Sarcina?

Pagina 1 din 1
1

adela

Guest

Sarcina?

scris pe 4 sep 2010 17:49 de adela

Buna! As avea si eu o problema destul de mare. Luna trecuta mi-a venit ciclul destul de normal cred eu doar ca m-a tinut mai putin, adica vreo 4-5 zile cand eu de obicei aveam vreo 6-7 zile. Data a coincis. Am avut dureri de sani, de spate etc., dar mi s-a parut k nici nu am sangerat la fel de mult ca de obicei ci mai ales la urinare si sangele era cu multa membrana. Tocmai am facut un test de sarcina care initial era negativ, dar dupa ceva timp 1-2 ore a aparut o liniuta foarte foarte slaba, abia conturata doar la lumina se vede. Nu stiu ce este si sunt foarte ingrijorata. Precizez ca ciclul/sau ceea ce a fost mi-a trecut acuma vreo 3 zile. Acum am mai facut un test si cred ca e negativ sau nu stiu, cateodata parca vad ceva linie da nu stiu daca asa este sau sunt eu paranoica. Multumesc !
sus

victoria_ok

Veteran member
337 mesaje

Re: sarcina?

scris pe 4 sep 2010 18:20 de victoria_ok

Buna! As avea si eu o problema destul de mare. Luna trecuta mi-a venit ciclul destul de normal cred eu doar ca m-a tinut mai putin, adica vreo 4-5 zile cand eu de obicei aveam vreo 6-7 zile. Data a coincis. Am avut dureri de sani, de spate etc., dar mi s-a parut k nici nu am sangerat la fel de mult ca de obicei ci mai ales la urinare si sangele era cu multa membrana. Tocmai am facut un test de sarcina care initial era negativ, dar dupa ceva timp 1-2 ore a aparut o liniuta foarte foarte slaba, abia conturata doar la lumina se vede. Nu stiu ce este si sunt foarte ingrijorata. Precizez ca ciclul/sau ceea ce a fost mi-a trecut acuma vreo 3 zile. Acum am mai facut un test si cred ca e negativ sau nu stiu, cateodata parca vad ceva linie da nu stiu daca asa este sau sunt eu paranoica. Multumesc !

Nu esti...
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: sarcina?

scris pe 4 sep 2010 18:45 de Psyche

din moment ce ai menstruatie atatea zile,luna dupa luna,nu ai cum sa fi insarcinata. nu imi explic ce e liniuta aia dar pentru linistea ta mai poti face un test de sarcina.

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

adela

Guest

Re: Re: sarcina?

scris pe 4 sep 2010 19:00 de adela

Deci am facut 2 teste. Cel cu liniuta aceea (liniuta ce pare a fi mai mult 2 liniute de un roz foarte pal) l-am facut in jur de ora 10 astazi. Am mai facut pe la 4 inca unul si la acesta nu vad nimic nici o linie, adica clar nu e ca si primul test(desi uneori mi se pare k vad da cred k sunt paranoica). Luna trecuta ciclul mi-a venit cam pe 29 si acum pe 28. Oricum am de gand sa mai fac zilele urmatoare teste. Mi-e frica sa nu aflu prea tarziu k sunt si nu mai pot face avort sau ceva de genu. Multumesc mult pt raspunsurile voastre!
sus

adina

Guest

Re: Re: Re: sarcina?

scris pe 4 sep 2010 21:25 de adina

Deci am facut 2 teste. Cel cu liniuta aceea (liniuta ce pare a fi mai mult 2 liniute de un roz foarte pal) l-am facut in jur de ora 10 astazi. Am mai facut pe la 4 inca unul si la acesta nu vad nimic nici o linie, adica clar nu e ca si primul test(desi uneori mi se pare k vad da cred k sunt paranoica). Luna trecuta ciclul mi-a venit cam pe 29 si acum pe 28. Oricum am de gand sa mai fac zilele urmatoare teste. Mi-e frica sa nu aflu prea tarziu k sunt si nu mai pot face avort sau ceva de genu. Multumesc mult pt raspunsurile voastre!
Rezultatul testului este valabil numai 10 min dupa efectuare eu zic ca nu esti..multa bafta!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

24 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online