Prima data

Pagina 1 din 1
1

nuconteaza

Junior member
16 mesaje

Prima data

scris pe 26 sep 2007 16:25 de nuconteaza

am si eu o problema daca ma puteti ajuta...am facut sex pentru prima oara cu prietena mea care are experiente sexuale cu inca 2 baieti...cand am facut o n a avut orgasm...ce pot face sa aiba orgasm?? 10x

eu
sus

katherine

Expert member
1038 mesaje

Re: prima data

scris pe 26 sep 2007 17:05 de katherine

am si eu o problema daca ma puteti ajuta...am facut sex pentru prima oara cu prietena mea care are experiente sexuale cu inca 2 baieti...cand am facut o n a avut orgasm...ce pot face sa aiba orgasm?? 10x

Pacat ca nu stiai ca nu este obligatoriu ca o femeie sa aiba orgasm de la prima partida de sex cu un nou partener - nu ai mai fi postat. Ce poti sa faci? Cunoaste-i corpul, preferintele, ajut-o sa iti dea informatii foarte precise despre ceea ce isi doreste de la tine intr-o relatie intima si aveti amandoi rabdare...mai ales fii rabdator cu tine, doar esti la inceput. Succes!

Water is my eye
Most faithful mirror
Fearless on my breath
Teardrop on the fire of a confession
Fearless on my breath
Most faithful mirror
Fearless on my breath
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Prima data

scris pe 27 sep 2007 01:13 de ExoticDream

Maine iti mut subiectul la "Adolescenta"!!!

Presupun ca, fiind prima data pentru tine, ai fost extrem de stresat si poate nu ai reusit sa fii la inaltime, adica sa o exciti ca lumea, asa cum probabil ea a avut parte cu baieti mai experimentati. Daca te iubeste, va intelege si te va ghida chiar ea ce si cum sa faci...

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Prima data

scris pe 28 sep 2007 03:20 de Bozgoru

mai multe partide.. cu atat o vei cunoaste mai bine.. cu cat o vei cunoaste mai bine.. cu atat vei fii mai aproape sa-i ,,oferi,, un orgasm..
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Prima data

scris pe 2 oct 2007 17:02 de Ionel

Sa o pui pe primul plan pe ea, sa nu fii egoist. Sexul se face in doi si pentru placerea ambilor. Femeia are nevoie de preludiu. Tu in cateva secunde esti gata de atac, ei ii trebuie ceva timp: cu cat e mai noua relatia, preludiul e mai lung. Dar daca zic ca este in jur de 30-45 de minute, cred ca nu gresesc. E mai greu sa-ti scriu eu ce e acela. Vezi ca poti gasi prin google foarte multe articole despre asta. Chiar si acest site are asemenea articole, uita-te pe meniul din stanga, dar la prima pagina (seXpert.ro).

iubesc oamenii asa cum sunt
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

76 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online