Sex anal

Pagina 1 din 1
1

cipri

Guest

Sex anal

scris pe 24 ian 2008 16:59 de cipri

Cum e sexul anal?

Atentie la limbaj daca vrei sa scrii pe forum, aici nu suntem in spatele blocului!
sus

tematoare

Senior member
80 mesaje

Re: Sex anal

scris pe 25 ian 2008 22:22 de tematoare

Cum e cand sexul anal?

Atentie la limbaj daca vrei sa scrii pe forum, aici nu suntem in spatele blocului!

incearca si-ai sa vezi, muhaha..sa ne povestesti cum a fost
sus

kdija

Junior member
17 mesaje

Re: Re: Sex anal

scris pe 23 iul 2008 20:32 de kdija

incearca si-ai sa vezi, muhaha..sa ne povestesti cum a fost

=))catzi ani ai?sexul anal este o patrida se sex care se petrece in anus si nu in vagin.la inceput e dureros,dar dupa poate deveni plaqt
sus

ZigZag

Veteran member
457 mesaje

Re: Re: Re: Sex anal

scris pe 24 iul 2008 14:14 de ZigZag

=))catzi ani ai?sexul anal este o patrida se sex care se petrece in anus si nu in vagin.la inceput e dureros,dar dupa poate deveni plaqt

Cre ca puteai sa scri o singura data , ca daca era , sigur vedea si daca era , sigur raspundea ! Esti balbaita kdija ?

Yo raman exact cum am promis .. Prietenos ca o grenada data`n spatziu inchis !

Cand arunci grenada spre mine , yo fac stop pe piept .. si tzi`o shutez pana la tine direct !
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sex anal

scris pe 24 iul 2008 14:19 de Incepator

Si aia tot o gaura e .

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

angela

Expert member
1090 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sex anal

scris pe 24 iul 2008 14:58 de angela

Si aia tot o gaura e .

O gaura care din cate stiu eu nu este pentru actul sexual. Parerile difera, de altfel, e alegerea fiecaruia sa faca asta sau nu..

''Nu te intreba ce ii trebuie lumii - intreaba-te ce te face sa prinzi viata si pune-te pe treaba. Deoarece lumii ii trebuie oameni care au prins viata'' - Howard Thurman
sus

kdija

Junior member
17 mesaje

scris pe 24 iul 2008 16:53 de kdija

Cre ca puteai sa scri o singura data , ca daca era , sigur vedea si daca era , sigur raspundea ! Esti balbaita kdija ?

in primul rand..balbaiala...se considera ca fiind o forma de repetare a unor cuvinte pe cale orala...si in al doile a rand am postat mesajul de mai multe ori ,din greseala..din cauza ca nu mi aparea eu am dat mai multe clik uri.multumit de raspus?
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

scris pe 28 iul 2008 21:36 de pacpac

depinde de femeie.Unele incep sa simnta ceva placere dupa 5-10 partide de sex anal,dar majoritatea(cred) daca lubrifierea este FOARTE FOARTE FOARTE bine facuta,sexul anal poate fi placut de prima data.

http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
sus

deeadeea21

Senior member
92 mesaje

scris pe 28 iul 2008 22:47 de deeadeea21

Eu cred ca sexul anal e doar o fantezie a baietilor, eu nu am incercat pana acum si nici nu as incerca.. nu stiu de ce imi imaginez doar un wc cand vine vorba de sex anal .. plus ca am auzit o multiiime de ,,accidente,, scarboase.. din punctul meu de vedere, no thanks!

Unde dragoste nu e, raman doar sticlele...
sus

mada_86

Senior member
148 mesaje

scris pe 28 iul 2008 23:07 de mada_86

Curioaso de unde stim noi ca u nu stii deja si vrei sa afli pareriu intai

mada
sus

giny_yo

Newbie
7 mesaje

scris pe 29 iul 2008 12:33 de giny_yo

Cum e sexul anal?

sexu anal ii pentru homosexuali...deoarece ei au prostata iar in timpul actului simt placere...in cazu celor heterosexuali cred k placere ii mai mult(sau doar) de partea baiatului....in fine nu sh dak ma insel pt k nu am incercat si nici nu sunt curioasa
sus

katherine

Expert member
1038 mesaje

Re: Re: Sex anal

scris pe 29 iul 2008 13:58 de katherine

sexu anal ii pentru homosexuali...deoarece ei au prostata iar in timpul actului simt placere...in cazu celor heterosexuali cred k placere ii mai mult(sau doar) de partea baiatului....in fine nu sh dak ma insel pt k nu am incercat si nici nu sunt curioasa

Sexul anal nu este doar pentru homosexuali, din cauza centrilor nervosi deosebit de puternici care se afla in zona respectiva, care pot oferi femeii un orgasm cel putin la fel de intens ca cel vaginal sau clitoridian.
Si nu stiu de ce am impresia ca toti sau toate cele care trambiteaza sus si tare ca ei sau ele nu ar incerca asa ceva niciodata si nici nu sunt curiosi sau curioase nu spun intotdeauna adevarul... Dar e doar o parere.

Water is my eye
Most faithful mirror
Fearless on my breath
Teardrop on the fire of a confession
Fearless on my breath
Most faithful mirror
Fearless on my breath
sus

giny_yo

Newbie
7 mesaje

scris pe 29 iul 2008 16:12 de giny_yo

Sexul anal nu este doar pentru homosexuali, din cauza centrilor nervosi deosebit de puternici care se afla in zona respectiva, care pot oferi femeii un orgasm cel putin la fel de intens ca cel vaginal sau clitoridian.
Si nu stiu de ce am impresia ca toti sau toate cele care trambiteaza sus si tare ca ei sau ele nu ar incerca asa ceva niciodata si nici nu sunt curiosi sau curioase nu spun intotdeauna adevarul... Dar e doar o parere.

mhhda..eu am citit aia undeva...nu prea am de unde sa stiu...si chiar nu sunt curioasa...asta nu inseamna k am negat k o sa ajung s-o fac o data
sus

picolinaxs

Junior member
10 mesaje

scris pe 29 iul 2008 16:37 de picolinaxs

Cum e sexul anal?

E super tare! incearca-l si ai sa vezi!!

pico
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

scris pe 29 iul 2008 21:50 de pacpac

Problema e ca nu sunt multe femei care accepta sexul anal de prima data cand li se propune,iar partenerii lor se resemneaza.
Eu sunt de parere ca orice femeie va practica sexul anal daca partenerul stie cum sa procedeze si da,sexul anal este placut si pentru femei.

http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

49 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online