Sunt insarcinata???

Pagina 1 din 1
1

cristina

Guest

Sunt insarcinata???

scris pe 12 oct 2009 08:37 de cristina

am o problema foarte mare...nu mi-a venit ciclul menstrual si mi-e frica sa nu fiu insarcinata...ultima data mi-a venit pe 13 septembrie,iar luna asta trebuia sa-mi vina cam pe 9-10(pentru ca imi vine cu 3-4 zile mai devreme).si sanii ma dor foarte rau(ca asa mi se intampla inainte sa-mi vina).pe 10 oct. am facut sex protejat...credeti ca exista posibilitatea sa fiu insarcinata???stiu ca e o intrebare tampita,dar mi-e foarte frica,pentru ca niciodata nu mi-a intarziat...astept sfaturi de la voi...
sus

Black_06

Veteran member
240 mesaje

Re: sunt insarcinata???

scris pe 12 oct 2009 09:18 de Black_06

am o problema foarte mare...nu mi-a venit ciclul menstrual si mi-e frica sa nu fiu insarcinata...ultima data mi-a venit pe 13 septembrie,iar luna asta trebuia sa-mi vina cam pe 9-10(pentru ca imi vine cu 3-4 zile mai devreme).si sanii ma dor foarte rau(ca asa mi se intampla inainte sa-mi vina).pe 10 oct. am facut sex protejat...credeti ca exista posibilitatea sa fiu insarcinata???stiu ca e o intrebare tampita,dar mi-e foarte frica,pentru ca niciodata nu mi-a intarziat...astept sfaturi de la voi...

Draga Cristina,

Cu tot respectul,dar tu crezi ca noi am fost facuti de "mama Omida"??
De unde sa stiu eu ca prezervativul s-a rupt sau nu??
Sanii te pot durea si datorita faptului ca CM este pe cale sa inceapa....
Daca esti nesigura,fugi la farmacie,cumpara o dracovenie din aia de test,intra in baie si fa-l....
Noi nu iti putem spune tie daca esti sau nu....posibilitate exista doar daca prezervativul s-a rupt dar deodata ce eu nu am fost langa voi sa vad ca ati facut acolo...nu te pot asigura de un anume fapt...

Inteles?

Sper ca te-am ajutat....

"Iti trebuie totusi cap ca sa iti dai seama ca esti prost"
sus

cristina

Guest

Re: Re: sunt insarcinata???

scris pe 12 oct 2009 09:30 de cristina

Draga Cristina,

Cu tot respectul,dar tu crezi ca noi am fost facuti de "mama Omida"??
De unde sa stiu eu ca prezervativul s-a rupt sau nu??
Sanii te pot durea si datorita faptului ca CM este pe cale sa inceapa....
Daca esti nesigura,fugi la farmacie,cumpara o dracovenie din aia de test,intra in baie si fa-l....
Noi nu iti putem spune tie daca esti sau nu....posibilitate exista doar daca prezervativul s-a rupt dar deodata ce eu nu am fost langa voi sa vad ca ati facut acolo...nu te pot asigura de un anume fapt...

Inteles?

Sper ca te-am ajutat....

la prezervativ m-am uitat si nu mi s-a parut a fi rupt...dar nu inteleg de ce imi intarzie menstruatia...testul poate arata gresit?multumesc pentru raspuns
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: sunt insarcinata???

scris pe 12 oct 2009 10:15 de simosimina

dacă ai făcut sex protejat nu înţeleg de ce ţi-e teamă...nu ai cum să fii însărcinată...

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Black_06

Veteran member
240 mesaje

Re: Re: Re: sunt insarcinata???

scris pe 12 oct 2009 11:25 de Black_06

la prezervativ m-am uitat si nu mi s-a parut a fi rupt...dar nu inteleg de ce imi intarzie menstruatia...testul poate arata gresit?multumesc pentru raspuns

Relax....iti poate intarzia datorita stresului la care tocmai te supui..
Ai folosit prezervativ,esti ok,nu te mai stresa,Simosimina are dreptate...
Pentru siguranta ta mai bine,cumpara un test din ala,sunt foarte ieftine,daca il folosesti corect,iti va arata si el rezultatul corect,dar mai ai de asteptat pana atunci...din ce am inteles eu ai facut sex pe 10 oct...pentru exactitate testul il poti folosi la 14 zile din cate stiu eu...

"Iti trebuie totusi cap ca sa iti dai seama ca esti prost"
sus

cristina

Guest

Re: Re: Re: Re: sunt insarcinata???

scris pe 12 oct 2009 11:33 de cristina

Relax....iti poate intarzia datorita stresului la care tocmai te supui..
Ai folosit prezervativ,esti ok,nu te mai stresa,Simosimina are dreptate...
Pentru siguranta ta mai bine,cumpara un test din ala,sunt foarte ieftine,daca il folosesti corect,iti va arata si el rezultatul corect,dar mai ai de asteptat pana atunci...din ce am inteles eu ai facut sex pe 10 oct...pentru exactitate testul il poti folosi la 14 zile din cate stiu eu...

va multumesc pentru sfaturi...o sa incerc sa stau mai linistitaaveam de gand sa ma duc azi la ginecolog impreuna cu iubitul meu,dar nu cred ca are rost...e prea devreme
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: sunt insarcinata???

scris pe 12 oct 2009 11:52 de simosimina

va multumesc pentru sfaturi...o sa incerc sa stau mai linistitaaveam de gand sa ma duc azi la ginecolog impreuna cu iubitul meu,dar nu cred ca are rost...e prea devreme

lool...măi nu ai cum să rămâi dacă nu a ejaculat în tine...stresul e cauza întârzierii!!!

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Sunt insarcinata???

scris pe 18 oct 2009 17:19 de basturk

http://www.testulbarza.ro/start.htm

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

66 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online