Sex neprotejat, intarziere menstruatie...

Pagina 1 din 1
1

Melisa

Veteran member
382 mesaje

Sex neprotejat, intarziere menstruatie...

scris pe 6 oct 2011 20:39 de Melisa

Am avut contact sexual neprotejat(o sa imi ziceti ca nu gandesc,va dau dreptate) cu 4 zile inainte sa imi vina menstra,asta la inceputul lunii trecute,mi-a venit normal,iar luna asta vad ca nu imi mai vine si imi e rau,stari de voma,ameteli,mananc mai mult ca de obicei,se poate sa fie o sarcina sau sunt paranoia? Din cate stiu,daca contactul sexual e inainte cu cateva zile de menstruatie,ea vine normal dar nu stiu si daca sunt sanse sa fi ramas..tinand cont ca ma simt foarte rau..iar menstruatia vad ca luna asta nu'mi vine,poate intarzie..

Editat de simosimina pe 8 oct 2011 13:37
sus

Matrix19

Junior member
29 mesaje

Re: Sarcina sau nu ?

scris pe 6 oct 2011 21:50 de Matrix19

dupa metoda calendarului n-ar trebui sa fie sarcina: http://www.sarcina-nasterea.ro/contraceptie/metoda-calendarului-in-contraceptie.html, dar fa-ti si niste teste de sarcina ca sa fii mai sigura.

http://www.sarcina-nasterea.ro/despre-sarcina/semne-si-simptome-de-sarcina.html

Editat de Matrix19 pe 6 oct 2011 21:58

Cele mai bune urari
sus

Randunik

Veteran member
186 mesaje

scris pe 7 oct 2011 15:41 de Randunik

Am avut contact sexual neprotejat(o sa imi ziceti ca nu gandesc,va dau dreptate) cu 4 zile inainte sa imi vina menstra,asta la inceputul lunii trecute,mi-a venit normal,iar luna asta vad ca nu imi mai vine si imi e rau,stari de voma,ameteli,mananc mai mult ca de obicei,se poate sa fie o sarcina sau sunt paranoia? Din cate stiu,daca contactul sexual e inainte cu cateva zile de menstruatie,ea vine normal dar nu stiu si daca sunt sanse sa fi ramas..tinand cont ca ma simt foarte rau..iar menstruatia vad ca luna asta nu'mi vine,poate intarzie..

Cel mai bine ar fi sa faci un test de sarcina si daca tot iti intarzie sa mergi la ginecolog.
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 8 oct 2011 13:36 de simosimina

Nu cred ca ai ramas insarcinata....mai e vorba si de "paranoia"...
dar pentru linistea ta sufleteasca, da un test de sarcina....ca sa dormi linistita

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Melisa

Veteran member
382 mesaje

scris pe 8 oct 2011 16:17 de Melisa

Nu cred ca ai ramas insarcinata....mai e vorba si de "paranoia"...
dar pentru linistea ta sufleteasca, da un test de sarcina....ca sa dormi linistita

Da,o sa fac un test,cel mai probabil e paranoia,iar atunci cand mi s-a facut rau era din alt motiv sigur.Luna trecuta mi'a venit normal menstra si era dupa actul sexual neprotejat,deci cred eu ca ar fi sanse minime..
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

30 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online