Probleme cu erectia

Pagina 1 din 1
1

exeret

Junior member
12 mesaje

Probleme cu erectia

scris pe 15 aug 2010 17:05 de exeret

Am avut un act sexual acum cateva zile si sunt ingrijorat de faptu` ca nu s`a sculat ... nu am mai avut asemenea probleme, sa nu se scoale la act si bineinteles ca m-am simtit si mega stanjenit, ce-o fi zis fata :|, dar ma gandesc ca o fi fost si pe plan emotional plus ca ea nu face nimic ... m-a masturbat umpic si astepta
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: nu se scoala

scris pe 15 aug 2010 17:08 de ThT

Am avut un act sexual acum cateva zile si sunt ingrijorat de faptu` ca nu s`a sculat ... nu am mai avut asemenea probleme, sa nu se scoale la act si bineinteles ca m-am simtit si mega stanjenit, ce-o fi zis fata :|, dar ma gandesc ca o fi fost si pe plan emotional plus ca ea nu face nimic ... m-a masturbat umpic si astepta

Exista 100 de topicuri cu axact aceeasi intrebare pe care ai pus-o si tu.Nu cred ca e asa greu sa dai un search..

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

exeret

Junior member
12 mesaje

Re: Re: nu se scoala

scris pe 15 aug 2010 17:12 de exeret

Exista 100 de topicuri cu axact aceeasi intrebare pe care ai pus-o si tu.Nu cred ca e asa greu sa dai un search..

Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 30933060 bytes) in /var/www/sexpert.ro/forum/functions_forum.php on line 132

imi da eroare cand dau search, am incercat si inainte sa deschid topicul
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: Re: Re: nu se scoala

scris pe 15 aug 2010 17:14 de ThT

Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 30933060 bytes) in /var/www/sexpert.ro/forum/functions_forum.php on line 132

imi da eroare cand dau search, am incercat si inainte sa deschid topicul

Problema ar trebui sa fie din cauza ca te-ai emotionat prea mult.Incearca sa nu te mai gandesti la"vezi doamne ca o fac,sper sa nu dau gresh etc.".Fii relaxat..si totul va decurge bine.

sus

exeret

Junior member
12 mesaje

Re: Re: Re: Re: nu se scoala

scris pe 15 aug 2010 17:17 de exeret

Problema ar trebui sa fie din cauza ca te-ai emotionat prea mult.Incearca sa nu te mai gandesti la"vezi doamne ca o fac,sper sa nu dau gresh etc.".Fii relaxat..si totul va decurge bine.

eram emotionat si am inceput sa ma gandesc la ceva fantezii .. poate se scoala ... dar ea e cam newbie
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: nu se scoala

scris pe 15 aug 2010 17:21 de ThT

eram emotionat si am inceput sa ma gandesc la ceva fantezii .. poate se scoala ... dar ea e cam newbie

Pai inseamna ca asta e cauza.Nu ai de ce sa iti faci griji..
Daca e si newbie,iti dai seama ca nu a stiut cum sa ti-o scoale din nou.

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

43 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online