Vreau sa-mi incep viata sexuala

Pagina 1 din 1
1

cristian18

Senior member
54 mesaje

Vreau sa-mi incep viata sexuala

scris pe 23 mar 2009 11:27 de cristian18

am 18 ani shi ash dori sa imi incep viata sexuala cu o fata de 17 ani jumate .... ea nu mai este virgina(am aflat-o de la sora ei)... sunt de 2 luni cu ea shi nu am stiut cum sa incep :| Datzi-mi shi mie un sfat
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

Re: Vreau sa-mi incep viata sexuala

scris pe 24 mar 2009 10:39 de pacpac

am 18 ani shi ash dori sa imi incep viata sexuala cu o fata de 17 ani jumate .... ea nu mai este virgina(am aflat-o de la sora ei)... sunt de 2 luni cu ea shi nu am stiut cum sa incep :| Datzi-mi shi mie un sfat

discuta cu ea treaba asta))

http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
sus

cristian18

Senior member
54 mesaje

Re: Re: Vreau sa-mi incep viata sexuala

scris pe 24 mar 2009 22:17 de cristian18

discuta cu ea treaba asta))

pey tocmai asta e treaba ... ca nu prea stiu cum sa ii zic .. sunt mai timid asha de felu meu AS VREA MAI MULTE INFORMATII PLSSS
sus

vera_mary88

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Vreau sa-mi incep viata sexuala

scris pe 24 mar 2009 23:51 de vera_mary88

pey tocmai asta e treaba ... ca nu prea stiu cum sa ii zic .. sunt mai timid asha de felu meu AS VREA MAI MULTE INFORMATII PLSSS

mergi si ii zici knd aveti si voi o discutie mai serioasa despre viata: uite stii eu sunt virgin...e simplu...stai linistit...nu o cred ca o sa reactioneze naspa...cine stii poate o excita ideea

"Ne-am nascut liberi dar peste tot suntem in lanturi"
sus

cristian18

Senior member
54 mesaje

Re: Re: Re: Re: Vreau sa-mi incep viata sexuala

scris pe 25 mar 2009 23:27 de cristian18

mergi si ii zici knd aveti si voi o discutie mai serioasa despre viata: uite stii eu sunt virgin...e simplu...stai linistit...nu o cred ca o sa reactioneze naspa...cine stii poate o excita ideea

pey asta e ideea ca nush .. eu am fimoza shi asta ma cam ingrijoreaza .. am penisu de 13-14 cm shi nush cum o sa reactioneze ea(nush ce reactie o sa aiba).. pls vreau mai multe sfaturi ca sunt f ingrijorat
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa-mi incep viata sexual

scris pe 26 mar 2009 09:14 de pacpac

pey asta e ideea ca nush .. eu am fimoza shi asta ma cam ingrijoreaza .. am penisu de 13-14 cm shi nush cum o sa reactioneze ea(nush ce reactie o sa aiba).. pls vreau mai multe sfaturi ca sunt f ingrijorat

cum sa reactioneze mai?ce are daca ai fimoza sau 13-14 cm?tot p..a si 13-14 sunt de ajuns sa faci o femeie happy.crezi ca aia dotati sau super dotati nu au si ei unele probleme cu femeile care nu sunt "adanci" ?

http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
sus

the_gogu

Expert member
520 mesaje

scris pe 26 mar 2009 14:23 de the_gogu

daca e prietena ta...de ce nu poti sa o inviti intr-o seara la tine, creezi o atmosfera placuta in camera, discutati, glumiti va simtiti bine...urmeaza niste saruturi si tot asa mai departe. nu inteleg de ce unii trebuie sa faca conferinte despre cum si cand sa o faca prima data.

dupa cum ti-a spus si pacpac in privinta marimii nu trebuie sa iti faci griji...
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 26 mar 2009 14:47 de simosimina

) o sa sara ea pe tine)
glumeam...puii mei..da-i si u de inteles..adica...cand ramai singur acasa cheam-o pe la u..etc...hai doar nu vrei mura in gura)

