raspundeti plz

Pagina 1 din 1
1

Unknown

Guest

raspundeti plz

scris pe 1 sep 2003 11:58 de Unknown

Cum fac ca sa imi creasca penisul ? Ca am gasit niste siteuri cu diferite metode dar nu mai tzin minte. Am 14 ani si o am doar de 12 cm ajutati-ma va rog
sus

arpad

Junior member
26 mesaje

Re: raspundeti plz

scris pe 1 sep 2003 14:58 de arpad

stai linistit fa sport
ocupate de tine si penisul mai creste , la 12 ani....

ARPAD
sus

nico5xII51

Guest

scris pe 2 sep 2003 07:20 de nico5xII51

Cum fac ca sa imi creasca penisul ? Ca am gasit niste siteuri cu diferite metode dar nu mai tzin minte. Am 14 ani si o am doar de 12 cm ajutati-ma va rog

FFF multi barbati nu o au mai mare si sunt maturi ,la tine ,la 12 ani sigur mai creste
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

Re: Re: raspundeti plz

scris pe 2 sep 2003 18:01 de DarkAngel

FFF multi barbati nu o au mai mare si sunt maturi ,la tine ,la 12 ani sigur mai creste
Bai tu nu vezi bine man iatz-i ochelari nu are 12 ani ci 14 12 is centimetrii!!
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 2 sep 2003 18:05 de DarkAngel

man nu iti fa griji poate tuh te dezvoltzi mai incet... si totusi daca e sa ne gandim putzin nici nu ti-o trebe prea mare care sa satisfaci o fata ...Don`t wory
Si am si eu o intrebare tuh la varsta ta nu ai nimic mai bun de facut decat sa ti-o masori?
sus

Un Prieten

Guest

scris pe 3 sep 2003 01:52 de Un Prieten

Stai linistit! O sa iti cresca! nu te impacienta o sa vina si vremea ta! Ia si vezi de viatza ta!
sus

Barny

Guest

scris pe 12 oct 2003 20:24 de Barny

Nu te speria omule!io am 16 ani si am la scula 19 cm.. zic ca pt. varsta mea ii de ajuns. io cand aveam 14 ani nici nu stiu daca am avut 12 cm. dar am facut dragoste cat am putut si iata... mi-a crescut....
sus

Buh

Guest

Re: Re: raspundeti plz

scris pe 25 oct 2003 15:42 de Buh

Nu te speria omule!io am 16 ani si am la scula 19 cm.. zic ca pt. varsta mea ii de ajuns. io cand aveam 14 ani nici nu stiu daca am avut 12 cm. dar am facut dragoste cat am putut si iata... mi-a crescut....

Mdah! E lunga, nu gluma. AI facut sex gramada de la 14 ani si de aia ti-a crescut penisul ? Probabil marimea penisului tau e invers proportionala cu marimea creierului. Dãããh.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

50 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online