VA ROG SA MA AJUTATI

Pagina 1 din 1
1

Cosmin

Guest

VA ROG SA MA AJUTATI

scris pe 24 aug 2005 16:45 de Cosmin

Am o intrebare , prietena mea ia aticonceptionale oral, si am fost la mare, si am racit si am luat pentru gat amandoi, ceva antibiotic pe nume oxipronom sau ceva de genu asta, in fine e antibiotice, poate sa ramana insarcinata, a luat cam 5 pastile, din 8 in 8 ore, astept raspuns
sus

Wanted

Veteran member
168 mesaje

Re: VA ROG SA MA AJUTATI

scris pe 24 aug 2005 17:40 de Wanted

Am o intrebare , prietena mea ia aticonceptionale oral, si am fost la mare, si am racit si am luat pentru gat amandoi, ceva antibiotic pe nume oxipronom sau ceva de genu asta, in fine e antibiotice, poate sa ramana insarcinata, a luat cam 5 pastile, din 8 in 8 ore, astept raspuns

Antibioticele micsoreaza eficienta anticonceptionalelor, dar nu cu f mult. Parca riscul de a ramane insarcinata daca folosesti antibiotice era de 0,2%... sau ceva de genul asta.In mod normal, dupa un astfel de tratament , pt siguranta, e bine ca timp de 5-7 zile sa se foloseasca o metoda contraceptiva suplimentara.

Carpe diem
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: VA ROG SA MA AJUTATI

scris pe 24 aug 2005 22:46 de Nekunoskuta

Va recomand si eu sa folositi o perioada si alta metoda de contraceptie. Puteti sa intrebati si la o farmacie pentru detalii.

Nimic...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

54 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online