Matrimoniale!!!!

Pagina 1 din 1
1

BaBaNuTzUl

Newbie
8 mesaje

Matrimoniale!!!!

scris pe 13 nov 2007 04:09 de BaBaNuTzUl

am citit mai toate msj d p forum shi nicaieri nu apar "matrimonialele", asha k m`am gandit sa deschid eu subiectul. eu ash prefera sa`mi gasesc o fata cu prieten, k deh... e mai interesant, mai ales k eu am prietena d aproape 2 ani .

)
sus

Terminator 4

Guest

Re: matrimoniale!!!!

scris pe 13 nov 2007 10:02 de Terminator 4

am citit mai toate msj d p forum

No shit....ai idee cate mesaje au fost postate aici din 2003? daca intradevar ai citit tu mai toate mesajele de pe forum...eu te promovez la rang-ul de admin
sus

dan_is

Senior member
52 mesaje

scris pe 13 nov 2007 10:05 de dan_is

eu ash prefera sa`mi gasesc o fata cu prieten, k deh... e mai interesant, mai ales k eu am prietena d aproape 2 ani .

si pe prietena ta nu o intrebi daca vrea prieten?egoistule

just me
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 13 nov 2007 15:15 de SORIN28

eu ash prefera sa`mi gasesc o fata cu prieten, k deh... e mai interesant, mai ales k eu am prietena d aproape 2 ani .

Vii aici si gasesti fete cu "prieteni". Acei prieteni ti le vor inchiria pentru minim 40€ (20min)sau 150 = 1 ora

Daca ai prietena poti sa o "imprietenesti" si tu cu altii

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Guest

Guest

Re: jenant

scris pe 13 nov 2007 17:55 de Guest

Vii aici si gasesti fete cu "prieteni". Acei prieteni ti le vor inchiria pentru minim 40€ (20min)sau 150 = 1 ora

Daca ai prietena poti sa o "imprietenesti" si tu cu altii
fantastic baietzash. n-am stiut. si la ce tarif sunt inchiriate cand au telefonul mobil inchis mai multe zile, saptamani sau luni?
sus

BaBaNuTzUl

Newbie
8 mesaje

Re: Re: matrimoniale!!!!

scris pe 13 nov 2007 21:53 de BaBaNuTzUl

si pe prietena ta nu o intrebi daca vrea prieten?egoistule
pey eu shtiu... poate vrea shi ea.... sau poate are.... voi p c lume traitzi ma oameni buni? sunt atatea femei maritate kre fac lucruri interzise pe la colturi... d`apai una cu "prieten"...

)
sus

BaBaNuTzUl

Newbie
8 mesaje

Re: Re: Re: matrimoniale!!!!

scris pe 13 nov 2007 21:54 de BaBaNuTzUl

pey eu shtiu... poate vrea shi ea.... sau poate are.... voi p c lume traitzi ma oameni buni? sunt atatea femei maritate kre fac lucruri interzise pe la colturi... d`apai una cu "prieten"...
"prieten" in sensul de "iubit"

)
sus

BaBaNuTzUl

Newbie
8 mesaje

Re: Re: matrimoniale!!!!

scris pe 13 nov 2007 21:57 de BaBaNuTzUl

No shit....ai idee cate mesaje au fost postate aici din 2003? daca intradevar ai citit tu mai toate mesajele de pe forum...eu te promovez la rang-ul de admin
imi cer scuze pt exprimare.... era 4 dimineatza shi aveam impresia k le`am citit toate oricum, am citit destul d multe

)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 13 nov 2007 23:25 de ExoticDream

Noi suntem bine merci pe lumea asta, voi?!? Cred ca intampini probleme majore in a defini notiunile de "iubit", "prieten" si probabil cauti parteneri pentru swing. Vezi ca mai exista una astfel de subiect la "Viata sexuala" si... spor la "iubit"!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 14 nov 2007 22:37 de Ionel

Mai baiete, sti ce ma amuza la cei ca tine? Cum citesc ceva despre sex si organele care-l executa, cum cred ca deja sunt persoane cu experienta in domeniu. Uuuufff! Ca greu se mai fac oamenii oamenii. Dupa cum scri se vede ca n-ai facut sex. Ori sexul se face, nu se lectureaza.

iubesc oamenii asa cum sunt
sus

BaBaNuTzUl

Newbie
8 mesaje

Re: Re: Re: Re: matrimoniale!!!!

