Scaderea poftei sexuale

Pagina 1 din 1
1

puya

Guest

Scaderea poftei sexuale

scris pe 4 mai 2009 19:45 de puya

salut..am si eu o problema:acum 9 luni mi`am inceput viata sexuala cu prietena mea.amandoi eram la inceput de drum..in primele 4 5 luni ea avea o pofta de sex destul de mare, insa in ultima perioada nu mai are aproape deloc.atunci facea cel putin o data pe saptamana iar acum vrea maxim o data pe luna..sunt disperat!!am incercat sa o fac sa`i creasca prin costume sexy,am luat pana si spray cu heromoni..nimic nu merge...stie cineva ce este de facut in cazul aceasta?multumes anticipat!
sus

SIMPLU

Guest

Re: scaderea poftei sexuale

scris pe 30 iul 2009 00:39 de SIMPLU

salut..am si eu o problema:acum 9 luni mi`am inceput viata sexuala cu prietena mea.amandoi eram la inceput de drum..in primele 4 5 luni ea avea o pofta de sex destul de mare, insa in ultima perioada nu mai are aproape deloc.atunci facea cel putin o data pe saptamana iar acum vrea maxim o data pe luna..sunt disperat!!am incercat sa o fac sa`i creasca prin costume sexy,am luat pana si spray cu heromoni..nimic nu merge...stie cineva ce este de facut in cazul aceasta?multumes anticipat!

Trebuie sa aiba ea vreo problema pt ca nu mai vrea sa faca mai des cu tn sex.Spune-i ce te nemultumeste,vorbeste cu ea si gasiti amandoi o solutie
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Scaderea poftei sexuale

scris pe 30 iul 2009 12:27 de simosimina

de cate ori postati fratilor aceleasi intrebari???

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Black_06

Veteran member
240 mesaje

Re: Re: Scaderea poftei sexuale

scris pe 30 iul 2009 16:54 de Black_06

de cate ori postati fratilor aceleasi intrebari???

Cred ca de mai multe ori decat fac ei sex pe luna ......

"Iti trebuie totusi cap ca sa iti dai seama ca esti prost"
sus

Firentze

Expert member
546 mesaje

Re: Re: Re: Scaderea poftei sexuale

scris pe 30 iul 2009 17:24 de Firentze

Poate nu o mai satisfaci)
vorbeste cu ea

0604
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

40 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online