Marimea penisului

Pagina 1 din 1
1

andrei

Guest

Marimea penisului

scris pe 3 ian 2007 22:22 de andrei

sal... va rog sa-mi spuneti si mie care sunt marimile ideale ale penisului pe varste.... sunt foarte ingrijorat in privinta asta am 16 ani si am penisul de 14 cm .......mie jena sa ma duc la medic pt asa ceva de aceea am postat aici, va rog sa nu incepeti sa radeti .. vreau doar un raspuns.. care sunt sansele sa fie peste 18 cm la varsta de 19 - 20 ani ? am vorbit cu o gramada de prieteni si din cate mi-au zis majoritatea il aveau de 16 17 in cls 9....
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

Re: marimea penisului

scris pe 4 ian 2007 17:03 de DarkAngel

sal... va rog sa-mi spuneti si mie care sunt marimile ideale ale penisului pe varste.... sunt foarte ingrijorat in privinta asta am 16 ani si am penisul de 14 cm .......mie jena sa ma duc la medic pt asa ceva de aceea am postat aici, va rog sa nu incepeti sa radeti .. vreau doar un raspuns.. care sunt sansele sa fie peste 18 cm la varsta de 19 - 20 ani ? am vorbit cu o gramada de prieteni si din cate mi-au zis majoritatea il aveau de 16 17 in cls 9....
Deci fi atent! Nu exista o marime ideala. Dar esti inca tanar si o sa mai creasca poate te dezvolti mai incet dar nu este o problema si cu 14 se pot face multe sti nu conteaza chiar asa de mult marimea cat conteaza ceea ce faci.Nu cred ca ai avea motive sa te alarmezi. Dar daca tu vrei neaparat anumite marimi fi sigur ca exista exercitii si diverse metode (Pilule) care sa ajute la marirea penisului.Dar nu ar fi rau sa mai astepti sa vezi cum te dezvolti ai doar 16 ani si deja iti pui probleme de genu ? Nici nu cred ca este o problema defapt este un complex generat de societate in principiu. Daca te gandesti ca galbenii nu sunt nici pe departe asa de dotati si totusi se descurca f bine ba chiar au inventat si kamasutra nu ai motive reale pentru care sa-ti faci griji.Asa ca stai flexat totul o sa fie bine.
sus

andreei---

Guest

Re: Re: marimea penisului

scris pe 4 ian 2007 20:01 de andreei---

ok mersi si are ceva daca iau pilulele alea la varsta mea ? am vazut ca si pe site este ceva manual de cumparat da nu stiu daca e bine sa practic asa ceva la varsta asta mai ales sa iau pilule :-S
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: marimea penisului

scris pe 4 ian 2007 22:57 de Pasaroi_Cuminte

ok mersi si are ceva daca iau pilulele alea la varsta mea ? am vazut ca si pe site este ceva manual de cumparat da nu stiu daca e bine sa practic asa ceva la varsta asta mai ales sa iau pilule :-S

Andrei lasa tampenii de pilule si alte belele de tipul asta.
Ai toata viata inainte. Pana la 25 de ani corpul se dezvolta ( cel putin la noi la barbati).
Nu-ti fa probleme de genul asta.Pt ca n-ai de ce . Pilulea acelea pot fi pe baza de hormoni.Risti sa-ti dereglezi sistemul hormnal si poti sa intri in alte belele.( cum ar fi dereglarea unor alte glande ) avand consecinte nepravazute pe termen scut si nefaste pe termen lung.

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

Coracao

Veteran member
180 mesaje

Re: Re: Re: Re: marimea penisului

scris pe 5 ian 2007 14:00 de Coracao

Chestia cu penisu mare e doar o inventie a barbatilor...nu fetele vor penis mare ci baietii isi induc ideea ca e prea mic...bla bla
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

scris pe 5 ian 2007 14:05 de stefanoski

Mai creste bay
Si oricum, preferi sa ai un penis de 20 cm si sa ejaculezi dupa 5 minute, sau unul de 15 si sa stii ce sa faci cu el ?
App mai importanta e grosimea

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 5 ian 2007 15:50 de SORIN28

"Tabelul" asta de valori\marimi l-am mai scris si am sa-l mai scriu de fiecare data:

- Esti inteligent si stii ce sa faci cu ea ... lungime / grosime - nu conteaza ... esti bine dotat.

- Esti inteligent dar nu prea stii ce sa faci cu ea ... lungime / grosime - nu conteaza ... esti dotat mediu.

- Nu esti nici inteligent, nu stii nici ce sa faci cu ea ... lungime / grosime - nu conteaza ... esti ... mai mica nici ca se poate

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Bursucu

Veteran member
189 mesaje

Re: Marimea penisului

scris pe 30 ian 2007 23:30 de Bursucu

nu conteaza cat il ai...conteaza ce stii sa faci cu el..."mic dar jucaus"

"A cauta pacea si fericirea in afara noastra este o mare greseala.
Trebuie sa cautam in noi pacea, si ne vom putea bucura de adevarata
fericire!"
"Adevarul care ii face pe oameni liberi este in cea mai mare parte
adevarul pe care oamenii n-ar vrea sa-l auda." (Herbert Agar)

sus

VaSiLe

Guest

Re: Re: Marimea penisului

scris pe 20 mar 2007 19:07 de VaSiLe

Si eu sunt ingrijorat de marimea penisului. Am 16 ani si o am de 15 Cm ( eu cred ca e cam mic , nus parerea voastra as vrea sa o aflu ) . e normal sa fie asa sau e mica????
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

160 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online