Sunt insarcinata???

Pagina 1 din 1
1

mada

Guest

Sunt insarcinata???

scris pe 7 iul 2009 10:52 de mada

buna!!!sunt ffff speriata.de vreo doua luni am inceput sa fac sex neprotejat cu prietenu meu.si acum km o sapt jumate aveam greturi.acum mi-au trecut,insa simt o greutate in burta,imi simt burta prea grea.nu si-a dat drumu in mine,dar am auzit k si acel lichid "al placerii" te poate face sa ramai.e adevarat????cate sanse sunt sa fiu insarcinata???plssssss raspundeti-mi
sus

sweetgirl16

Expert member
512 mesaje

Re: sunt insarcinata???

scris pe 7 iul 2009 12:09 de sweetgirl16

buna!!!sunt ffff speriata.de vreo doua luni am inceput sa fac sex neprotejat cu prietenu meu.si acum km o sapt jumate aveam greturi.acum mi-au trecut,insa simt o greutate in burta,imi simt burta prea grea.nu si-a dat drumu in mine,dar am auzit k si acel lichid "al placerii" te poate face sa ramai.e adevarat????cate sanse sunt sa fiu insarcinata???plssssss raspundeti-mi
da poti sa ramai insarcinata chiar dak nu a ejaculat in vagin si ca sa fii sigura dak esti sau nu fa-ti un test de sarcina k e foarte posibil sa se fi intamplat.Si dak esti gandeste-te bine ce faci,acum depinde si de cati ani ai.Bafta

Amprentele digitale si fulgii de zapada nu sunt singurele elemente caracterizate prin unicitate absoluta...
sus

veraoc

Senior member
101 mesaje

scris pe 7 iul 2009 12:15 de veraoc

Pai tinand cont ca nu v-ati protejat sansele sunt ...considerabile. Ai mai avut menstruatie in ultimile 2 luni ? Cel mai bine ar fi sa-ti faci un test de sarcina! Si indiferent de rezultat , alta data sa folositi prezervativul! Cati ani aveti? ..banuiesc ca nu va e tocmai necesar un bebe acum
sus

mada

Guest

Re: Re: sunt insarcinata???

scris pe 7 iul 2009 12:30 de mada

Pai tinand cont ca nu v-ati protejat sansele sunt ...considerabile. Ai mai avut menstruatie in ultimile 2 luni ? Cel mai bine ar fi sa-ti faci un test de sarcina! Si indiferent de rezultat , alta data sa folositi prezervativul! Cati ani aveti? ..banuiesc ca nu va e tocmai necesar un bebe acum
eu am 17,el 20.noi ne dorim mult un copil indiferent de momentul in care ar veni,dar prob e cu mama mea.are si prob cu inima si nu as vrea sa pateasca ceva din vina mea.ciclu am avut dar ffff putin.oare sunt insarcinata?
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 7 iul 2009 14:36 de simosimina

...da poti sa ramai insarcinata...
cel mai bine fa un test de sarcina...si ai sa vezi daca esti sau nu. Eu una cred ca nu esti...sincer

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Firentze

Expert member
546 mesaje

Am si eu o problema

scris pe 7 iul 2009 22:47 de Firentze

Buna seara!Am 17 ani si jumatate si mi-am inceput viata sexuala acum ieri,m-a durut insa nu exagerat,adica am suportat durerea cu brio zic eu,desi m-a durut dupa cam o zi in zona abdomninala,n-am avut sangarare atunci in schimb azi da….Contactul a fost protejat cu prezervativ,dar nu stiu de ce mi-e putin frica sa fi putut oare scoate prezervativul la un moment dat si sa ma penetreze fara,desi eu la sfarsit l-am vazut pus… va rog mult sa-mi raspundeti caci teama mea cea mare e sa nu fi ramas insarcinata desi stiu ca a folosit prezervativul,dar daca l-a scos?stiu sunt putin (mai mult)neincrezatoare si panicata…dar va rog sa-mi raspundeti.
Va rog mult sa-mi raspundeti.Multumesc mult!

0604
sus

Firentze

Expert member
546 mesaje

Am si eu o problema

scris pe 7 iul 2009 22:51 de Firentze

Si va rog mult sa ma scuzati ca m-am bagat asa in seama,dar sunt noua pe forum...

0604
sus

veraoc

Senior member
101 mesaje

Re: Am si eu o problema

scris pe 7 iul 2009 22:59 de veraoc

Buna seara!Am 17 ani si jumatate si mi-am inceput viata sexuala acum ieri,m-a durut insa nu exagerat,adica am suportat durerea cu brio zic eu,desi m-a durut dupa cam o zi in zona abdomninala,n-am avut sangarare atunci in schimb azi da….Contactul a fost protejat cu prezervativ,dar nu stiu de ce mi-e putin frica sa fi putut oare scoate prezervativul la un moment dat si sa ma penetreze fara,desi eu la sfarsit l-am vazut pus… va rog mult sa-mi raspundeti caci teama mea cea mare e sa nu fi ramas insarcinata desi stiu ca a folosit prezervativul,dar daca l-a scos?stiu sunt putin (mai mult)neincrezatoare si panicata…dar va rog sa-mi raspundeti.
Va rog mult sa-mi raspundeti.Multumesc mult!

Hai ma!!! In primul rand ca sa scoata prezervativul trebuia sa scoata si penisul din vaginul tau. Daca nu a facut lucrul asta,si atunci cand l-a introdus era pus,nu ai nici un motiv de ingrijorare. In orice caz , banuiesc ca ai fost martora cand si l-a pus. Si in orice caz , ce baiat intreg la cap ar pune la cale un plan ...rapid de scoatere a prezervativul si penetrarea prietenei fara?! M-am uitat la tine in profil si daca tu ai 17 ani, banuiesc ca el are pana in 20. Ei bine , la varsta asta cred ca un copil ar fi ultimul lucru pe care si l-ar dori. In fine , iti suspectezi prietenul de ceva ciudat...si haios
Stai linistita ca eu nu cred ca te-a penetrat fara prezervativ , si nici ca ai fi insarcinata. Esti putin paranoica,dar la urma urmei,cred ca un lucru bun. Pt ca paranoia asta duce la refuzarea clara a sexului neprotejat!
P.S.: Ai o imaginatie foarte bogata :P
sus

Firentze

Expert member
546 mesaje

Re: Re: Am si eu o problema

scris pe 7 iul 2009 23:15 de Firentze

Multumesc foarte mult pentru raspuns!Da intr-adevar asa este sunt f.paranoica,poate ca din acest motiv nici nu am cedat sa facem fara.Adica noi mai avusesem discutii despre acest lucru si refuza categoric sa fie cu prezervativ,dar probabil dorinta a invis.Imi cer scuze daca intrebare a fost prea stupida,dar pana nu ai si o a2a confirmare nu te simti bine din punctul meu de vedere:-? .Si da are 20 de ani

0604
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

45 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online