Sex anal

Pagina 1 din 1
1

Alex [Tm]

Guest

Sex anal

scris pe 2 sep 2009 03:47 de Alex [Tm]

Salut, am auzit ca in cazul unui contact sexual - anal (fara prezervativ) ar exista un pericol de infectie, banuiesc ca din cauza bacteriilor din acel "loc"

deci, voi ce ziceti, care ati facut deja asta bineinteles

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Sex anal

scris pe 2 sep 2009 11:09 de simosimina

Salut, am auzit ca in cazul unui contact sexual - anal (fara prezervativ) ar exista un pericol de infectie, banuiesc ca din cauza bacteriilor din acel "loc"

Sexul anal neprotejat are cea mai mare probabilitate de transmitere, a unei infecţii sexuale...
Aşa că foloseşte prezervativul...

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

7up

Guest

Re: Re: Sex anal

scris pe 3 sep 2009 00:43 de 7up

Sexul anal neprotejat are cea mai mare probabilitate de transmitere, a unei infecţii sexuale...
Aşa că foloseşte prezervativul...

hmmm.. eu i`o bag prietenei mele in fund fara prezervativ... deci nu`i bine?? si uneori ejaculez asa in fundul ei...
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Sex anal

scris pe 3 sep 2009 03:02 de simosimina

hmmm.. eu i`o bag prietenei mele in fund fara prezervativ... deci nu`i bine?? si uneori ejaculez asa in fundul ei...

Este normal să ejaculezi acolo..şi prietenul nu foloseşte prezervativ...dar într-adevăr prin anal se iau cele mai multe boli.
Acum vorbind despre o relaţie de lungă durată..în care partenerii sunt sănătoşi..nu se mai pune problema de asta...
Eu am dat răspuns în cazul în care ar avea mai multe/mulţi partenere/ri..

sus

Alex [Tm]

Guest

Re: Re: Re: Re: Sex anal

scris pe 3 sep 2009 06:33 de Alex [Tm]

Este normal să ejaculezi acolo..şi prietenul nu foloseşte prezervativ...dar într-adevăr prin anal se iau cele mai multe boli.
Acum vorbind despre o relaţie de lungă durată..în care partenerii sunt sănătoşi..nu se mai pune problema de asta...
Eu am dat răspuns în cazul în care ar avea mai multe/mulţi partenere/ri..

nu nu, eu ma refeream in cazul in care nu este un prezervativ, poti sa iei o infectie de la bacteriile "ce fac caca" intelegi? la asta ma refeream nu la boli
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sex anal

scris pe 3 sep 2009 13:47 de simosimina

nu nu, eu ma refeream in cazul in care nu este un prezervativ, poti sa iei o infectie de la bacteriile "ce fac caca" intelegi? la asta ma refeream nu la boli

dacă faci anal niciodată să nu bagi în vagin fără să te speli ..pentru că da....fata riscă să facă infecţii destul de neplăcute. Poţi da un search pe net să vezi că vei găsi...

sus

Alex [Tm]

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex anal

scris pe 3 sep 2009 15:38 de Alex [Tm]

dacă faci anal niciodată să nu bagi în vagin fără să te speli ..pentru că da....fata riscă să facă infecţii destul de neplăcute. Poţi da un search pe net să vezi că vei găsi...

dar eu as putea sa fac o infectie? putem spune ca acele bacterii ar putea bine mersi sa intre si la mine pe canal-uretra
sus

miky27

Junior member
48 mesaje

Re: Sex anal

scris pe 28 dec 2009 22:50 de miky27

e adevarat ca sexul anal neprotejat are cea mai mare probabilitate de trasnsmitere,a unei infecti

lavi
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

57 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online