Scurgere maronie

Pagina 1 din 1
1

Guest

Guest

Scurgere maronie

scris pe 26 iun 2011 20:17 de Guest

Deci acum 2 saptamani si ceva am luat postinor ca s-a spart prezervativul si si-a dat drumul in mine..de 5 zile ma dor sanii,dar in ultimele 3 zile s-a accentuat durerea semn ca trebuie sa imi vina mensta..deci ma doare burta si ma dor sanii exact ca inainte de menstruatie si mai am 4 zile pana atunci..dar azi a inceput sa imi curga ceva maroniu sper rosu,ami mult rosu..sa fie semn ca imi vine menstra?..si vreau sa precizez ca dupa 10 zile de la contact am facut un test de sarcina care mi-a aratat negativ..ce poate sa fie oare ?..va rog sa ma ajutati..
sus

Guest

Guest

Re: Scurgere maronie

scris pe 26 iun 2011 21:23 de Guest

Imi raspunde si mie cineva va rog ?:-s
sus

Melisa

Veteran member
382 mesaje

scris pe 26 iun 2011 21:33 de Melisa

Deci acum 2 saptamani si ceva am luat postinor ca s-a spart prezervativul si si-a dat drumul in mine..de 5 zile ma dor sanii,dar in ultimele 3 zile s-a accentuat durerea semn ca trebuie sa imi vina mensta..deci ma doare burta si ma dor sanii exact ca inainte de menstruatie si mai am 4 zile pana atunci..dar azi a inceput sa imi curga ceva maroniu sper rosu,ami mult rosu..sa fie semn ca imi vine menstra?..si vreau sa precizez ca dupa 10 zile de la contact am facut un test de sarcina care mi-a aratat negativ..ce poate sa fie oare ?..va rog sa ma ajutati..[/

Mai asteapta 4 zile si vezi ce se intampla , nu cred ca e vorba de sarcina daca zici ca testul a iesit negativ , de ce nu il repeti?
S.ar putea ca din cauza stresului sa amani menstra
sus

Guest

Guest

scris pe 26 iun 2011 23:22 de Guest

mai crede cineva altceva ?
sus

Randunik

Veteran member
186 mesaje

scris pe 26 iun 2011 23:33 de Randunik

mai crede cineva altceva ?

Daca ai luat corect pastilele nu ai de ce sa iti faci griji.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 27 iun 2011 00:29 de ExoticDream

Deci acum 2 saptamani si ceva am luat postinor ca s-a spart prezervativul si si-a dat drumul in mine..de 5 zile ma dor sanii,dar in ultimele 3 zile s-a accentuat durerea semn ca trebuie sa imi vina mensta..deci ma doare burta si ma dor sanii exact ca inainte de menstruatie si mai am 4 zile pana atunci..dar azi a inceput sa imi curga ceva maroniu sper rosu,ami mult rosu..sa fie semn ca imi vine menstra?..si vreau sa precizez ca dupa 10 zile de la contact am facut un test de sarcina care mi-a aratat negativ..ce poate sa fie oare ?..va rog sa ma ajutati..

Testul de sarcina are relevanta daca este facut dupa 15 zile de la contactul-problema. Refa-l. Daca ai luat cele 2 pastile Postinor asa cum scrie pe prospect, ar trebui sa stai linistita, insa efectele acelei bombite hormonale se pot resimti diferit de la organism la organism chiar si luni in sir dupa administrare. Vezi ce spune testul de sarcina, eventual repeta-l.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

victoria_ok

Veteran member
337 mesaje

scris pe 27 iun 2011 11:33 de victoria_ok

Nu astepta ca dupa Postinor sa-ti vina menstruatia la timp, iar scurgerea maronie cred ca deja e insasi menstruatia.
sus

Guest

Guest

scris pe 27 iun 2011 13:15 de Guest

Astazi dimineata mi-a venit menstruatia..deja imi inceteaza durerea de sani asa cum e normal.acum imi dau seama de efectele negative pe care le are postinorul..mi-a venit mai devreme menstruatia si oricum in ultimele luni o aveam cam neregulata(de obicei imi intarzia)..multumesc pt raspunsuri>
sus

Arayas

Expert member
516 mesaje

scris pe 29 iun 2011 21:00 de Arayas

E o problema serioasa. Si un prieten de-al meu a avut o scurgere maronie dupa 6 sticle de vin. L-am bagat in portbagaj si l-am dus acasa. E ceva grav.

http://babayuga.blogspot.ro/
sus

DydyutzZza

Senior member
113 mesaje

scris pe 29 iun 2011 21:37 de DydyutzZza

E o problema serioasa. Si un prieten de-al meu a avut o scurgere maronie dupa 6 sticle de vin. L-am bagat in portbagaj si l-am dus acasa. E ceva grav.

Adevarata problema esti tu.

http://www.youtube.com/watch?v=Wu7nxfh8t4U
I hate love ...
sus

Arayas

Expert member
516 mesaje

scris pe 30 iun 2011 00:22 de Arayas

Adevarata problema esti tu.

Holly Molly! Pai de ce? Ca nu-mi expun problemele de sanatate pe un forum in loc sa merg dracu' la un doctor? Io merg la doctor, da' la ala de cap. Se vede, nu? BTW, am mancat ieri niste misugei cu lapte, si ma tine ceva in fata. Oi fi tu?

http://babayuga.blogspot.ro/
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 2 iul 2011 17:23 de simosimina

ok, insarcinata nu esti...scurgerea maronie poate fi si de la postinor, insa daca persista...te sfatuiesc sa consulti un ginecolog!

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

29 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online