Probleme de erectie...?

Pagina 1 din 1
1

Stef06

Newbie
2 mesaje

Probleme de erectie...?

scris pe 12 ian 2009 21:58 de Stef06

Salut! Am 22 de ani si intampin niste probleme de erectie. Pana acum ceva timp, era sus la orice fusta scurta, dar de ceva timp s-a cumintit cam mult,zic eu. Am crezut,initial,ca e de la prietena mea, asa ca,singurul lucru rational,era sa ma despart de ea . Zis si facut...si m-am cuplat cu o alta tipa,dar problema e tot acolo. Nu sta sus decat in reprize de 1-2 minute,dupa care "adoarme". Dimineata mai am rar erectie si cand se intampla, la fel,dureaza putin si nu mai e la fel de tare. Care ar putea fi problema?
sus

femme

Expert member
880 mesaje

Re: Probleme de erectie...?

scris pe 12 ian 2009 22:49 de femme

Salut! Am 22 de ani si intampin niste probleme de erectie. Pana acum ceva timp, era sus la orice fusta scurta, dar de ceva timp s-a cumintit cam mult,zic eu. Am crezut,initial,ca e de la prietena mea, asa ca,singurul lucru rational,era sa ma despart de ea . Zis si facut...si m-am cuplat cu o alta tipa,dar problema e tot acolo. Nu sta sus decat in reprize de 1-2 minute,dupa care "adoarme". Dimineata mai am rar erectie si cand se intampla, la fel,dureaza putin si nu mai e la fel de tare. Care ar putea fi problema?

As vrea sa incep cu criticile, dar ma abtin!!
Nu cred ca e vorba de partenera, poate treci printr-o pasa proasta. Mergi totusi la un medic!! Cred totusi ca un baiat ti-ar raspunde mai bine!! Baieti, unde sunteti??

"Dumnezeu le-a dat femeilor intuitie si feminitate. Folosita corespunzator, combinatia zapaceste cu usurinta mintile oricarui barbat pe care l-am intalnit."
Farrah Fawcett

sus

angela

Expert member
1090 mesaje

Re: Probleme de erectie...?

scris pe 12 ian 2009 23:15 de angela

Cand barbatul nu mai poate da vina pe femeie, de parca femeia ar avea penis si nu barbatul...Poate uneori e de vina si femeia, pt.ca atunci cand lui i se intampla sa nu poata nu are o atitudine ok fata de el. Insa la tine, ce ti se intampla e pe masura a ceea ce faci..

''Nu te intreba ce ii trebuie lumii - intreaba-te ce te face sa prinzi viata si pune-te pe treaba. Deoarece lumii ii trebuie oameni care au prins viata'' - Howard Thurman
sus

Stef06

Newbie
2 mesaje

Re: Re: Probleme de erectie...?

scris pe 13 ian 2009 20:11 de Stef06

Cand barbatul nu mai poate da vina pe femeie, de parca femeia ar avea penis si nu barbatul...Poate uneori e de vina si femeia, pt.ca atunci cand lui i se intampla sa nu poata nu are o atitudine ok fata de el. Insa la tine, ce ti se intampla e pe masura a ceea ce faci..

Merci! Dar nu vorbi in necunostinta de cauza si offtopic
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

38 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online