s.o.s

Pagina 1 din 1
1

somebody

Guest

s.o.s

scris pe 16 iul 2005 15:03 de somebody

Sunt foarte de prietenul meu shi am acceptat sa fac dragoste cu el chiar daca eram amandoi virgini(prietenele mi-au zis sa mai astept sa gasesc p cineva experimentat). In afara de faptul ca m-a durut putin a fost super...am facut-o de fiecare data cu prezervativ.Este totusi posibila o sarcina?mi-a intarziat cateva zile shi sincer mi-e frica...sa mai astept sa-mi vina(menstruatia mea e relativ neregeulata)sau sa-mi iau un test de sarcina?ideea k as fi insarcinata ma sperie ingrozitor shi nu stiu ce as face daca testul de sarcina iese pozitiv..a!shi inca o intrebare: in ce perioada a zilei e indicat sa faci testul de sarcina?va multumesc mult anticipat
sus

nemesis

Guest

Re: s.o.s

scris pe 16 iul 2005 16:48 de nemesis

Sunt foarte de prietenul meu shi am acceptat sa fac dragoste cu el chiar daca eram amandoi virgini(prietenele mi-au zis sa mai astept sa gasesc p cineva experimentat). In afara de faptul ca m-a durut putin a fost super...am facut-o de fiecare data cu prezervativ.Este totusi posibila o sarcina?mi-a intarziat cateva zile shi sincer mi-e frica...sa mai astept sa-mi vina(menstruatia mea e relativ neregeulata)sau sa-mi iau un test de sarcina?ideea k as fi insarcinata ma sperie ingrozitor shi nu stiu ce as face daca testul de sarcina iese pozitiv..a!shi inca o intrebare: in ce perioada a zilei e indicat sa faci testul de sarcina?va multumesc mult anticipat

In perioada in care iti incepi viata sexuala este normal ca ciclul sa se deregleze cu cateva zile ( + / - ). Nu cred ca este cazul sa-ti faci griji.
In alta ordine de idei, testul de sarcina se face la cel putin 10 zile de la contactul sexual - recomandat 14 zile. In legatura cu perioada zilei, gasesti instructiuni in prospect.
Nu te stresa! Stresul poate fi una din cauzele intarzierii menstruatiei!
sus

somebody

Guest

Re: Re: s.o.s

scris pe 16 iul 2005 17:09 de somebody

mersi mult...sper sa se rezolve problema...sa nu fiu insarcinata...ceea ce e interesant e ca am "simptomele" pe care le am de obicei inaintede menstruatie,cum ar fi dureri de burta shi de spate...
sus

andreea

Guest

scris pe 23 ian 2006 08:39 de andreea

In perioada in care iti incepi viata sexuala este normal ca ciclul sa se deregleze cu cateva zile ( + / - ). Nu cred ca este cazul sa-ti faci griji.
In alta ordine de idei, testul de sarcina se face la cel putin 10 zile de la contactul sexual - recomandat 14 zile. In legatura cu perioada zilei, gasesti instructiuni in prospect.
sus

sexynice

Newbie
7 mesaje

scris pe 23 ian 2006 22:37 de sexynice

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

42 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online