sex anal!!!!!!!!!!!!

Pagina 1 din 1
1

mihaela

Guest

sex anal!!!!!!!!!!!!

scris pe 4 ian 2010 19:09 de mihaela

buna seara!!vreau si eu cat mai multe informatii despre sexul anal!am incercat sa fac cu prietenul meu dar fara lubrifiant,dar nu am putut,cu lubrifiant mai doare asa rau????exista riscu sa mi se intample ceva de la sexul anal???cat mai multe raspunsuri,va rog.sau de cate orie e indicat sa faci?....
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: sex anal!!!!!!!!!!!!

scris pe 4 ian 2010 19:14 de simosimina

buna seara!!vreau si eu cat mai multe informatii despre sexul anal!am incercat sa fac cu prietenul meu dar fara lubrifiant,dar nu am putut,cu lubrifiant mai doare asa rau????exista riscu sa mi se intample ceva de la sexul anal???cat mai multe raspunsuri,va rog.sau de cate orie e indicat sa faci?....

Sexul anal se face "cu cap", nu foarte des!
De la el nu ai cum să rămâi însărcinată!!!
Este indicat să foloseşti lubrifiantul, pentru a diminua durerea, dar şi pentru facilitarea penetrării, deoarece anusul nu se lubrifiază ca vaginul!
Este indicat să faci sex anal protejat, deoarece prietenul tău poate contacta nişte bacterii care se găsesc doar în colon..şi riscă să facă nişte infecţii periculoase!
De asemenea, practicarea deasă a sexului anal, distruge într-un fel sau altul sfincterul intern.
Aşa că aveţi grijă! Nu faceţi abuz de sex anal!
Multă grijă...şi să nu introducă tot penisul!

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

mihaela

Guest

Re: Re: sex anal!!!!!!!!!!!!

scris pe 4 ian 2010 19:17 de mihaela

Sexul anal se face "cu cap", nu foarte des!
De la el nu ai cum să rămâi însărcinată!!!
Este indicat să foloseşti lubrifiantul, pentru a diminua durerea, dar şi pentru facilitarea penetrării, deoarece anusul nu se lubrifiază ca vaginul!
Este indicat să faci sex anal protejat, deoarece prietenul tău poate contacta nişte bacterii care se găsesc doar în colon..şi riscă să facă nişte infecţii periculoase!
De asemenea, practicarea deasă a sexului anal, distruge într-un fel sau altul sfincterul intern.
Aşa că aveţi grijă! Nu faceţi abuz de sex anal!
Multă grijă...şi să nu introducă tot penisul!
mai am niste intrebari si te rog sa-mi raspunzi. cu ce sa ne protejam?ca banuiesc ca prezervativul se rupe??daca baga tot penisul ce se intampla???si daca doamne fereste acel sfincter pateste ceva,ce se intampla????mersi mult de raspuns.astept.te rog
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: sex anal!!!!!!!!!!!!

scris pe 4 ian 2010 19:56 de McLove

mai am niste intrebari si te rog sa-mi raspunzi. cu ce sa ne protejam?ca banuiesc ca prezervativul se rupe??daca baga tot penisul ce se intampla???si daca doamne fereste acel sfincter pateste ceva,ce se intampla????mersi mult de raspuns.astept.te rog

Cum sa se rupa ma prezervativul?
Alta metoda nu exista, poate doar o punga de la Carrefour.

Se spune ca au existat cazuri unde fetele au facut pe ele ca nu au mai putut sa se "tina".

Sexul anal dauneaza sfincterului. El este acel "inel" al anusului care se inchise si se deschide. In timp, daca practici mereu, acesta se largeste si vei avea probleme...

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

Re: Re: Re: Re: sex anal!!!!!!!!!!!!

scris pe 4 ian 2010 20:03 de Incepator

Se spune ca au existat cazuri unde fetele au facut pe ele ca nu au mai putut sa se "tina".

...de placere.
Colegul meu a uitat sa precizeze acest lucru .

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: sex anal!!!!!!!!!!!!

scris pe 4 ian 2010 20:23 de simosimina

prezervativul nu se rupe dacă este utilizat cum trebuie...
Cât despre sfincter...dacă faci sex anal zilnic..o să ajungi să faci caca pe tine, deoarece sfincterul se slăbeşte!

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: sex anal!!!!!!!!!!!!

scris pe 4 ian 2010 21:56 de McLove

Cât despre sfincter...dacă faci sex anal zilnic..o să ajungi să faci caca pe tine, deoarece sfincterul se slăbeşte!

Ce frumos suna...

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

34 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online