sunt curioasa:)

Pagina 1 din 1
1

girl

Guest

sunt curioasa:)

scris pe 3 nov 2005 15:06 de girl

am si eu o intrebare..contactul sexual in timpu menstruatziei...ce urmari poate avea...adika exista riscul de a avea dureri mari in timpul actului..sau se poate intampla.indiferent dak o faci cu sau fara prezervativ.... multzumesc..
sus

Alicia

Guest

Re: sunt curioasa:)

scris pe 3 nov 2005 17:03 de Alicia

am si eu o intrebare..contactul sexual in timpu menstruatziei...ce urmari poate avea...adika exista riscul de a avea dureri mari in timpul actului..sau se poate intampla.indiferent dak o faci cu sau fara prezervativ.... multzumesc..

Eu iti pot spune din proprie experientza ca in timpul menstruatziei doare cel mai putzin actul sexual.Eu una sunt foarte stramta si mi se intampla foarte des sa am dureri in timpul actului sexual,iar in timpul menstruatziei sunt cea mai fericita,pentru ca nu ma doare deloc.Tot ce e mai nashpa,este ca te cam murdaresti...iti dai seama...dar partea frumoasa in cazul meu,este ca iubitul meu adora sa facem asta in timpul menstruatziei,asa ca totul este ok.Asa ca daca nu ai nici o rezerva in ceea ce priveste murdarirea,poti sa o faci linistita.Dar ai grija,pt.ca au fost cazuri cand au ramas insarcinate fetele,chiar daca erau chiar la menstruatzie,iar SIDA si BTS -urile se pot lua mult mai ushor.Daca o faci protejat,stai linishtita ca totul e ok.Distractzie placuta.
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: sunt curioasa:)

scris pe 5 nov 2005 17:13 de Necunoscut

Fara prezervativ nu e foarte indicat, pentru ca sangele acela ce este eliminat in timpul menstruatiei, este sange care elimina substantele toxice si nefolositoare din corp.. asa ca.. mai bine folosesti prezervativul daca chiar doresti sa faci sex in timpul menstruatiei.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

38 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online