da............

Pagina 2 din 2
«   1   2

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: da............

scris pe 20 iun 2006 12:09 de ExoticDream

am 13ani peste 2 luni fac 14 pritenul meu are 15 ani vrea sa facem sex si mia spus ca daca nus de acord ma paraseste si gaseste el alta

Se implineste termenul, o fi facut sex sau Hormonel si-o fi gasit alta care sa-i cedeze pe data?!?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: expeditoru!

scris pe 20 iun 2006 15:47 de Nekunoskuta

si eu peste doua luni fac 14 ani si am un prieten caruia iar place sa "o facem"....nu neam mai vazut de mult pt k eu nu sunt in tara si oricum dupa cum am vazut k se poarta el cu mine sincer nu merita......e spre binele tau sa nu o faci pt k nu cred k te vei marita cu el sau o sati mai fie prieten pana la 20 de ani.....

Uite...mie imi place cum gandeste fata asta. Sincer, pe forumul asta cred ca e prima fata de 14 ani care zice ca nu prietenul ei nu merita sa fie primul barbat din viata ei. Felicitari!

Nimic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: expeditoru!

scris pe 20 iun 2006 16:04 de ExoticDream

Uite...mie imi place cum gandeste fata asta. Sincer, pe forumul asta cred ca e prima fata de 14 ani care zice ca nu prietenul ei nu merita sa fie primul barbat din viata ei. Felicitari!

Este posibil sa aiba legatura si cu faptul ca nu traieste tocmai in Romania, nu crezi? Poate ca pe acolo lumea, pe langa faptul ca este mult mai civilizata, mai are si obiceiul sa gandeasca de doua ori inainte de a face ceva important?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: Re: Re: Re: expeditoru!

scris pe 21 iun 2006 02:29 de Dysdera

Este posibil sa aiba legatura si cu faptul ca nu traieste tocmai in Romania, nu crezi? Poate ca pe acolo lumea, pe langa faptul ca este mult mai civilizata, mai are si obiceiul sa gandeasca de doua ori inainte de a face ceva important?

nu te amagi peste hotare nu e neaparat mai multa lume civilizata si mai bine educata..maica-mea care e in italia statea pe o banca si doi o faceau in aer liber acoperiti doar de haian mai lungutza a tipuluromania nu e chiar asa rea

"sa placi un baiat pentru calitati si sa-l iubesti pentru defecte"
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: Re: Re: expeditoru!

scris pe 21 iun 2006 02:32 de Dysdera

Si pt cine se intreaba de ce vorbesc prostii...
Nu va dati seama de nivelul de gandire al dobitoacei asteia atat timp cat se intreaba ce sa faca...cand e clar ce ar trebuii sa faca defapt.
Dar doh...o mananca intre picioare
Dupa cum se observa...este in dilema.Sa se culce cu el,sa nu se culce cu el...
Pai in primul rand orice creatura normala ar stii ca nici nu se pune problema sa se culce cu el,dar atat timp cat ea se intreaba inseamna ca totusi ii surade ideea...
Faza cu lasatul...am impresia ca nici nu conteaza la varsta aia

cat despre tine valentine..in loc sa judeci sau sa improsti cu saliva in stanga si-n dreapta..sa o acuzi ca e dobitoaca etc..mai bine gandeste-te ca fetele astea care is pe cale sa devina c"""" au nevoie de sfaturi si indrumare..nu de o persoana care sa le judece si sa le jigneasca

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 21 iun 2006 13:27 de valentine

cam da...desi cam greu sa le convingi sa nu faca prostii ca tot cum le duce pe ele capul fac...
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 21 iun 2006 14:07 de SORIN28

cat despre tine valentine..in loc sa judeci sau sa improsti cu saliva in stanga si-n dreapta..sa o acuzi ca e dobitoaca etc..mai bine gandeste-te ca fetele astea care is pe cale sa devina c"""" au nevoie de sfaturi si indrumare..nu de o persoana care sa le judece si sa le jigneasca

Poate ai dreptate...sau nu. Poate au nevoie de o persoana sa le indrume, ce te face sa crezi ca am sa stau eu sa ii explic "teoria chibritului ars" cand ea deja vrea sa si-o puna cu doua maini(daca ar avea 3 ar fi mai bine) si sa incerc sa ii explic, ca ce face ea e graba sau vrea sa faca ce a facut si "prietena" ei?!

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Dysdera

Veteran member
378 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: expeditoru!

scris pe 21 iun 2006 21:04 de Dysdera

Poate ai dreptate...sau nu. Poate au nevoie de o persoana sa le indrume, ce te face sa crezi ca am sa stau eu sa ii explic "teoria chibritului ars" cand ea deja vrea sa si-o puna cu doua maini(daca ar avea 3 ar fi mai bine) si sa incerc sa ii explic, ca ce face ea e graba sau vrea sa faca ce a facut si "prietena" ei?!

nu iti spune nimeni sa incepi educatie sexuala cu ea..dar dak a venit pe site-ul asta a venit cautand ajutor..ca vrea de pe la varsta asta sa o faca e vina parintilor si a oamenilor cu care socializeaza..e trist..multe fete sunt in situatia ei cand ignoranta se plateste scump...si baietii profita din plin de asta

sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

154 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online