SEX NEPROTEJAT.

Pagina 1 din 1
1

POPA ELENA

Guest

SEX NEPROTEJAT.

scris pe 18 aug 2004 16:44 de POPA ELENA

pai spune-mi pot ramane insarcinata chiar daca m-am spalat inauntru vajinului imediat dupa actul sexuar sau am urinat. te rog frumos sa-mi raspunzi.pot sau nu?
sus

POPA ELENA

Guest

Re: SEX NEPROTEJAT.

scris pe 18 aug 2004 16:46 de POPA ELENA

pai spune-mi pot ramane insarcinata chiar daca m-am spalat inauntru vajinului imediat dupa actul sexuar sau am urinat. te rog frumos sa-mi raspunzi.pot sau nu?
sus

POPA ELENA

Guest

Re: Re: SEX NEPROTEJAT.

scris pe 18 aug 2004 16:47 de POPA ELENA

sus

papa elena

Guest

Re: Re: Re: SEX NEPROTEJAT.

scris pe 18 aug 2004 16:49 de papa elena

sus

Sfatos

Guest

scris pe 18 aug 2004 16:52 de Sfatos

Dupa mintea ta, ce crezi? Ai sanse mai mari de 95% sa ramai insarcinata daca nu ai folosit mijloace de contraceptie specifice (prezervativ, anticonceptionale, foite...). Spalarea vaginului nu ajuta iar urinarea este folclor. Fuga la farmacie si intreaba ce poti face.
sus

Ionel

Guest

scris pe 19 aug 2004 17:44 de Ionel

Scuza-ma, imi place sa dau sfaturi nu sa iau pe cineva la rost, chiar daca intrebarile sunt copilaresti. Dar aceasta intrebare este infantila (a nu se confunda cu copilareasca). Din ce lume vi fato? Cunosc fete cu putina scoala, dar care cunosc aceste lucruri, deorece acestea nu se invata, din pacate, la scoala.
Da poti ramane gravida. Depinde de perioada cand ai facut sex. Daca ai facut sex in perioada cuprinsa intre ziua a 9-a si a 17-a dupa prima zi de menstruatie, probalitatea este de 98%. Faptul ca ai facut sex si nu ai ramas gravida are doua motive: ori ai facut sex in perioada nefertila - cuprinsa inafara cele de mai sus, sau pur si simplu nu ai ovulat mai repede de 3 zile de la actul sexual, sau alta cauza. Sunt femei care au facut sex cate 2-3 ani in perioada fertila pentru a ramane gravida. Cauzele sunt de ordinul zecilor.
sus

Popescu Mari

Guest

p

scris pe 31 aug 2004 14:44 de Popescu Mari

sus

Bubulina

Guest

scris pe 11 sep 2004 00:41 de Bubulina

cea ce ti se intampla tie este f f f grav adika: faci sex (NEPROTEJA) fara sa sti mai nimik inainte sa faci ceva ce iti pune in pericol viata viitorul... etc....INFORMEAZATE ca ai de unde...
in 1 rand jetul de apa impinge sperma catre trompe ( unde are loc fecundarea) in al 2lea rand canalul urinar nu este acelasi cu vaginul.. urina nu se scurge tot prin vagin cum crezi tu....DECI in concluzie poti ramane insarcinata daca nu ai ramas deja!!!!
protejeazate macar tu daca partenerul nu te protejeaza : mergi la un cabinet de PF sau cumparati cartii si cititi acum sunt atatea modalitati incat o sarcina nedorita ( sau o boala (SIDA) nu are nici un fel de scuze
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 12 sep 2004 22:07 de sabba

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

Afrodita

Junior member
28 mesaje

scris pe 13 sep 2004 10:49 de Afrodita

Nimeni nu stie pe ce planeta traieste?????????????????????
sus

ana

Guest

scris pe 13 sep 2004 18:21 de ana

da .poti ramine insarcinata .e simplu,ca doar nu te-ai spalat imediat dupa act,oricum daca spermatozoizii lui sunt viabili,rapizi,si mai ales esti si in perioada de ovulatie sansele de a ramine :grea:sunt egale.spalaturile intravaginale nu te protejeaza de sarcina nici macar daca le faci cu irigatorul
sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

Re: Re: SEX NEPROTEJAT.

scris pe 13 sep 2004 23:44 de Taqua

Hai, mah, de esti rea...Asta e reactie la intrebarea acestei biete fetei?

Sunt femeie, dar ma tratez.
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: SEX NEPROTEJAT.

scris pe 13 sep 2004 23:48 de sabba

Hai, mah, de esti rea...Asta e reactie la intrebarea acestei biete fetei?

Da, mah! Ai dreptate, sunt rea!
Raspunde-i tu!
Zi-i sa mai urineze odata....poate- poate!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

Re: Re: Re: Re: SEX NEPROTEJAT.

scris pe 14 sep 2004 00:04 de Taqua

Da, mah! Ai dreptate, sunt rea!
Raspunde-i tu!
Zi-i sa mai urineze odata....poate- poate!

Mi-e teama ca o va lua drept buna...

Sunt femeie, dar ma tratez.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

67 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online