Marirea sanilor

Pagina 1 din 1
1

webstar

Senior member
52 mesaje

Marirea sanilor

scris pe 18 sep 2006 19:13 de webstar

" Desi medicina oficială nu recunoaste posibiltatea măririi sânilor pe cale naturală (după cum nu recunoaste si multe altele), acest lucru este perfect posibil. La noi în tară, la Brasov, în 1997, a fost realizat "Programul de înfrumusetare pentru femei - Venus", program la care au participat peste 50 de femei, iar rezultatele lui au fost publicate în "Cartea femeii", autori Liviu Gheoarghe, Mihai Minoiu si Tudor Ilie, lucrare apărută la editura Kamala. In cadrul acestui program s-a demonstrat că, folosind metode perfect naturale, în doar trei luni corpul femeii poate fi transformat radical în bine, existând cazuri de mărire a sânilor cu peste 50%, fiind rezolvate în paralel si alte probleme cum ar fi asimetria sânilor, flascitatea lor etc.

De la bun început trebuie să spunem că fiecare femeie are, prin tipul constitutional cu care s-a născut, o limită până la care se pot dezvolta sânii ei, peste care nu se poate trece fără a produce interventii tranumatizante si cu consecinte nefaste pe termen lung asupra sănătătii. Totusi, se pot obtine măriri ale lor aproape miraculoase aplicând simultan metodele descrise în continuare.

1. Alimentatie pură
Există alimente cum ar fi dulciurile cu zahăr, carnea cu hormoni de crestere, produsele de patiserie, anumiti aditivi alimentari sintetici care pot determina o crestere în volum a sânilor, dar dizarmonioasă - ei devenind moi si fără formă (aspectul 'pufos', flasc al multor femei din Occident, unde predomină alimentatia de acest tip), ceea ce, fireste nu este de dorit.

In schimb, o alimentatie lacto-vegetariană, cu multe legume si fructe proaspete, este de natură să creeze premizele unei dezvoltări armonioase nu doar a sânilor, ci a întregului corp. în afară de acest mod natural de alimentatie, mai există asa-numitele alimente-medicament pentru cresterea sânilor, iar acestea sunt: măslinele negre si uleiul virgin de măsline, soia si mai ales germenii de soia, germenii de grâu si uleiul de germeni de grâu, frunzele, inflorescentele si semintele de mărar, frunzele de telină, miezul de nucă, alunele neprăjite, semintele de floarea-soarelui neprăjite. Aceste alimente veti urmări să le consumati în cantităti cât mai mari pe o perioadă de minim 6 luni.

2. Plantele cu stimulare hormonală
Următorul amestec de plante are rezultate deosebite pentru cresterea sânilor: seminte de mărar (Anethum graveolens), rădăcină de lemn dulce (Glyciriza glabra), inflorescente de busuioc (Ocimum basilicum), seminte de anason ( Pimpinella anisum). Plantele se macină cu râsnita electrică de cafea sub formă de pulbere, după care se amestecă în părti egale; se ia 1 lingurită de amestec de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Planta se tine sub limbă un sfert de oră, după care se înghite cu apă.

IMPORTANT!

Femeile care se confruntă cu hipermenoree, tumori benigne nu vor include în amestec lemn dulce (are efect estrogen foarte puternic), iar înainte de ciclu cu o săptămână vor lua câte o lingurită de pulbere de salvie de 3 ori pe zi.

3. Masajul sânilor
Cea mai eficientă tehnică s-a dovedit a fi cea cunoscută sub numele de "metoda doctorului Chang", pe care o prezentăm în continuare:

1. Masajul se face din pozitia sezând, călcâiul piciorului drept îndoit presând zona clitorisului (zona de deasupra uretrei).

2. Presiunea realizată cu călcâiul drept asupra zonei numite trebuie să fie moderată, însă suficient de fermă pentru a crea chiar o stare de efervescentă erotică.

3. O dată cu aparitia acestei stări de efervescență erotică, se poate începe masajul ambilor sâni, concomitent, cu miscări circulare pentru crestere, care se fac lin, dar intens (pentru a mentine starea de efervescentă erotică).

In starea lăuntrică favorabilă creată, se evocă intens procesul de crestere si armonizare a sânilor, vizualizând interior sânii împliniți si armoniosi. In cadrul acestui masaj este foarte importantă perseverenta zilnică si imaginatia creatoare.

