Masturbare...

Pagina 1 din 1
1

Al3xandruMa

Newbie
7 mesaje

Masturbare...

scris pe 24 iun 2009 17:32 de Al3xandruMa

Sa te masturbezi e ceva normal , normal o data la cat timp ??? ce consecinte are...am auzit ca incepi sa tremuri ( mainile nu mai au aceeasi ...precizie ) , poti sa ramai ipotent ,aaa ... si penisul meu e putin curbat,stramb, ..din ce cauza ?:| help

Alex
sus

toy

Veteran member
223 mesaje

Re: Masturbare...

scris pe 24 iun 2009 19:29 de toy

Sa te masturbezi e ceva normal , normal o data la cat timp ??? ce consecinte are...am auzit ca incepi sa tremuri ( mainile nu mai au aceeasi ...precizie ) , poti sa ramai ipotent ,aaa ... si penisul meu e putin curbat,stramb, ..din ce cauza ?:| help

faptul ca nu ai penisul perfect drept nu este o problema deoarece multi baieti/barbati se confrunta cu acest lucru. Masturbarea este un mod de a-ti cunoaste corpul, iar daca nu este practicata in exces(adica de 5 ori pe zi, de exemplu) nu cred ca poate dauna
sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

Re: Masturbare...

scris pe 25 iun 2009 10:12 de vladbodan

ai 19 ani si pui asemenea intrebari :|

e ceva normal sa te masturbezi, odata de 2 ori pe saptamana, nu exista consecinte... la alcolisti le tremura mainile , nu are nici o legatura cu tine, impotent nu ai cum sa ramai, si orice penis e curbat , e de la mama natura... mai omule... tu traiesti in jungla?

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
While I hunt like a hound.

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

Re: Re: Masturbare...

scris pe 25 iun 2009 10:13 de pacpac

ai 19 ani si pui asemenea intrebari :|

acum a descoperit ca are putza

http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

Re: Re: Re: Masturbare...

scris pe 25 iun 2009 19:37 de sweety16

acum a descoperit ca are putza

Nu mai fiti rai cu el...poate ca e una din acele care nu sunt informate si pur si simplu intreaba pe acest forum in cautarea unui raspuns.stiu ca de multe ori intrebarile se repeta sau sunt aberante pentru cei care stiu chestile astea si li se par banale...

in concluzie masturbarea nu are consecinte negative si este normal sa te masturbezi de cate ori simti nevoia si gata.banuiesc ca nu simti nevoia de 5 ori pe zi....

"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"

"Ca sa afli defectele unei fete,laud'o in fata prietenelor ei"
sus

Al3xandruMa

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Re: Re: Masturbare...

scris pe 27 iun 2009 08:50 de Al3xandruMa

Nu mai fiti rai cu el...poate ca e una din acele care nu sunt informate si pur si simplu intreaba pe acest forum in cautarea unui raspuns.stiu ca de multe ori intrebarile se repeta sau sunt aberante pentru cei care stiu chestile astea si li se par banale...

in concluzie masturbarea nu are consecinte negative si este normal sa te masturbezi de cate ori simti nevoia si gata.banuiesc ca nu simti nevoia de 5 ori pe zi....

Sa iti faci de 5 ori pe zi...eu zic ca trebuie sa fii disperat...:|

Alex
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

36 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online