scris pe 16 nov 2007 00:45 de BaBaNuTzUl

Mai baiete, sti ce ma amuza la cei ca tine? Cum citesc ceva despre sex si organele care-l executa, cum cred ca deja sunt persoane cu experienta in domeniu. Uuuufff! Ca greu se mai fac oamenii oamenii. Dupa cum scri se vede ca n-ai facut sex. Ori sexul se face, nu se lectureaza.
Mai baiatule, la 17 ani ai mei am avut mai multe femei in viatza mea dekt zilele tale de shcoala. Asha k nu te mai lua d viatza mea. Eu pe aici, din curiozitate, kutam genul de femei mai usuratice.... sau .... sa le placa viatza... nu k altele, sa nu shtie dekt shcoala, biserik shi aksa... shi mai rar, poate, de prieten. Ink mai sunt shi femei, d`astea, din pacate. Ms k v`atzi omorat timpul cu tema mea

)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: matrimoniale!!!!

scris pe 16 nov 2007 01:18 de ExoticDream

Mai baiatule, la 17 ani ai mei am avut mai multe femei in viatza mea dekt zilele tale de shcoala. Asha k nu te mai lua d viatza mea. Eu pe aici, din curiozitate, kutam genul de femei mai usuratice.... sau .... sa le placa viatza... nu k altele, sa nu shtie dekt shcoala, biserik shi aksa... shi mai rar, poate, de prieten. Ink mai sunt shi femei, d`astea, din pacate. Ms k v`atzi omorat timpul cu tema mea

"Bravo tie" daca la 17 ani te lauzi ca ai facut aproape tot ce este omeneste posibil in materie de sex si, din saturatie si plictiseala, te-ai gandit sa racolezi partenere usuratice pe-aici pe la noi. Din nefericire (pentru tine), ai gresit adresa, uite ca suntem oameni seriosi care se ocupa cu educatia sexuala (si nu numai), iar in timpul "liber" mergem la scoala (nu ca tine, scuze, dar se cam vede din felul in care te exprimi, deh, nu le poti face pe toate!), serviciu, acasa, unii si la biserica, avem prietena/prieten, suntem foarte... normali! In putinii tai ani si in mediul in care te-ai invartit, nu ai realizat ca pe lumea mai exista si umanoizi carora le place viata chiar daca nu fac sex oriunde, oricum, oricand si cu oricine, uite ca, desi aici n-ai gasit "fufele" pe care le cautai, cel putin ai invatat asta!

Spor la.... whatever faci tu!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: jenant

scris pe 17 nov 2007 16:57 de SORIN28

fantastic baietzash. n-am stiut. si la ce tarif sunt inchiriate cand au telefonul mobil inchis mai multe zile, saptamani sau luni?

Si unde am scris eu ca le inchiriezi prin telefon?! Treci pe strada, te uiti in vitrine, alegi ce-ti place, intri, platesti, dai din fundulet, ejaculezi si pleci

Radio Greu de difuzat

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: jenant

scris pe 17 nov 2007 17:54 de ExoticDream

Treci pe strada, te uiti in vitrine, alegi ce-ti place, intri, platesti, dai din fundulet, ejaculezi si pleci

Sunt si in Germania in vitrine?!? Arata bine? In Red Light District, "fetele" de la geam au aspect fizic deplorabil (urate rau de tot, majoritatea grase, cu dinti lipsa, vai de neamul lor!)..., poate ca prestatia sa merite banii, insa nu stiu cati barbati simt tentatia vazandu-le!

sus

BaBaNuTzUl

Newbie
8 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: matrimoniale!!!!

scris pe 17 nov 2007 19:39 de BaBaNuTzUl

"Bravo tie" daca la 17 ani te lauzi ca ai facut aproape tot ce este oemneste posibil in materie de sex si, din saturatie si plictiseala, te-ai gandit sa racolezi partenere usuratice pe-aici pe la noi. Din nefericire (pentru tine), ai gresit adresa, uite ca suntem oameni seriosi care se ocupa cu educatia sexuala (si nu numai), iar in timpul "liber" mergem la scoala (nu ca tine, scuze, dar se cam vede din felul in care te exprimi, deh, nu le poti face pe toate!), serviciu, acasa, unii si la biserica, avem prietena/prieten, suntem foarte... normali! In putinii tai ani si in mediul in care te-ai invartit, nu ai realizat ca pe lumea mai exista si umanoizi carora le place viata chiar daca nu fac sex oriunde, oricum, oricand si cu oricine, uite ca, desi aici n-ai gasit "fufele" pe care le cautai, cel putin ai invatat asta!

Spor la.... whatever faci tu!
sa shti k shi eu ma duc la shcoala, chiar intr`un liceu bun, cu prestigiu, shi ma exprim cum vreau, k doar nu suntetzi profi d romana. shi in legatura cu seriozitatea... dak avetzi 18 ani shi va ocupatzi cu educarea copiilor pe plan sexual, nu inseamna k sunteti mai seriosi k mn, kre prefer sa ma educ singur, dekt sa va ascult pe voi, oamenii normali. si cu asta sper sa incheiem disputa.

