ce sa fac?ea se simte vinovata si incearca sa ma masturbeze sa-mi faca sex oral dar tot nu reuseste s m excite destul!cand ma masturbez ejaculez dupa vreo 15 minute dar eu vreau sa ejaculez in ea!!ce as putea face?am incercat tot felul de pozitii dar degeaba.amandoi am fost virgini pana acum 4 luni!

Incercati pozitia pe la spate si puneo si pe ea sa se miste.
Eventual uitate si ce "se intampla jos" pt ca stimulul vizual are un rol mare.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

32 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online