Sarcina?

Pagina 1 din 1
1

Mademoiselle

Junior member
30 mesaje

Sarcina?

scris pe 27 sep 2011 23:17 de Mademoiselle

E (din nou) unul din cazurile cu lichidul alb de la baza penisului dupa sex , pe prezervativ.. ca ar fi de la mine.. ok.Menstruatia trebuia sa-mi vina la sfarsitul luni trecute, a intarziat destul de mult..in loc s avina pe 27 a venit pe 1.. dar a venit intrun final , foarte putin prima zi apoi normal. Acum din nou e sfarsit de luna si trebuia sami vina si nu mi-a venit si ... e posibil sa fiu insarcinata? Si e normal daca imi apas pe stomac sa simt o durere ciudata ? Sunt destul de speriata, plus ca cred ca m-am mai ingrasat putin la burta. Sa-mi cumpar un test de sarcina?
sus

Randunik

Veteran member
186 mesaje

Re: Sarcina?

scris pe 28 sep 2011 18:46 de Randunik

E (din nou) unul din cazurile cu lichidul alb de la baza penisului dupa sex , pe prezervativ.. ca ar fi de la mine.. ok.Menstruatia trebuia sa-mi vina la sfarsitul luni trecute, a intarziat destul de mult..in loc s avina pe 27 a venit pe 1.. dar a venit intrun final , foarte putin prima zi apoi normal. Acum din nou e sfarsit de luna si trebuia sami vina si nu mi-a venit si ... e posibil sa fiu insarcinata? Si e normal daca imi apas pe stomac sa simt o durere ciudata ? Sunt destul de speriata, plus ca cred ca m-am mai ingrasat putin la burta. Sa-mi cumpar un test de sarcina?

Daca contactul sexual a fost protejat eu zic sa nu iti faci griji.
Fa-ti un test de sarcina.
sus

Guest

Guest

scris pe 29 sep 2011 13:50 de Guest

Probabil ca s-a dereglat din cauza emotiei. Nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji. Ca sa nu mai stai cu frica in fiecare luna, n-ar fi mai bine sa te duci la un medic sa-ti prescrie anticonceptionale?
sus

Mademoiselle

Junior member
30 mesaje

scris pe 5 oct 2011 21:49 de Mademoiselle

Daca contactul sexual a fost protejat eu zic sa nu iti faci griji.
Fa-ti un test de sarcina.

Am facut, iese perfect negativ. totusi, suntem in 5 si nu mi-a venit menstruatia.. Stiam ca nu e ea prea regulata dar nici chiar asa... Sunt destul de speriata ... Totusi lun atrecuta mi-a venit.. putin in prima zi dar apoi normal si nu prea as avea cum sa fiu .. De cand mi-a venit menstruatia luna trecuta nu am mai avut contacte sexuale... defapt dinainte sa-mi vina menstruatia.. chiar am sanse sa fiu? sa merg la gineco'.. ?
sus

Matrix19

Junior member
29 mesaje

scris pe 5 oct 2011 22:25 de Matrix19

Am facut, iese perfect negativ. totusi, suntem in 5 si nu mi-a venit menstruatia.. Stiam ca nu e ea prea regulata dar nici chiar asa... Sunt destul de speriata ... Totusi lun atrecuta mi-a venit.. putin in prima zi dar apoi normal si nu prea as avea cum sa fiu .. De cand mi-a venit menstruatia luna trecuta nu am mai avut contacte sexuale... defapt dinainte sa-mi vina menstruatia.. chiar am sanse sa fiu? sa merg la gineco'.. ?

eu daca as fi in locul tau as merge

Cele mai bune urari
sus

Randunik

Veteran member
186 mesaje

scris pe 6 oct 2011 18:32 de Randunik

Insarcinata nu ai cum sa fi pt ca ai avut contactul sexual protejat.
Nu ai simptome ca ti-ar venii?
sus

Mademoiselle

Junior member
30 mesaje

scris pe 8 oct 2011 00:18 de Mademoiselle

Insarcinata nu ai cum sa fi pt ca ai avut contactul sexual protejat.
Nu ai simptome ca ti-ar venii?

Mi-a venit ieri multumesc oricum ca m-ai linistit
Tot timpul ma sperie intarzierile astea si ma gandesc la tot felu' de chestii oricum.. de ce intarzie asa mult? am ceva "stricat" ? multumeesc

Editat de Mademoiselle pe 8 oct 2011 00:19
sus

Randunik

Veteran member
186 mesaje

scris pe 8 oct 2011 12:05 de Randunik

Mi-a venit ieri multumesc oricum ca m-ai linistit
Tot timpul ma sperie intarzierile astea si ma gandesc la tot felu' de chestii oricum.. de ce intarzie asa mult? am ceva "stricat" ? multumeesc

Menstruatia poate intarzia din multe motive(in afara de sarcina):stresul,medicamente,regimul alimentar etc,bine ca ti-a venit.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

33 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online