Se poate?

Pagina 1 din 1
1

Gabriel

Guest

Se poate?

scris pe 3 sep 2004 22:33 de Gabriel

Ne-am facut de curand analize de sange inclusiv pentru SIDA. Facem sex neprotejat. Putem sa facem sex anal neprotejat? Ce efecte ar avea daca nu ne protejam?
sus

Marga

Guest

Re: Se poate?

scris pe 4 sep 2004 00:17 de Marga

Ne-am facut de curand analize de sange inclusiv pentru SIDA. Facem sex neprotejat. Putem sa facem sex anal neprotejat? Ce efecte ar avea daca nu ne protejam?

Sa te murdaresti pe p...
sus

Mironel

Guest

Re: Re: Se poate?

scris pe 4 sep 2004 23:04 de Mironel

Sa te murdaresti pe p...

Nu este igienic.
sus

Mary

Guest

Re: Re: Re: Se poate?

scris pe 5 sep 2004 12:20 de Mary

Nu este igienic.

De ce iti trebuie act sexual anal. Nu iti ajunge cel normal? Eu il consider foarte murdar. Nu i-as mai lua penisul in gura niciodata.
sus

Margarit

Guest

Re: Re: Re: Re: Se poate?

scris pe 5 sep 2004 12:52 de Margarit

De ce iti trebuie act sexual anal. Nu iti ajunge cel normal? Eu il consider foarte murdar. Nu i-as mai lua penisul in gura niciodata.

Pentru baieti e ceva super. Pentru fete, stiu doar ele.
sus

Mikii

Senior member
70 mesaje

scris pe 5 sep 2004 14:32 de Mikii

Daca aveti analize complete negative si nici unul din parteneri "nu calca pe alaturi", imbolnavirea nu este posibila. In rest ...

Sunt ceea ce sunt, pentru ca sunt.
sus

radu

Guest

scris pe 17 ian 2006 12:53 de radu

Fa-o linistit! cauta un lubrifiant bun pe baza de apa.. daca nu esti sigur de infectie, de asemenea e recomandat sa fi sigur inainte ca nu exista leziuni anale. oricum riscul mai mare este pt "anal -ant" decat pt "anal-izator" Oricum incearca sa nu o faci pre des, pana nu esti sigur de anlize; nu intotdeauna leziunile sunt vizibile! spor la treaba!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 17 ian 2006 15:46 de ExoticDream

Ne-am facut de curand analize de sange inclusiv pentru SIDA. Facem sex neprotejat. Putem sa facem sex anal neprotejat?

Toti? Si tu, si Marga, si Mironel, si Mary, si Margarit, si Mikii, si Marian, si Ionel, si Valy2jan si inca 92 de insi?!? Daca sunteti toti cu analizele la zi, faceti, mai, sex de care vreti voi, dar nu stiu cum se cheama: orgie sau masturbare? Oare Bebe ce parere o avea despre asta?!?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

31 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online