Intrebari pentru "prima data"!

Pagina 1 din 1
1

Alpha dog

Guest

Intrebari pentru "prima data"!

scris pe 29 iun 2007 03:05 de Alpha dog

Am o intrebare..nush daca s-a mai vb despre asta..Sunt virgin,am 20 de ani.An o prietena si ea virgina.Daca facem sex si eu ma protejez stiu k ea isi pierde virginitatea dar eu? si inca ceva..eu obisnuiesc sa ma masturbez..daca o facem fara prezervativ ejacularea apare mai repede fiind prima oara?mc mult
sus

xxx

Guest

Re: Se poate?

scris pe 29 iun 2007 03:12 de xxx

Am o intrebare..nush daca s-a mai vb despre asta..Sunt virgin,am 20 de ani.An o prietena si ea virgina.Daca facem sex si eu ma protejez stiu k ea isi pierde virginitatea dar eu? si inca ceva..eu obisnuiesc sa ma masturbez..daca o facem fara prezervativ ejacularea apare mai repede fiind prima oara?mc mult

In primul rand, dezvirginarea la baieti are loc doar din punct de vedere psihic,nu si fizic,deci odata ce ai intretinut relatii sexuale normale (nu orale) cu prietena ta, inseamna ca nu mai esti virgin.
In legatura cu ejacularea...difera de la caz la caz,adica poate aparea mai repde,poate aparea normal,poate aparea mai tarziu (ca fapt divers sa stii ca termenul "aparea" nu este corect).
sus

GangBang

Junior member
36 mesaje

Re: Se poate?

scris pe 29 iun 2007 10:48 de GangBang

Ce treaba are dezvirginarea cu protejarea.....? Nu are nici o legatura una cu alta....de obicei la baieti dezvirginarea nu e o schimbare fizica ca la fete...de obicei...
sus

Alpha dog

Guest

Re: Re: Se poate?

scris pe 29 iun 2007 19:19 de Alpha dog

In primul rand, dezvirginarea la baieti are loc doar din punct de vedere psihic,nu si fizic,deci odata ce ai intretinut relatii sexuale normale (nu orale) cu prietena ta, inseamna ca nu mai esti virgin.
In legatura cu ejacularea...difera de la caz la caz,adica poate aparea mai repde,poate aparea normal,poate aparea mai tarziu (ca fapt divers sa stii ca termenul "aparea" nu este corect).

Pai ma interesa daca folosesc prezervativ se rupe ata?asta vroiam sa aflumc pt sfaturi
sus

costel

Guest

Re: Re: Re: Se poate?

scris pe 9 iul 2007 16:03 de costel

Pai ma interesa daca folosesc prezervativ se rupe ata?asta vroiam sa aflumc pt sfaturi......................nu se rupe,o poti face si fara prezervativ
sus

Dudu

Guest

Re: Re: Re: Se poate?

scris pe 9 iul 2007 16:15 de Dudu

Pai ma interesa daca folosesc prezervativ se rupe ata?asta vroiam sa aflumc pt sfaturi

=)) ata e posibil sa nu se rupa nici dupa ani buuuni de sex fara caciulita (cunosc un tip .. )
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Intrebari pentru

scris pe 9 iul 2007 18:31 de ExoticDream

Vezi ca subiectul pleaca la "Adolescenta" intrucat se refera la "prima data"!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

:)

Guest

Re: Re: Intrebari pentru

scris pe 12 iul 2007 14:35 de :)

si daca unul avea 30 de ani si punea intrebarea asta tot la adolescenta il mutai?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Intrebari pentru

scris pe 13 iul 2007 00:40 de ExoticDream

si daca unul avea 30 de ani si punea intrebarea asta tot la adolescenta il mutai?

Asa este structurat forumul.... s-a considerat ca "prima data" se produce in cele mai multe cazuri in adolescenta, virginii in varsta de 30 de ani sunt exceptii in ziua de azi.... Tu cati cunosti?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

:)

Guest

Re: Re: Re: Re: Intrebari pentru

scris pe 13 iul 2007 08:39 de :)

Asa este structurat forumul.... s-a considerat ca "prima data" se produce in cele mai multe cazuri in adolescenta, virginii in varsta de 30 de ani sunt exceptii in ziua de azi.... Tu cati cunosti?

nici unul, dar umbla pe forumuri unul ce se apropie vertiginos de 30 de ani si se plinge ca o domnisoara ca lumea nu e dreapta
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

164 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online