Sex anal

Pagina 1 din 1
1

Lorelei

Guest

Sex anal

scris pe 16 apr 2005 01:48 de Lorelei

cum este sexul anal prima data?eu am incercat si doare groaznic.ce sa fac sa nu doar asa?ce pozitii sunt cele mai indicate?as dori sa-mi raspunda mai fetele!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Sex anal

scris pe 16 apr 2005 03:00 de valentine

cum este sexul anal prima data?eu am incercat si doare groaznic.ce sa fac sa nu doar asa?ce pozitii sunt cele mai indicate?as dori sa-mi raspunda mai fetele!

2-3 galeti de lubrifiant.....?
Nu am experienta cu sexual anal pt ca sunt impotriva lui...bine cine vrea sa faca, sa faca...
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

Re: Re: Sex anal

scris pe 16 apr 2005 04:12 de inuendo

trebuie lubrefiere nu merge altfel...a trecut mult timp de cand am facut-o asa ..dar..hehe nu se uita.. oricum eu am folosit ulei vegetal, ca aia aveam, si pozitia in picioare...nu a mers altfel...a fost fain...mai mult ca era ceva diferit...in sine nu e mare lucru...de aia nici nu am mai facut-o...dar tot am vrut sa vad cum e...cel mai la indemana e ulei de gatit...dispozitie..si..umm..poate ajuta ceva de baut..pentru relaxare..

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

asteroid

Guest

Sex anal

scris pe 16 apr 2005 05:04 de asteroid

In primul rand trebuie sa fi foarte relaxata si ... excitata. Penisul se unge cum cineva a spus mai sus cu ulei (de masline e OK). Si tu poti fi unsa cu acest ulei pentru a fi angrenata si conectata la eveniment. Pozitia ideala este cea in care cei doi parteneri stau in pat, pe o parte ...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

37 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online