Uleiuri medicinale pentru masaj
Extractele naturale din plante, o dată pătrunse în piele, prin caracteristicile de stimulare pe care le exercită la nivelul sânilor, aceste remedii permit o amplificare a procesului natural de crestere al acestora. Dintre remediile cele mai renumite în acest sens mentinăm:

- uleiul de germeni de grâu - este un produs care se poate procura acum din majoriatea magazinelor cu produse naturiste: se aplică în doze moderate, de 1-3 ori pe zi. Are efect estrogen si este foarte bogat în vitamina E.

- uleiul de mărar - este un preparat ce poate fi realizat de oricine prin macerarea semintelor de mărar, fin măcinate cu râsnita electrică, în ulei vegetal (preferabil ulei de măsline). Proportia folosită în general este de 30 de grame de pulbere din seminte de mărar la 200 ml de ulei de măsline. Se lasă la macerat timp de 3 săptămâni, după care se filtrează, iar restul de plantă se aruncă. Uleiul rezultat, puternic aromat, va fi folosit de 2-3 ori pe zi. Intr-o primă fază este posibil să apară usoare dureri ale sânilor (este un fenomen frecvent la majoritatea metodelor naturale de crestere a lor) care vor dispare însă după 4-5 zile de tratament.

Cantitatea de ulei folosită pentru un masaj trebuie să fie moderată; se mai adaugă ulei doar în măsura în care acesta poate fi absorbit fără dificultate în piele.

IMPORTANT!

Femeile care se confruntă cu stări inflamatorii la nivelul sânilor sau cu noduli mamari, nu vor folosi aceste uleiuri de masaj.

4. Actul sexual cu continență
Este "arma secretă" a femeii care vrea să devină mai frumoasă si mai senzuală. Atunci când o femeie face dragoste, cantitatea de hormoni secretată de organismul său va creste foarte mult, fapt care în câteva zeci de minute se va concretiza printr-un simptom clasic - mărirea volumului sânilor. Insă, în momentul în care apare orgasmul cu descărcare, sânii devin brusc flasci, constelatia hormonală se modifică si ea rapid, iar după mai multe asemenea descărcări de regulă nu doar sânii, ci întregul corp îsi pierde fermitatea si tineretea.

Concluzia reiese de la sine: dacă vreți să aveți sâni mari, plini si frumosi, faceti dragoste, dar urmăriti să nu ajungeti la orgasme cu descărcare. Experienta a arătat că femeile care fac dragoste cu continentă îsi pot mări rapid sânii cu peste 50%, în doar câteva luni devenind plini, fermi si frumosi."

sus

webstar

Senior member
52 mesaje

Re: marirea sanilor

scris pe 18 sep 2006 19:35 de webstar

Imi cer scuze fata de moderatori pt faptul k am deschis un subiect nou pe aceasta tema . Am considerat ca sunt lucruri interesante(pt cine doreste) si deabia dupa ce am postat subiectul acesta..lam gasit pe cel vechi....

Inca o data scuze...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: marirea sanilor

scris pe 18 sep 2006 21:32 de ExoticDream

Imi cer scuze fata de moderatori pt faptul k am deschis un subiect nou pe aceasta tema . Am considerat ca sunt lucruri interesante(pt cine doreste) si deabia dupa ce am postat subiectul acesta..lam gasit pe cel vechi....

Inca o data scuze...

Nu ai de ce sa-ti ceri scuze, iti multumim!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

daniela

Guest

Re: Re: Re: Re: marirea sanilor

scris pe 15 apr 2007 20:21 de daniela

Vezi ca iti mut... sanii la sectiunea "Altele"!!!

hello.vreau sa va spun k am auzit de pastile de brank ursului ptr cresterea sanilor.cik da rezultate nemaipomenite.yo o sa incep de sapt asta sa iau sa vad ce efecte are si la mine.incercati si voi poate va mariti bustul dupa cum vreti.va doresc succes.va pup.
sus

justine07

Newbie
2 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: marirea sanilor

scris pe 10 mar 2009 10:22 de justine07

Eu urmez un tratament cu ProCurves Plus, pentru marirea sanilor..a mai folosit cineva, a dat rezultate? Chiar sunt curioasa!
Sper sa fie bine pana la urma!

http://procurvesplus.ro/
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

37 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online