URGENT !!!!

Pagina 1 din 1
1

SIMPLU

Senior member
134 mesaje

URGENT !!!!

scris pe 18 nov 2009 13:06 de SIMPLU

Buna! azi pr meu mi-a zis sa o bage fara prezervativ de 2 ori si dupa sa si-l puna. knd a bagatp.. a simtit k ca ejacueaza si a scos-o afara si a tinut mana la capat sa nu curga sperma dupa cre eu m-am dat laoparte. e posibil sa raman insarcinata? Prietenul meu stie mai multe decat mine si mi-a zis ca baga mana in foc ca nu am cum sa raman insarcinata .Oricum ce rost avea sa ma minta dak stie ce consecinte va urma el dupa (asta dak as ramane insarcinata)

simona
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: URGENT !!!!

scris pe 18 nov 2009 14:16 de McLove

Buna! azi pr meu mi-a zis sa o bage fara prez de 2 ori si dupa si-l pune. si knd a bagat a simtit k ca ejacueaza si a scos-o afara si a tinut mana la capat sa nu curga sperma dupa cre eu m-am dat laoparte. e posibil sa raman insarcinata? Prietenul meu stie mai multe decat mine si mi-a zis ca baga mana in foc ca nu am cum sa raman insarcinata .Oricum ce rost avea sa ma minta dak stie ce consecinte va urma el dupa (asta dak as ramane insarcinata)

Sincer, nu inteleg deloc inceputul, decat "Buna!".
A avut senzatia ca ejaculeaza? Daca el a zis ca nu a ejaculat, atunci e in regula... Nu esti insarcinata, stai calma.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

SIMPLU

Senior member
134 mesaje

Re: Re: URGENT !!!!

scris pe 18 nov 2009 14:20 de SIMPLU

Sincer, nu inteleg deloc inceputul, decat "Buna!".
A avut senzatia ca ejaculeaza? Daca el a zis ca nu a ejaculat, atunci e in regula... Nu esti insarcinata, stai calma.

Pai nu a ejaculat in mine a simtit inainte si a scos-o afara

simona
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: URGENT !!!!

scris pe 18 nov 2009 14:22 de McLove

Pai nu a ejaculat in mine a simtit inainte si a scos-o afara

Pai si atunci de ce mai intrebi daca esti insarcinata?

Nu a ejaculat, nu esti...

sus

un sfat

Guest

scris pe 18 nov 2009 16:08 de un sfat

Buna! azi pr meu mi-a zis sa o bage fara prez de 2 ori si dupa si-l pune. si knd a bagat a simtit k ca ejacueaza si a scos-o afara si a tinut mana la capat sa nu curga sperma dupa cre eu m-am dat laoparte. e posibil sa raman insarcinata? Prietenul meu stie mai multe decat mine si mi-a zis ca baga mana in foc ca nu am cum sa raman insarcinata .Oricum ce rost avea sa ma minta dak stie ce consecinte va urma el dupa (asta dak as ramane insarcinata)

Daca a bagat-o doar de 2 ori si a ejaculat, atunci eu iti sugerez sa iti cauti alt prieten .
Ce ratati!!
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 18 nov 2009 16:12 de McLove

Daca a bagat-o doar de 2 ori si a ejaculat, atunci eu iti sugerez sa iti cauti alt prieten .
Ce ratati!!

Tu esti ala care face sex turbo pe sistem o ora ?

Palalila baila la aka Fantastik Romeo

sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

scris pe 18 nov 2009 18:11 de basturk

totusi, a bagat-o de 2 ori si gata?pfff....nasol.cat despre sarcina...te stresezi degeaba

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

scris pe 18 nov 2009 18:25 de ThT

Cred ca ar trebui sa mai dai pe la scoala pentru ca ai o exprimare de copil de clasa a5a desi ai 18 ani.
In legatura cu intrebarea ta,nu cred ca ar exista vreo sansa ca tu sa fi ramas insarcinata.

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: URGENT !!!!

scris pe 18 nov 2009 19:13 de McLove

totusi, a bagat-o de 2 ori si gata?pfff....nasol.cat despre sarcina...te stresezi degeaba

Probabil s-a intimidat, acum ce sa facem...

sus

SIMPLU

Senior member
134 mesaje

scris pe 18 nov 2009 19:36 de SIMPLU

Buna! azi pr meu mi-a zis sa o bage fara prezervativ de 2 ori si dupa sa si-l puna. knd a bagatp.. a simtit k ca ejacueaza si a scos-o afara si a tinut mana la capat sa nu curga sperma dupa cre eu m-am dat laoparte. e posibil sa raman insarcinata? Prietenul meu stie mai multe decat mine si mi-a zis ca baga mana in foc ca nu am cum sa raman insarcinata .Oricum ce rost avea sa ma minta dak stie ce consecinte va urma el dupa (asta dak as ramane insarcinata)

ms pt raspunsuri

simona
sus

Lia

Guest

scris pe 18 nov 2009 20:30 de Lia

poate au facut si alte chestii inainte si tipu era deja excitat macar nu isi face laba ca altii,,,,

well,, ai nimic stai calma, daca nu si-a dat drumu in tine
sus

suchi

Veteran member
234 mesaje

scris pe 19 nov 2009 01:58 de suchi

poate era picatura placerii,se mai intampla

tot noi,dragi tovarasi
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: URGENT !!!!

scris pe 19 nov 2009 02:26 de Bozgoru

sunteti praf cu totii.. ma refer la cei care ii zic fetei sa stea linistita.. de ce zic ca sunteti praf? pentru ca habar nu aveti ce vorbiti... cine v-a invatat pe voi ca daca nu se ejaculeaza nu se poate ramane insarcinata? se poate ramane insarcinata pentru ca la fiecare contact sexual neprotejat sunt scapari de lichid din penis... unii numesc acel lichid ,,picatura placerii,,.. iar acea picatura are spermatozoizi capabili sa fecundeze un ovul... asa ca nu mai ziceti asa cu siguranta voi ca nu are cum sa ramana insarcinata..
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: URGENT !!!!

scris pe 19 nov 2009 05:37 de cherry_dream

sunteti praf cu totii.. ma refer la cei care ii zic fetei sa stea linistita.. de ce zic ca sunteti praf? pentru ca habar nu aveti ce vorbiti... cine v-a invatat pe voi ca daca nu se ejaculeaza nu se poate ramane insarcinata? se poate ramane insarcinata pentru ca la fiecare contact sexual neprotejat sunt scapari de lichid din penis... unii numesc acel lichid ,,picatura placerii,,.. iar acea picatura are spermatozoizi capabili sa fecundeze un ovul... asa ca nu mai ziceti asa cu siguranta voi ca nu are cum sa ramana insarcinata..

cam asa e. sanse minime, dar exista.

Dragostea este o chestiune de "chimie", sexul este o chestiune de "fizica".
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 19 nov 2009 10:09 de simosimina

Dacă a intrat spermă în vagin există riscul unei sarcini..acum voi ştiţi cel mai bine ce şi cum s-a inamplat acolo. Părerea mea, pentru liniştea voastră sufletească, să faci un test de sarcină cam la 10 zile de la contactul acesta. Baftă!

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

76 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online