Sarcina?!

Pagina 1 din 1
1

mad182

Junior member
17 mesaje

Sarcina?!

scris pe 7 sep 2011 15:43 de mad182

Salut!

Eu si prietena mea am facut sex protejat acum 2 zile si am intampinat o problema. Actul sexual s-a desfasurat in felur urmator: am avut o partida, am terminat, insa am ramas cu penisul in vagin, cu tot cu prezervativ. Dupa un scurt preludiu, am avut din nou erectie si am continuat sa facem sex cca. 10 min. Asta se intampla alaltaieri. Problema este ca ieri si azi a avut stari de voma si am facut putin legatura. Exista vreo sansa sa fie insarcinata ? Cum ne putem da seama ?
Ah, si apoi dupa o ora sau gen am facut-o fara prezervativ in jur de 5-10 min. si dupa mi am pus prezervativul.
sus

ciciloveslaura

Veteran member
326 mesaje

Re: Sarcina?!

scris pe 7 sep 2011 15:59 de ciciloveslaura

Salut!

Eu si prietena mea am facut sex protejat acum 2 zile si am intampinat o problema. Actul sexual s-a desfasurat in felur urmator: am avut o partida, am terminat, insa am ramas cu penisul in vagin, cu tot cu prezervativ. Dupa un scurt preludiu, am avut din nou erectie si am continuat sa facem sex cca. 10 min. Asta se intampla alaltaieri. Problema este ca ieri si azi a avut stari de voma si am facut putin legatura. Exista vreo sansa sa fie insarcinata ? Cum ne putem da seama ?
Ah, si apoi dupa o ora sau gen am facut-o fara prezervativ in jur de 5-10 min. si dupa mi am pus prezervativul.

Nu am sa-ti raspund ironic, desiii....

Nu are nimic. Teoretic, spermatozoizii traiesc in medie cateva minute la contactul cu aerul.. Zic asta pentru ca nu e ok sa ejaculezi si apoi sa incepi din nou fara prezervativ aproape imediat.. Dar daca a trecut o ora...

EDIT: Eventual dupa ejaculare incearca sa mictionezi, ca sa dai tot valul de micuti ramasi pe teava.. Stii tu.

Nu e insarcinata, cel putin nu apar simptome in 2 zile, stai linistit..

Editat de ciciloveslaura pe 7 sep 2011 16:00

Unde ești copilărie, cu alaiul tău cu tot...
sus

mad182

Junior member
17 mesaje

scris pe 7 sep 2011 16:02 de mad182

Nu stiu de ce mi-ai raspunde ironic. Mi se pare normal sa intreb, e totusi o chestie serioasa. Mai ales ca nu cunosc atat de multe. Multumesc frumos!
sus

ciciloveslaura

Veteran member
326 mesaje

scris pe 7 sep 2011 16:11 de ciciloveslaura

Nu stiu de ce mi-ai raspunde ironic. Mi se pare normal sa intreb, e totusi o chestie serioasa. Mai ales ca nu cunosc atat de multe. Multumesc frumos!

Pai, ai 18 ani.. cel putin atat apare. Inainte sa mai bagi penisul intr-un vagin, vezi si tu cum sta treaba. Ca si cultura generala. Nu ti-o spun in nume de rau.

Sanatate.

Unde ești copilărie, cu alaiul tău cu tot...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

28 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online