Risc de sarcină...?

Pagina 1 din 1
1

Mara

Guest

Risc de sarcină...?

scris pe 26 mai 2010 22:50 de Mara

Bună...
Am făcut sex cu prietenul meu şi după actul sexual şi-a dat jos prezervativul... Şi cu 2 ore mai târziu am făcut sex din nou. Însă nu am mai avut prezervative... Aşa că am făcut-o neprotejat.el nu şi-a dat drumul... Însă îmi e frică de acea picătură a plăcerii... Ultima mea zi de ciclu a fost marţi ... E vre-un risc de sarcină:-s?mulţumesc anticipat.
sus

Andruta

Junior member
28 mesaje

Re: Risc de sarcină...?

scris pe 26 mai 2010 22:57 de Andruta

daca zici ca el nu si-a dat drumu si ultima zi de ciclu a fost marti nu cred ca ar fi vreo problema
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 26 mai 2010 23:41 de simosimina

Bună...
Am făcut sex cu prietenul meu şi după actul sexual şi-a dat jos prezervativul... Şi cu 2 ore mai târziu am făcut sex din nou. Însă nu am mai avut prezervative... Aşa că am făcut-o neprotejat.el nu şi-a dat drumul... Însă îmi e frică de acea picătură a plăcerii... Ultima mea zi de ciclu a fost marţi ... E vre-un risc de sarcină:-s?mulţumesc anticipat.

Mic riscul de a rămâne însărcinată...

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Mara

Guest

Re: Re: Risc de sarcină...?

scris pe 27 mai 2010 12:45 de Mara

Mic riscul de a rămâne însărcinată...

dar e posibil:-s?
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Risc de sarcină...?

scris pe 27 mai 2010 13:26 de McLove

dar e posibil:-s?

Daca a zis "mic riscul", trebuia sa realizezi singura ca e posibil...

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

Re: Re: Re: Re: Risc de sarcină...?

scris pe 27 mai 2010 18:06 de Pischot

Daca a zis "mic riscul", trebuia sa realizezi singura ca e posibil...

numarul cazurilor favorabile supra numarul cazurilor posibile, asa se calcula odata probabilitate!

Prin viata asta doar odata treci, deci pe unde mergi profita pana pleci!
sus

Mara

Guest

scris pe 28 mai 2010 10:10 de Mara

Deci nu trebuie să-mi fac griji:-s?
sus

alexnico08

Veteran member
211 mesaje

scris pe 28 mai 2010 11:51 de alexnico08

Deci nu trebuie să-mi fac griji:-s?

asta depinde si de corpul tau... cat de fertila esti. Dar in mare parte nu'ti fa griji. Fa un test de sarcina dupa 10-11 zile de la actul sexul... si vezi atunci sigur
sus

Mara

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Risc de sarcină...?

scris pe 28 mai 2010 12:53 de Mara

asta depinde si de corpul tau... cat de fertila esti. Dar in mare parte nu'ti fa griji. Fa un test de sarcina dupa 10-11 zile de la actul sexul... si vezi atunci sigur

mulţumesc de sfat:d
sus

Mara

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Risc de sarcină...?

scris pe 28 mai 2010 19:46 de Mara

Bun...acum a fost prima data... Şi am descoperit azi că mi-a curs ceva maroniu...e normal după prima data?
sus

alexnico08

Veteran member
211 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Risc de sarcină...?

scris pe 28 mai 2010 20:07 de alexnico08

Bun...acum a fost prima data... Şi am descoperit azi că mi-a curs ceva maroniu...e normal după prima data?

adica prima data la ce?ai mai facut'o odata si a curs ceva maroniu?esti sigura ca nu e sange?...
sus

Mara

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Risc de sarcină..

scris pe 28 mai 2010 21:14 de Mara

adica prima data la ce?ai mai facut'o odata si a curs ceva maroniu?esti sigura ca nu e sange?...

eram virgină...şi acum am "făcut-o" pentru prima data... Nu cred că e sânge...
sus

Cristi

Guest

scris pe 29 mai 2010 13:43 de Cristi

Bună...

asa am patit si eu..
am facut-o de 5 ori neprotejat intr-o seara.. fluidul care curge in timpul actului, nu ejacularea in sine, poate s-o lase insarcinata?
sus

alexnico08

Veteran member
211 mesaje

Re: Re: Risc de sarcină...?

scris pe 30 mai 2010 11:02 de alexnico08

asa am patit si eu..
am facut-o de 5 ori neprotejat intr-o seara.. fluidul care curge in timpul actului, nu ejacularea in sine, poate s-o lase insarcinata?