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

cristian18

Senior member
54 mesaje

scris pe 26 mar 2009 23:28 de cristian18

) o sa sara ea pe tine)
glumeam...puii mei..da-i si u de inteles..adica...cand ramai singur acasa cheam-o pe la u..etc...hai doar nu vrei mura in gura)

pey vine aproape in fiecare zii la mn .. dar :| am mai dormit shi impreuna .. bineinteles cand parintii erau aksa :|
sus

cristian18

Senior member
54 mesaje

scris pe 30 mar 2009 15:27 de cristian18

pey vine aproape in fiecare zii la mn .. dar :| am mai dormit shi impreuna .. bineinteles cand parintii erau aksa :|

mai vreau niste pareri plss
sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

Re: Re: Re: Re: Vreau sa-mi incep viata sexuala

scris pe 30 mar 2009 18:19 de sweety16

Ce e asa greu? Mai ales daca ea nu este virgina o sa fie mult mai usor...ii spui pur si simplu ca vrei sa faceti sex eventual nici nu-i mai spui ca esti virgin...icearca sa pari sigur pe tine

"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"

"Ca sa afli defectele unei fete,laud'o in fata prietenelor ei"
sus

the_gogu

Expert member
520 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa-mi incep viata sexual

scris pe 30 mar 2009 19:54 de the_gogu

ii spui pur si simplu ca vrei sa faceti sex eventual nici nu-i mai spui ca esti virgin...icearca sa pari sigur pe tine

nu asa...in nici un caz, pari prea disperat

daca si dormiti impreuna ar trebui sa fie floare la ureche. ii faci avansuri in pat inainte sa va culcati, eventual dupa ce ii faci un masaj, o faci sa se simta bine,in timpul masajului ii atingi niste zone intime, o saruti, si ea va face acelasi lucru si tot asa, hai ca nu e greu
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 31 mar 2009 09:47 de ExoticDream

daca e prietena ta...de ce nu poti sa o inviti intr-o seara la tine, creezi o atmosfera placuta in camera, discutati, glumiti va simtiti bine...urmeaza niste saruturi si tot asa mai departe. nu inteleg de ce unii trebuie sa faca conferinte despre cum si cand sa o faca prima data.

Daca e prietena lui, de ce nu poate sa-i spuna ce-si doreste, de ce nu simte si ea aceeasi dorinta? Ce fel de prietena este aceea pe care trebuie sa o pacalesti/vrajesti ca sa ajungi sa faci sex cu ea?!?

Nu cred ca vorbim de o relatie prea sentimentala in acest caz; mie mi se pare ca el este cu ea mai mult pentru a-si rezolva "problema" inceperii vietii sexuale. Probabil de aceea se si jeneaza sa forteze nota, daca ar fie existat sentimente lucrurile ar fi venit de la sine... poate nu chiar in doua luni insa...

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

the_gogu

Expert member
520 mesaje

scris pe 31 mar 2009 14:05 de the_gogu

Daca e prietena lui, de ce nu poate sa-i spuna ce-si doreste, de ce nu simte si ea aceeasi dorinta? Ce fel de prietena este aceea pe care trebuie sa o pacalesti/vrajesti ca sa ajungi sa faci sex cu ea?!?

Nu cred ca vorbim de o relatie prea sentimentala in acest caz; mie mi se pare ca el este cu ea mai mult pentru a-si rezolva "problema" inceperii vietii sexuale. Probabil de aceea se si jeneaza sa forteze nota, daca ar fie existat sentimente lucrurile ar fi venit de la sine... poate nu chiar in doua luni insa...

nu spuneam sa o vrajeasca, doar ca mi se pare penibil sa te duci la ea sa-i spui "Draga stii, vreau sa facem sex...ce zici?"
am spus doar sa inceapa el, sa o faca sa se simta bine pentru crearea unei atmosfere, sa-i dea de inteles ca o vrea
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

32 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online