da............

Pagina 1 din 2
1   2   »

nu conteaza

Guest

da............

scris pe 25 apr 2006 02:01 de nu conteaza

am 13ani peste 2 luni fac 14 pritenul meu are 15 ani vrea sa facem sex si mia spus ca daca nus de acord ma paraseste si gaseste el altaeu ce sa fac??????
sus

baxxu

Senior member
103 mesaje

Re: da............

scris pe 25 apr 2006 02:16 de baxxu

am 13ani peste 2 luni fac 14 pritenul meu are 15 ani vrea sa facem sex si mia spus ca daca nus de acord ma paraseste si gaseste el altaeu ce sa fac??????
da-l dracu de fraier.cumva e smecher de cartier?se pare a fi o vedeta care se chinuie sa apara pe ecrane.sa-i spui din partea mea":ma,mi-a spus unu de pe site sa te las ca esti de nimic.daca vrei sex ,du-te la vagaboante cu bani.

fii cel mai bun si ancearca sa-i multumesti pe toti.
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 25 apr 2006 07:24 de SORIN28

Asculta sfatul lui baxxu, paraseste-l. Normal ca gaseste alta. O fufa flamanda sau una care a patit la fel ca tine si a ajuns o c**** .

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

bluemoon

Senior member
134 mesaje

scris pe 25 apr 2006 11:26 de bluemoon

Scapa cat mai repede de el deoarece nu te merita! O sa te paraseasca si tu o sa suferi enorm pe langa faptul ca o sa regereti enorm alegerea facuta. Mai asteapta cativa ani pt a face un astfel de pas chiar daca acum ti se pare ca e bine sa fi in pas cu moda. Nu te lasa influentata de cei din jurul tau deoarece vei avea numai de suferit. Alegerea e a ta dar eu cred ca meriti respectul de a putea privii in urma fara regrete!

Cuget deci exist!
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: da............

scris pe 25 apr 2006 15:57 de Nekunoskuta

Lasa-l sa-si gaseasca alta Nu te merita.

Nimic...
sus

maeka

Junior member
39 mesaje

scris pe 25 apr 2006 21:43 de maeka

daca ti-a spus sa daca nu faci sex cu el, te paraseste, inseamna ca numai de asta sta cu tine. nu fa pasul asta pentru ca o sa regreti amarnic.la 13 ani esti un copil si nu ai sa intelegi nimic, plus ca o sa ramai cu o sila dupa..nu te lasa impresionata ca nu e nimic de capul lui
sus

baxxu

Senior member
103 mesaje

scris pe 26 apr 2006 00:15 de baxxu

sa-mi spui daca l-ai parasit.sa nu te puna ala cu coarne sa mai stai cu el.mama ,ami vine sa-l iau la bataie daca al vad!!!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 26 apr 2006 00:53 de ExoticDream

Uite asa se intampla daca va jucati de-a adultii la 13-15 ani! Daca vrei sa mai ramai cu o umbra de respect fata de tine, da-i papucii urgent, esti prea mica pentru sex, plus ca nu esti ultima femeiusca adunata de pe drumuri ca sa te santajeze un pustan de 15 ani! Nu te lasa pacalita de papagalul ala, lui nu-i pasa de tine din moment ce a pus problema in asemenea hal, lasa-l sa-si linisteasca hormonii cu fraiere dispuse sa se vanda pentru o aventura, tu ai timp pentru sex peste cativa anisori, este pacat sa sari peste copilarie si fiorii primei iubiri in doi timpi si trei miscari!

LASA-L, GONESTE-L din viata ta, NU MERITA!!! Daca te va avea, vei regreta mult, asculta ce-ti spunem noi, astia mai "batrani"!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

David21

Expert member
596 mesaje

scris pe 26 apr 2006 20:41 de David21

sa-mi spui daca l-ai parasit.sa nu te puna ala cu coarne sa mai stai cu el.mama ,ami vine sa-l iau la bataie daca al vad!!!

Ce ai ma..? Esti isteric ?

Legalize_iT_in_Ro
sus

David21

Expert member
596 mesaje

scris pe 26 apr 2006 20:43 de David21

asculta ce-ti spunem noi, astia mai "batrani"!

Nu ai vrea sa ne faci un bine si cu ocazia asta sa incerci sa te pensionezi ?

