Sex de la prima intalnire??

Pagina 1 din 1
1

nikum

Newbie
5 mesaje

Sex de la prima intalnire??

scris pe 27 dec 2010 13:18 de nikum

buna,am si eu o intrebare la voi..
astazi urmeaza sa ma vad cu o fata de virsta mea adika 17 ani ne cunoastem de pe net.. fata pare sa fie asa mai ""libera ""credeti ca ar fi bn sa incerc sa o fac sa imi cedeze din prima seara ? sau sa mai astept?
mersi..
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Sex de la prima intilnire ??

scris pe 27 dec 2010 14:46 de Bozgoru

astazi urmeaza sa ma vad cu o fata de virsta mea adika 17 ani ne cunoastem de pe net.. fata pare sa fie asa mai ""libera ""credeti ca ar fi bn sa incerc sa o fac sa imi cedeze din prima seara ? sau sa mai astept?
mersi..
daca merge... dc nu?
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

scris pe 27 dec 2010 14:46 de DaNNY_DiViNO

da

🔴 Content Creator [@] DannyDivino
sus

fluturash_drag

Junior member
35 mesaje

Re: Re: Sex de la prima intilnire ??

scris pe 27 dec 2010 15:59 de fluturash_drag

da
mai bine sa o iei mai incep,poate rede ca o ei de o c** ..

Forum dedicat discuttilo fierbinti,tutoriale,social forum http://forum.dimoncic.com
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

scris pe 27 dec 2010 19:49 de Machiavelli

mersi..

Joaca frumos nenei..Pai nici nu stii cum arata in realitate sau crezi ca pe net pune si pozele care sunt mai putin reusite?
Eu unul nu sunt de acord...Daca reusesti sa faci sex din prima a doua zi da-i papucii

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Sex de la prima intilnire ??

scris pe 27 dec 2010 22:51 de Leroy

Eu unul nu sunt de acord...Daca reusesti sa faci sex din prima a doua zi da-i papucii

Am aceeasi parere ca si tine.

Fa sex din prima daca merge, dar in cazul asta cred ca vorbim despre o femeie usoara in majoritatea cazurilor asa ca nu e de tinut pe langa casa...
Daca o tii si o crezi cand spune ca nu mai face, sa te gandesti ca o sa o mai abureasca si altul asa cum ai facut tu si tot din prima o va face si cu ala
Dar deh, a luat-o valul

Festina Lente !
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 28 dec 2010 02:37 de ExoticDream

mersi..

Daca iti da de inteles ca-i o usuratica si daca pe tine te intereseaza sa faci sex, atunci poti sa incerci.

Daca insa este o fata... normala, care a acceptat sa va vedeti in realitate dupa ce v-ati intalnit pe net, probabil nu sexul reprezinta prima ei prioritate, ci a te cunoaste mai bine si eventual a incepe o relatie cu tine. Daca vei sari pe ea la modul fierbinte de la prima intalnire, probabil vei primi instantaneu papucii si nu va mai vrea sa stie de tine.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Sex de la prima intilnire ??

scris pe 28 dec 2010 07:16 de DaNNY_DiViNO

Este chiar simplu, ma placi, te plac, ne distram sau ne plimbam prin cofetarii ?

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sex de la prima intilnire ??

scris pe 29 dec 2010 03:57 de ExoticDream

Este chiar simplu, ma placi, te plac, ne distram sau ne plimbam prin cofetarii ?

Depinde ce-si doreste fiecare si cum este "construit": unul poate sa urmareasca simpla distractie cu o bere si tusti in pat, altul poate prefera o plimbare, o prajitura la cofetarie, cu conversatia aferenta spre a-l cunoaste pe celalalt si altfel decat "intre cuverturi", fara incheierea "traditionala" la pat in aceeasi seara. Nu toata lumea se limiteaza la asternut, unora le face placere si orgasmul intelectual, care se poate produce in cadrul unor discutii interesante (ceea ce nu exclude continuarea... fizica, insa nu neaparat in cadrul aceleiasi intalniri).

Ma intreb daca exista si baieti care sa nu-si doreasca sex la prima intalnire! Ia sa deschid un topic quiz pe tema asta!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

daniel06

Junior member
27 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sex de la prima intilnire ??

scris pe 29 dec 2010 04:28 de daniel06

Nu mi se pare o idee prea buna....poate iei ceva boala chiar la prima intalnire

I love M.I.L.F
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sex de la prima intilnire ??

scris pe 29 dec 2010 12:14 de DaNNY_DiViNO

Depinde ce-si doreste fiecare si cum este "construit": unul poate sa urmareasca simpla distractie cu o bere si tusti in pat, altul poate prefera o plimbare, o prajitura la cofetarie, cu conversatia aferenta spre a-l cunoaste pe celalalt si altfel decat "intre cuverturi", fara incheierea "traditionala" la pat in aceeasi seara. Nu toata lumea se limiteaza la asternut

Doamne Fereste, cine se limiteaza doar la asternut ? Dar poate fi inceputul unei frumoase relatii

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

70 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online