)
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: jenant

scris pe 18 nov 2007 15:43 de SORIN28

Sunt si in Germania in vitrine?!? Arata bine? In Red Light District, "fetele" de la geam au aspect fizic deplorabil (urate rau de tot, majoritatea grase, cu dinti lipsa, vai de neamul lor!)..., poate ca prestatia sa merite banii, insa nu stiu cati barbati simt tentatia vazandu-le!

Sunt si aici vitrine. Iti dai seama ca padure fara uscaturi nu se poate dar unele sunt chiar frumoase. Oricum nu sunt decat 2 mulatre, 3 unguroaice, 2 romance si 4 rusoaice care merita(adica frumoase, ca prestatia nu o stiu )Am inteles insa ca este in Hamburg in Sexy bar plin cu romance numai "piese"....cred ca am sa ajung si pe acolo din greseala

Radio Greu de difuzat

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: matrimoniale!!!!

scris pe 18 nov 2007 16:37 de Nekunoskuta

... dak avetzi 18 ani...

Mai adauga intre 5 si 20 de ani

Nimic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: jenant

scris pe 18 nov 2007 18:28 de ExoticDream

Oricum nu sunt decat 2 mulatre, 3 unguroaice, 2 romance si 4 rusoaice care merita(adica frumoase, ca prestatia nu o stiu )

De unde stii nationalitatea fiecareia? Este afisata langa tarif?!? In Red Light nu vezi decat "marfa"....!

In privinta romancelor, mi-a povestit cineva ca la Beirut sunt de departe (si de aproape) cele mai bune, niste artiste, ce mai!

sus

Stranger_to_love

Expert member
732 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: jenant

scris pe 19 nov 2007 19:22 de Stranger_to_love

Eu chiar sunt singur.Pacat ca topicul e la misto.

Ce caut? Iubita,prietena,fuck-buddy ce vrea fiecare numai sa-mi spuna ce vrea sa nu existe confuzii.

In caz de efecte adverse ce am spus mai sus a fost parerea mea personala.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jenant

scris pe 20 nov 2007 01:07 de ExoticDream

Eu chiar sunt singur.Pacat ca topicul e la misto.

Ce caut? Iubita,prietena,fuck-buddy ce vrea fiecare numai sa-mi spuna ce vrea sa nu existe confuzii.

S-ar putea sa fie "la misto" sau s-ar putea sa fie chiar serios, nu ai idee cat de evoluati sunt tinerii de azi! Tu insa.... ai coborat stacheta intr-atat incat accepti absolut ORICE??? Fara discernamant, numai sa fie?!? Stiu ca nu ai fi singurul care face asta, insa daca te respecti.... si iti doresti totusi ceva de calitate, chiar poti trece peste tine?!?

sus

Stranger_to_love

Expert member
732 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jenant

scris pe 20 nov 2007 12:18 de Stranger_to_love

S-ar putea sa fie "la misto" sau s-ar putea sa fie chiar serios, nu ai idee cat de evoluati sunt tinerii de azi! Tu insa.... ai coborat stacheta intr-atat incat accepti absolut ORICE??? Fara discernamant, numai sa fie?!? Stiu ca nu ai fi singurul care face asta, insa daca te respecti.... si iti doresti totusi ceva de calitate, chiar poti trece peste tine?!?

Sa specific. Orice fel de relatie,DAR nu cu orice fel de persoana.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jenant

scris pe 20 nov 2007 23:08 de ExoticDream

Sa specific. Orice fel de relatie,DAR nu cu orice fel de persoana.

Iubita, prietena, inteleg, dar fuck-buddy?!? Esti chiar atat de disperat vis-a-vis de virginitatea aia incat scazi stacheta pana la a face sex sportiv?!?

sus

Stranger_to_love

Expert member
732 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jenant

scris pe 20 nov 2007 23:22 de Stranger_to_love

Iubita, prietena, inteleg, dar fuck-buddy?!? Esti chiar atat de disperat vis-a-vis de virginitatea aia incat scazi stacheta pana la a face sex sportiv?!?

Dar cine a zis de sex-sportiv???
Nu poate sa fie doar sex? De ce trebuie sa fie sportiv sau degradand sau nu mai stiu cum?
Si nu ca sunt disperat,dar as fi nebun sa refuz o partida de sex daca apare ocazia.Nu sunt fata sa-mi doresc mare dragoste,plimbari sub clar de luna,lumanari,adauga ce mai vrei ca sa fac sex.
Uite inca o conditie minima: sa o cunosc pe fata respectiva, adica sa nu fie o straina totala.
Plus ca nu inteleg de ce scade stacheta.Adica ce sexul nu poate sa fie de calitate daca e doar sex?

