Sex in 3

Pagina 1 din 1
1

ahmed

Guest

Sex in 3

scris pe 30 mar 2004 11:58 de ahmed

ati facut-o in 3 cu 2 tipe ? cum a fost ?
sus

Aluka

Veteran member
339 mesaje

Re: Sex in 3

scris pe 5 apr 2004 02:51 de Aluka

Mei ,suna interesant postul tau..!Nu l-am vazut decat acum..!
Dar nu inteleg ce vrei sa intrebi..!
Daca am facut-o in 3 barbati cu doua tipe sau un barbat cu 2 tipe?
De.., eu is mai perversionist din fire si de-asta imi pun atatea intrebari lautrice si ma chinuie subiectele de sex la ora asta!
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 5 apr 2004 15:06 de nemesis

Sa-ti vina sa versi si alta nimic!

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

blondyUS

Newbie
3 mesaje

scris pe 5 apr 2004 18:27 de blondyUS

de ce? tu ai facut-o?
povesteste-ne atunci!
nu stiu de ce acest 3 some a devenit obsesia barbatiilor in general ?!
nu ca suna CHIAR asa de rea ideea dar totusi ....
gindindu-te mai bine ce va fii DUPA... cu perechea respectiva daca a fost un cuplu bine stabilit?!
le va place prea mult ,vor vrea s-o faca again sau se vor despartii pur si simplu pt ca ei descopera alte PASIUNII
sus

ella

Guest

scris pe 8 apr 2004 21:49 de ella

Multi barbati sufera de un complexul de inferioritate in fata femeilor sau de timiditate excesiva. Pentru acestia sexul cu doua femei reprezinta doar o fantezie erotica.
In realitate insa sexul in trei este o mare tampenie.
Cand eram studenta, si locuiam la camin, intr-o noapte, a venit un baiat la colega mea de camera. Pe scurt, am facut sex amandoua cu acel baiat.
Timp de o ora tipul s-a straduit sa dovedeasca ceva si n-a reusit. Eu n-am avut nici o "bucurie" si cred ca nici prietena mea. Rezultatul: tipul s-a laudat cu performantele lui sexuale (imaginare) si a crescut in ochii prietenilor lui iar eu am clasat aceasta intamplare in categoria experientelor stanjenitoare si neplacute.
Sincer, cred ca un raport sexual reusit este acela in care barbatul si femeia se satisfac reciproc cu dragoste si tandrete. Nu am nimic impotriva micilor perversiuni sau a unor experimente noi dar pot sa spun din experienta ca aceste nu aduc placere ci doar amintiri jenante.
sus

WooDoo

Junior member
17 mesaje

scris pe 9 apr 2004 08:38 de WooDoo

da, suna tentanta ideea, recunosc sunt barbat si m-am gandit si eu la asa ceva! numai ca aici sunt niste probleme, ca sa le zic asa! daca nu ai cat de cat experietna si nu stii ce sa faci, s-ar putea sa ramai dezamagit pt faptul ca nu ai reusit sa le satisfaci pe fetele respective,sau fetele sa rada de tine ca nu ai reusit sa le aduci placere
daca ai prietena si faci sex in 3..iti poate afecta si relatia.. adik` prietena sa treaca la alte orientari sexuale sau sa fie geloasa ca ii dai mai multa atentie celeilalte fete,
asta e parerea mea..cine vrea sa ma contrazica, e liber s-o faca.

Am venit, m-am bãgat, n-am intoarcere...vreau sã beau, sã mã-mbãt, sã uit grijile... vreau bucurie rulatã, adikã` jointu` cu iarbã!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

57 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online