Legalize_iT_in_Ro
sus

David21

Expert member
596 mesaje

scris pe 26 apr 2006 20:58 de David21

Gandeste-te ca o sa ramai singurica daca il parasesti!!!!..deci iti mai ramane o singura varianta......

Legalize_iT_in_Ro
sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

Re: Re: Re: da............

scris pe 26 apr 2006 21:56 de MachoMan

Si eu care credeam ca tu, la experienta si anii tai (mai multi decat ai moderatoarei), ne-ai facut deja hatarul sa te retragi! Capitalistii aia nu dau pensii la somerii smecheri?
sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

scris pe 26 apr 2006 22:03 de MachoMan

Stii ce-o sa se intample daca "o faci"? Fraierul ala o sa se laude la tot cartierul cu isprava lui, iar tie o sa-ti mearga vestea ca esti fata usuratica si n-o sa se mai uite nici un baiat la tine, decat cel mult pentru distractie ieftina, asa ca lasa-l in plata Domnului!
sus

baxxu

Guest

scris pe 26 apr 2006 23:09 de baxxu

Ce ai ma..? Esti isteric ?
nu mai ,dar mai sunt si tampiti an lumea asta anca de la 15 ani.
sus

baxxu

Senior member
103 mesaje

Re: Re: Re: Re: da............

scris pe 26 apr 2006 23:13 de baxxu

nu mai ,dar mai sunt si tampiti an lumea asta anca de la 15 ani.
belea,nu m-am logat.

sus

David21

Expert member
596 mesaje

scris pe 26 apr 2006 23:54 de David21

Si eu care credeam ca tu, la experienta si anii tai (mai multi decat ai moderatoarei), ne-ai facut deja hatarul sa te retragi! Capitalistii aia nu dau pensii la somerii smecheri?

Cine te-a pacalit ca sunt somer..?...

Legalize_iT_in_Ro
sus

David21

Expert member
596 mesaje

scris pe 27 apr 2006 00:14 de David21

ne-ai facut

Tu eshti cumva lider aici si inca nu am aflat? Daca vorbesti incearca sa vorbesti pt tine, nu si pt ceilalti

Legalize_iT_in_Ro
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 27 apr 2006 01:51 de ExoticDream

"Sa ne faci"? Tu aici vorbesti in numele poporului sau mi se pare mie? Am observat ca te deranjeaza daca altii fac asta, tu esti mai cu mot cumva? Bancul ala cu paiul si barna este prea romanesc pentru tine?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 27 apr 2006 22:12 de LonelyGirl

sa pui tu conditiile.Daca nu le accepta atunci gaseste altul MAI BUN.Ca el gasesti pe toate gardurile.Crede-ma

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

expeditoru!

Guest

expeditoru!

scris pe 7 mai 2006 11:27 de expeditoru!

Am vb cu el si mi-a zis ca nu vrea sa ne despartim dar posibil sa ma insele daca nu vreau asa ca i-am zis sa mai astepte dar nu prea ma ascultat si dupa aceasta discutie vine o prietena pe la mine [cea mai buna] si el inca era aici ma duc eu pana in bucatarie si cand vin...astia deja vincepuse-ra sa s dezbrace...... pe el l-am dat afara iar pe pritena ..i-am dat o palma si am dat-o si pe ea.... c**** naibii... dupa acest incident cred ca de vreo 10 ori mi-a cerut iertare dar eu i-am spus ca ma mai gandesc ce sa fac ......acum mi-a spus ca o sa si astepte pana cand o sa fie eu 'pregatita'..... acum ce puii mei mai fac??????
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: expeditoru!

scris pe 7 mai 2006 11:54 de Nekunoskuta

Cum adica ce te faci? II DAI PAPUCII!!!

Nimic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 7 mai 2006 14:16 de ExoticDream

Am vb cu el si mi-a zis ca nu vrea sa ne despartim dar posibil sa ma insele daca nu vreau asa ca i-am zis sa mai astepte dar nu prea ma ascultat si dupa aceasta discutie vine o prietena pe la mine [cea mai buna] si el inca era aici ma duc eu pana in bucatarie si cand vin...astia deja vincepuse-ra sa s dezbrace...... pe el l-am dat afara iar pe pritena ..i-am dat o palma si am dat-o si pe ea.... c**** naibii... dupa acest incident cred ca de vreo 10 ori mi-a cerut iertare dar eu i-am spus ca ma mai gandesc ce sa fac ......acum mi-a spus ca o sa si astepte pana cand o sa fie eu 'pregatita'..... acum ce puii mei mai fac??????

