sal

Pagina 1 din 1
1

stefan

Guest

sal

scris pe 7 mar 2005 10:46 de stefan

ce credeti care este cea mai mica masura?15 cm?
sus

gaby211

Junior member
44 mesaje

Re: sal

scris pe 7 mar 2005 12:28 de gaby211

Daca te uiti mai in urma ai sa gasesti 10 cm.Am citit intr-o rev ca 15 e marimea medie.

Salutare la toata lumea!!
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 7 mar 2005 14:05 de Nekunoskuta

La...pantof?

Nimic...
sus

Claudiu

Newbie
2 mesaje

De ce

scris pe 7 mar 2005 17:58 de Claudiu

Vrei sa stii daca tu esti cu masura cea mai mica, sau ce? 15 cm sunt perfecti pt a face o fata sa se simta super. Mai trebuie doar sa o iubesti, sa o scapi de complexe, sa o faci sa se simta cea mai iubita, cea mai buna, cea mai tare tipa pentru tine si o sa vezi daca asta tine de cei 15 cm. O aberatie chesti asta cu dimensiunea.

It's nice to be important, but it's more important to be nice!!!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: De ce

scris pe 7 mar 2005 23:18 de valentine

Vrei sa stii daca tu esti cu masura cea mai mica, sau ce? 15 cm sunt perfecti pt a face o fata sa se simta super. Mai trebuie doar sa o iubesti, sa o scapi de complexe, sa o faci sa se simta cea mai iubita, cea mai buna, cea mai tare tipa pentru tine si o sa vezi daca asta tine de cei 15 cm. O aberatie chesti asta cu dimensiunea.

Da ce intrare nervoasa iti faci.....
sus

Rapier

Guest

scris pe 8 mar 2005 00:28 de Rapier

NU
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

Re: Re: sal

scris pe 8 mar 2005 13:39 de FireSoul

Problema mare cu masurile astea....
In curand o sa apara intrebari legate de dimensiunea medie a testiculelor...

Save water! drink beer!!!
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

Re: Re: sal

scris pe 8 mar 2005 21:33 de YLoveCamelia

Daca te uiti mai in urma ai sa gasesti 10 cm.Am citit intr-o rev ca 15 e marimea medie.

media mondiala s ar parea ca se incadreaza intre 14 si 16 cm. deci conform datelor statistice poti sa te simti ca avand o marime normala la 14 si la 15 si la 16.
happy ?

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

Re: Re: Re: sal

scris pe 8 mar 2005 21:40 de YLoveCamelia

Problema mare cu masurile astea....
In curand o sa apara intrebari legate de dimensiunea medie a testiculelor...

dimenisunile penisului sunt pt barbat importante cum este pentru femei marimea sanilor. nu pt ca sunt barbat inclin sa cred ca in cazul barbatilor insemnatatea dimeniunii are o pondere mai mare decat cea a marimii sanilor pentru o femeie ( probabil ca este usor de inteles si de ce ).
in orice caz, exista cateogrii intregi de barbati si femei care nu sunt deranjati de anvergura unor sau altor organe pe care le poseda. acestia din urma mi se par cei mai okay din punctul asta de vedere.

Seth

Junior member
16 mesaje

Re: Re: Re: Re: sal

scris pe 8 mar 2005 22:14 de Seth

dimenisunile penisului sunt pt barbat importante cum este pentru femei marimea sanilor. nu pt ca sunt barbat inclin sa cred ca in cazul barbatilor insemnatatea dimeniunii are o pondere mai mare decat cea a marimii sanilor pentru o femeie ( probabil ca este usor de inteles si de ce ).
in orice caz, exista cateogrii intregi de barbati si femei care nu sunt deranjati de anvergura unor sau altor organe pe care le poseda. acestia din urma mi se par cei mai okay din punctul asta de vedere.

Cand o zbura porcu'marimea sanilor va conta pentru femei la fel cat conteaza marimea penisului pentru barbati. Just be serious!

"Nu cred in Om, in Dumnezeu sau in Diavol.Urasc toata aceasta omenire blestemata, inclusiv pe mine insumi" - Carl Panzram
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: sal

scris pe 9 mar 2005 19:53 de YLoveCamelia

Cand o zbura porcu'marimea sanilor va conta pentru femei la fel cat conteaza marimea penisului pentru barbati. Just be serious!

ai inteles de te ai spart.

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sal

scris pe 9 mar 2005 19:56 de ExoticDream

ai inteles de te ai spart.

Nu cred ca intelege!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: sal

scris pe 9 mar 2005 19:59 de ExoticDream

He is serious! Uite ca citez:

"[...] in cazul barbatilor insemnatatea dimeniunii are o pondere mai mare decat cea a marimii sanilor pentru o femeie ( probabil ca este usor de inteles si de ce )."

Acum intelegi? Comparativele astea, bata-le vina!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

36 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online