Teste negative

Pagina 1 din 1
1

mihaela90

Newbie
1 mesaje

Teste negative

scris pe 6 dec 2010 08:11 de mihaela90

Buna dimineata!Am si eu o problema :-ss
Am avut pe 4 septembrie primul contact sexual(protejat,cu prezervativ,nu l-am verificat sa vad daca s-ar fi rupt sau ceva de genu).De atunci,timp de doua luni am avut menstruatie in zilele in care trebuia sa vina in mod normal.In luna noiembrie,nu mi-a mai venit menstruatia,asa ca am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative.De asemenea am facut si un test de sange Bhcg si a iesit tot negativ.Totusi menstruatia nu mi-a venit nici acum,deja este o intarziere de 2 saptamani in conditiile in care mereu am avut o menstruatie regulata.E posibil sa fie gresit testul acela de sange?Sa fi gresit cei de la laborator?
Mentionez ca simt o presiune asupra vezicii urinare,am avut in ultima luna mereu senzatia sa ma duc la toaleta dar acum mi-a mai trecut,abdomenul il simt umflat,am cateodata si crampe specifice celor dinaintea venirii menstruatiei,dar nu in fiecare zi....Credeti ca este totusi vorba de o sarcina?sau sunt eu paranoica si pentru prima data in viata imi intarzie menstruatia
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: 3 luni de sarcina si teste negative?e posibil?

scris pe 6 dec 2010 14:16 de DaNNY_DiViNO

da, posibil sa ai o infectie urinara care sa iti afecteze si ciclul.. deobicei la orice infectie urinara iti intarzie.. si mai ales de la tratament

🔴 Content Creator [@] DannyDivino
sus

victoria_ok

Veteran member
337 mesaje

Re: teste negative

scris pe 6 dec 2010 17:16 de victoria_ok

Am avut pe 4 septembrie primul contact sexual(protejat,cu prezervativ,nu l-am verificat sa vad daca s-ar fi rupt sau ceva de genu).De atunci,timp de doua luni am avut menstruatie in zilele in care trebuia sa vina in mod normal.In luna noiembrie,nu mi-a mai venit menstruatia,asa ca am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative.De asemenea am facut si un test de sange Bhcg si a iesit tot negativ.Totusi menstruatia nu mi-a venit nici acum,deja este o intarziere de 2 saptamani in conditiile in care mereu am avut o menstruatie regulata.E posibil sa fie gresit testul acela de sange?Sa fi gresit cei de la laborator?
Mentionez ca simt o presiune asupra vezicii urinare,am avut in ultima luna mereu senzatia sa ma duc la toaleta dar acum mi-a mai trecut,abdomenul il simt umflat,am cateodata si crampe specifice celor dinaintea venirii menstruatiei,dar nu in fiecare zi....Credeti ca este totusi vorba de o sarcina?sau sunt eu paranoica si pentru prima data in viata imi intarzie menstruatia

Daca ai facut doua teste de sarcina si ambele au iesit negativ, de care sarcina mai poate fi vorba?
Posibil ai vreo dereglare de la ceva...
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: teste negative

scris pe 6 dec 2010 17:24 de baby

Daca ai facut doua teste de sarcina si ambele au iesit negativ, de care sarcina mai poate fi vorba?
Posibil ai vreo dereglare de la ceva...

Ce nu inteleg eu este de ce nu se duc oamenii astia la medic?

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: teste negative

scris pe 8 dec 2010 00:35 de Leroy

Ce nu inteleg eu este de ce nu se duc oamenii astia la medic?

Nici eu nu inteleg, dar poate in timp ce vorbim noi s-a si dus la medic si peste 5 minute posteaza un raspuns...

Festina Lente !
sus

lulack3

Junior member
10 mesaje

Re: Teste negative

scris pe 31 dec 2010 14:29 de lulack3

buna sar puteai sa ai o intarziere de ciclu sau sa fi racit jos cel mai bn e sa te duci la un doctor si sati faci un control

http://www.xhamster.com/movies/306851/strap_fantasie.html
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

62 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online