Daca postul nu e "la misto", e chiar de groaza! Aproape nu-mi vine sa cred ce fac astazi copiii la 14 ani! Citeam pe un topic zilele trecute ca unii nu-si puneau nici problema sarutului la 15 ani, iar acum vad cat de mult a "evoluat" lumea!

Lasand stupoarea la o parte, te sfatuiesc sa-l dai afara URGENT din viata ta daca nu vrei sa devii si tu una din acele fete usuratice care se lasa pacalite sa faca sex de la 14-15 ani si apoi ajung sa fie folosite doar ca obiecte sexuale pentru aventuri de o noapte! Baieti sunt pe toate drumurile, da-i papucii si nu regreta, nu ai de ce!

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 7 mai 2006 15:58 de valentine

Te culci cu el
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 7 mai 2006 15:58 de valentine

Iarasi te culci cu el
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: expeditoru!

scris pe 7 mai 2006 15:59 de valentine

Si pt cine se intreaba de ce vorbesc prostii...
Nu va dati seama de nivelul de gandire al dobitoacei asteia atat timp cat se intreaba ce sa faca...cand e clar ce ar trebuii sa faca defapt.
Dar doh...o mananca intre picioare
Dupa cum se observa...este in dilema.Sa se culce cu el,sa nu se culce cu el...
Pai in primul rand orice creatura normala ar stii ca nici nu se pune problema sa se culce cu el,dar atat timp cat ea se intreaba inseamna ca totusi ii surade ideea...
Faza cu lasatul...am impresia ca nici nu conteaza la varsta aia
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

Re: Re: Re: expeditoru!

scris pe 8 mai 2006 08:43 de Duduia

Si pt cine se intreaba de ce vorbesc prostii...
Nu va dati seama de nivelul de gandire al dobitoacei asteia atat timp cat se intreaba ce sa faca...cand e clar ce ar trebuii sa faca defapt.
Dar doh...o mananca intre picioare
Dupa cum se observa...este in dilema.Sa se culce cu el,sa nu se culce cu el...
Pai in primul rand orice creatura normala ar stii ca nici nu se pune problema sa se culce cu el,dar atat timp cat ea se intreaba inseamna ca totusi ii surade ideea...
Faza cu lasatul...am impresia ca nici nu conteaza la varsta aia

subscriu: hai, fa-o.

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: expeditoru!

scris pe 8 mai 2006 23:59 de ExoticDream

subscriu: hai, fa-o.

Nu mai glumiti, mai, unii va pot lua in serios! E cam liniste.... credeti ca au facut-o?

sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: expeditoru!

scris pe 9 mai 2006 12:54 de Duduia

Nu mai glumiti, mai, unii va pot lua in serios! E cam liniste.... credeti ca au facut-o?

eu chiar nu glumeam.
tind sa cred ca a fost o mistocareala. in celalalt caz, fata s-a pus pe plans si si-a amanat inceperea vietii sexuale cu inca 2 saptamani. o va face cat de curand (daca nu a "scapat" deja), am avut contact cu fete de 13-14 ani care s-au luat unele dupa altele si s-au dus pe...val.apoi au devenit retrase, refuzau contactul cu baietii. s-au gandit ca ar fi bine si sa regrete.

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

Re: Re: Re: expeditoru!

scris pe 10 mai 2006 12:22 de MachoMan

Fetele de 13 ani care "o fac" nu sunt creaturi normale, ori n-au avut parte de educatie acasa, ori sunt duse cu pluta din nastere. Vin aici doar ca sa caute o confirmare pentru a face sex cu colegul, vecinul, nu le trece prin cap macar sa intrebe cum e cu protectia si pe urma se mira de ce li se intampla una-alta! Phuaaaah! Pe pariu ca a facut-o deja!
sus

yo

Guest

scris pe 20 iun 2006 11:13 de yo

si eu peste doua luni fac 14 ani si am un prieten caruia iar place sa "o facem"....nu neam mai vazut de mult pt k eu nu sunt in tara si oricum dupa cum am vazut k se poarta el cu mine sincer nu merita......e spre binele tau sa nu o faci pt k nu cred k te vei marita cu el sau o sati mai fie prieten pana la 20 de ani.....
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

158 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online