daca e cel de la ea nu,dar daca e picatura placerii,DA!
sus

Mara

Guest

scris pe 20 iun 2010 11:53 de Mara

Mi-am facut testul de sarcina,a iesit negativ.
si acum mi`a intarziat menstruatia cu 3 zile...sa mai fac un test de sarcina?
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 20 iun 2010 12:42 de Danny_DaBoss

poate sa mai intarzie ceva timp stay linistita.. asa e cu sexul asta.. oricum daca vrei sa iti vina regulat si sa nu ai griji, ia anti-bebe prescrise de doftor
sus

mara

Guest

scris pe 22 iun 2010 11:06 de mara

poate sa mai intarzie ceva timp stay linistita.. asa e cu sexul asta.. oricum daca vrei sa iti vina regulat si sa nu ai griji, ia anti-bebe prescrise de doftor

mersi de sfat
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

scris pe 23 iun 2010 18:11 de cherry_dream

Mi-am facut testul de sarcina,a iesit negativ.
si acum mi`a intarziat menstruatia cu 3 zile...sa mai fac un test de sarcina?

nu. de obicei sunt corectele testele. asta daca ai respectat instructiunile.

se poate sa intarzie dupa prima data ... e normal. stai calma. bafta

Dragostea este o chestiune de "chimie", sexul este o chestiune de "fizica".
sus

Mara

Guest

scris pe 30 iun 2010 03:45 de Mara

nu. de obicei sunt corectele testele. asta daca ai respectat instructiunile.

se poate sa intarzie dupa prima data ... e normal. stai calma. bafta

pana la urma mi-a venit...insa am observat ca dupa ce mi`a trecut menstruatia imi curge un lichid asa mai rosiatic in cantitati foarte mici...
sus

careva

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Risc de sarcină...?

scris pe 1 iul 2010 23:24 de careva

pana la urma mi-a venit...insa am observat ca dupa ce mi`a trecut menstruatia imi curge un lichid asa mai rosiatic in cantitati foarte mici...

E tot de la menstruatie. Vaginul nu se curata deodata si foarte posibil sa fie si din cauza contactului sexual. Imi aduc aminte ca si eu am avut niste probleme cu menstruatia cand am avut primul contact sexual. Dar poate ca e cel mai bine sa te duci la doctor si sa te infirmezi. Iti faci o lista de intrebari si gata.Desi pare stupid, eu asa am facut .
sus

careva

Guest

scris pe 1 iul 2010 23:25 de careva

informezi*
sus

Mara

Guest

scris pe 3 iul 2010 14:20 de Mara

E tot de la menstruatie. Vaginul nu se curata deodata si foarte posibil sa fie si din cauza contactului sexual. Imi aduc aminte ca si eu am avut niste probleme cu menstruatia cand am avut primul contact sexual. Dar poate ca e cel mai bine sa te duci la doctor si sa te infirmezi. Iti faci o lista de intrebari si gata.Desi pare stupid, eu asa am facut .
sus

Mara

Guest

scris pe 3 iul 2010 14:21 de Mara

mi`e rusine sa merg la doctor pentru ca am doar 16 ani.si mama de ar afla m`ar spanzura
sus

careva

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Risc de sarcină..

scris pe 3 iul 2010 22:24 de careva

mi`e rusine sa merg la doctor pentru ca am doar 16 ani.si mama de ar afla m`ar spanzura

Poi mah copiilor, inainte sa va incepeti viata sexuala, trebuie sa va informati si voi putin.
Eu zic ca poti sa te duci la doctor si fara mama ta; vorbesc in general. Oricum, din punctul meu de vedere, tot trebuie sa te duci sa iti faci niste analize la ginecolog. Daca nu poti sa iti faci rost de trimitere, se palteste consultatia in jur de 30-50 lei. Depinde la care spital sau policlinica te duci. Si treaba asta cu rusinea e absurda. In primul rand e vorba de sanatatea corpului tau.Te duci sa te controlezi chit ca nu ti-ai inceput viata sexuala, la fel cum te duci in fiecare an sa iti faci analize la sange. Si in al doilea rand, e un doctor. Nu trebuie sa iti fie rusine de un doctor.
sus

Mara

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Risc de sarcin

scris pe 15 iul 2010 02:16 de Mara

Poi mah copiilor, inainte sa va incepeti viata sexuala, trebuie sa va informati si voi putin.
Eu zic ca poti sa te duci la doctor si fara mama ta; vorbesc in general. Oricum, din punctul meu de vedere, tot trebuie sa te duci sa iti faci niste analize la ginecolog. Daca nu poti sa iti faci rost de trimitere, se palteste consultatia in jur de 30-50 lei. Depinde la care spital sau policlinica te duci. Si treaba asta cu rusinea e absurda. In primul rand e vorba de sanatatea corpului tau.Te duci sa te controlezi chit ca nu ti-ai inceput viata sexuala, la fel cum te duci in fiecare an sa iti faci analize la sange. Si in al doilea rand, e un doctor. Nu trebuie sa iti fie rusine de un doctor.

de documentat m-am documentat. Doar că a intrat paranoia în mine:|
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

28 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online