Sarcina?

Pagina 1 din 1
1

ExT3zzY

Junior member
25 mesaje

Sarcina?

scris pe 22 feb 2009 12:04 de ExT3zzY

Am facut sex q iubita protejat...si inainte sa imi dau drumu am scos de fiecare data...si mi'am dat drumu in prezervativ..da afara...deci nu in ea...Si aqm knd trebuia sa ii vina menstra...o durea tare burta...si a facut o injectie...de calmare asa a zis asistenta...ei ii venise luna trecuta pe 18 si aqm e 22...si ink nu ia venit...ea zice k are semnele k si qm iar veni...dar nu ii vine...exista riscul unei sarcini?

laura
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Sarcina?

scris pe 22 feb 2009 12:09 de simosimina

Am facut sex q iubita protejat...si inainte sa imi dau drumu am scos de fiecare data...si mi'am dat drumu in prezervativ..da afara...deci nu in ea...Si aqm knd trebuia sa ii vina menstra...o durea tare burta...si a facut o injectie...de calmare asa a zis asistenta...ei ii venise luna trecuta pe 18 si aqm e 22...si ink nu ia venit...ea zice k are semnele k si qm iar veni...dar nu ii vine...exista riscul unei sarcini?

NU are cum sa ramana insarcinata. Menstruatia se mai intampla sa intarzie..poate din cauza stressului, o mica raceala. O sa ii vina mai ales ca are si simptomele

P.S.: trebuia sa apesi odata pe ok..si nu de mai multe ori

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

ExT3zzY

Junior member
25 mesaje

Re: Re: Sarcina?

scris pe 22 feb 2009 12:15 de ExT3zzY

imi mergea greu netu...srry :|...si ms de raspuns...poate fi si de la injectie?

laura
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Sarcina?

scris pe 22 feb 2009 12:40 de simosimina

imi mergea greu netu...srry :|...si ms de raspuns...poate fi si de la injectie?

poate sa fie de la orice MAI putin din cauza unei sarcini
Stai linistit!

sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

scris pe 22 feb 2009 13:07 de Farfalla

Stai linistit, o sa-i vina. Daca v-ati protejat intotdeauna nu are cum sa fie insarcinata

Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

scris pe 22 feb 2009 13:17 de Farfalla

Daca ii intarzie peste 7 zile, ca sa fitzi mai siguri sa faca un test de sarcina

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 22 feb 2009 13:42 de simosimina

Daca ii intarzie peste 7 zile, ca sa fitzi mai siguri sa faca un test de sarcina

Nu are cum sa fie gravida...e IMPOSIBIL

sus

ExT3zzY

Junior member
25 mesaje

scris pe 22 feb 2009 18:24 de ExT3zzY

mai astept pareri...ingrijorat...

laura
sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sarcina?

scris pe 22 feb 2009 19:24 de vladbodan

scuza-ma daca par nesimtit, DAR DACA TI-AI DAT DRUMUL AFARA, de ce dumnezeu iti mai faci atatea griji????? NU are cum sa ramana insarcinata, NU exista tehnologii de teleportate in prezervativ

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
While I hunt like a hound.

You're a mug,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

ExT3zzY

Junior member
25 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sarcina?

scris pe 22 feb 2009 20:14 de ExT3zzY

imi fac griji ma...pt k nu i'a venit ink...si nu vreau sa am surprize...q toate k is precaut...vreau sa fiu 100% sigur...

laura
sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sarcina?

scris pe 22 feb 2009 20:53 de vladbodan

imi fac griji ma...pt k nu i'a venit ink...si nu vreau sa am surprize...q toate k is precaut...vreau sa fiu 100% sigur...

inseamna ca ai cunostinte 0% despre femei din moment ce inca nu stiai ca nu doar faptul ca e insarcinata poate sa-i provoace menstruatia sa ii intarzie, din moment ce si ea e la fel de stresata ca si tine, are mari sanse sa-i intarzie, stresul, raceala, si asa mai departe, ii poate provoca intarziere, si ca sa te bag in boala peste limita, daca ii vine ciclul nu inseamna ca nu poate fii insarcinata, exista ciclul peste sarcina, care este rar intalnit dar nu inseamna ca trebuie sa treci cu vederea, ia un test de sarcina si opreste-te cu ingrijoratul, nu ai absolut nici un motiv

You're a mug,
You run with the wolves,

You're a mug,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

ExT3zzY

Junior member
25 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sarcina?

scris pe 23 feb 2009 17:48 de ExT3zzY

ok ms...oriqm...stiam chestiile kre le'ai spus...nu is 0 ...asa qm zici tu...oriqm ms

laura
sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sarcina?

scris pe 23 feb 2009 18:13 de vladbodan

ok ms...oriqm...stiam chestiile kre le'ai spus...nu is 0 ...asa qm zici tu...oriqm ms

pai daca nu esti 0 atunci de ce te tot agiti atata? ia naibi un test de sarcina si scapi de toate grijile facute pe degeaba

You're a mug,
You run with the wolves,

You're a mug,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

shantal

Newbie
3 mesaje

scris pe 1 mar 2009 01:18 de shantal

am si eu o problema.in urma unui contact sexual...s-a rupt prezervativul.si-a dat seama si a scos-o imediat.nu a ejaculat.s-a intamplat dupa 8-9 zile de la menstra.este posibil sa raman insarcinata?

ramona
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

scris pe 1 mar 2009 01:22 de Farfalla

am si eu o problema.in urma unui contact sexual...s-a rupt prezervativul.si-a dat seama si a scos-o imediat.nu a ejaculat.s-a intamplat dupa 8-9 zile de la menstra.este posibil sa raman insarcinata?
Daca sigur nu a ejaculat este putin probabil. Decat sa stai cu indoiala asta mai bine luai pastila de-a doua zi

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

46 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online