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jenant

scris pe 20 nov 2007 23:31 de ExoticDream

Dar cine a zis de sex-sportiv???
Nu poate sa fie doar sex? De ce trebuie sa fie sportiv sau degradand sau nu mai stiu cum?
Si nu ca sunt disperat,dar as fi nebun sa refuz o partida de sex daca apare ocazia.Nu sunt fata sa-mi doresc mare dragoste,plimbari sub clar de luna,lumanari,adauga ce mai vrei ca sa fac sex.
Uite inca o conditie minima: sa o cunosc pe fata respectiva, adica sa nu fie o straina totala.
Plus ca nu inteleg de ce scade stacheta.Adica ce sexul nu poate sa fie de calitate daca e doar sex?

Am zis "sex sportiv" in sensul de sex fara sentimente, adica sex chior, pentru satisfacerea instinctelor, pentru descarcarea hormonala si placere de moment. Nu am spus nici ca ar fi degradant, insa nu doar fetele, ci si unii baieti isi doresc ca sexul (cel putin la tinerete) sa fie insotit de sentimente si aveam impresia (poate m-am inselat) ca ai face parte din acea categorie.

Chiar zilele trecute am reintalnit niste fosti colegi care erau inca virgini la 21-22 de ani si nu dadeau semne ca existenta lor ar fi fost dramatic bulversata, isi vedeau de treaba lor, asteptand sa-si gaseasca prietene. S-a intamplat si asta, au "scapat" de virginitate si totul este ok. Nici o clipa nu si-au pus problema sa "o faca" de amorul artei (adica al sexului) doar pentru ca au depasit nu stiu ce varsta ingrata si trebuia musai ca evenimentul sa se produca! Depinde cum gandesti in privinta asta.... nu cred ca a dori sa faci dragoste, nu sex pur, reprezinta ceva caracteristic fetelor, nu mi se pare deloc efeminat sa vrei, ca baiat, o atmosfera speciala, romantica, si mai ales o fata pe care sa o iubesti, pentru a face pasul cu pricina.

P.S. Sex de calitate, din punct de vedere tehnic, poti face si cu o prostituata, insa nu cred ca se compara cu a face dragoste cu persoana iubita, chiar daca in al doilea caz specializarea lasa de dorit pe ici, pe colo, chiar in punctele esentiale.... sexul se invata!

sus

Stranger_to_love

Expert member
732 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: je

scris pe 20 nov 2007 23:40 de Stranger_to_love

Am zis "sex sportiv" in sensul de sex fara sentimente, adica sex chior, pentru satisfacerea instinctelor, pentru descarcarea hormonala si placere de moment. Nu am spus nici ca ar fi degradant, insa nu doar fetele, ci si unii baieti isi doresc ca sexul (cel putin la tinerete) sa fie insotit de sentimente si aveam impresia (poate m-am inselat) ca ai face parte din acea categorie.

Chiar zilele trecute am reintalnit niste fosti colegi care erau inca virgini la 21-22 de ani si nu dadeau semne ca existenta lor ar fi fost dramatic bulversata, isi vedeau de treaba lor, asteptand sa-si gaseasca prietene. S-a intamplat si asta, au "scapat" de virginitate si totul este ok. Nici o clipa nu si-au pus problema sa "o faca" de amorul artei (adica al sexului) doar pentru ca au depasit nu stiu ce varsta ingrata si trebuia musai ca evenimentul sa se produca! Depinde cum gandesti in privinta asta.... nu cred ca a dori sa faci dragoste, nu sex pur, reprezinta ceva caracteristic fetelor, nu mi se pare deloc efeminat sa vrei, ca baiat, o atmosfera speciala, romantica, si mai ales o fata pe care sa o iubesti, pentru a face pasul cu pricina.

P.S. Sex de calitate, din punct de vedere tehnic, poti face si cu o prostituata, insa nu cred ca se compara cu a face dragoste cu persoana iubita, chiar daca in al doilea caz specializarea lasa de dorit pe ici, pe colo, chiar in punctele esentiale.... sexul se invata!

Cum ziceam.Eu nu am avut nici un fel de ocazii pana acum.Nu vad virginitatea in sine ca o povara ci faptul ca nu am avut norocul sa am ocazia de a face sex sau de a avea o prietena.
Asa ca daca as avea ocazia nu as ratao.Dupa aceea chiar as regreta.Cine stie cand se mai iveste ocazia?De ce sa-mi refuz o placere? Plus ca da mai e nevoie si de descarcare fiziologica.Ma masturbez eu,dar a devenit cam plictisitor si cam deprimant.Vorba bancului: -Cand cer baietii mana fetelor?
- Cand s-au plictisit de a lor. )

Dar sa gandesc pozitiv sa incerc sa atrag o fata.Am vazut The Secret. :P

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 20 nov 2007 23:55 de ExoticDream

Dar sa gandesc pozitiv sa incerc sa atrag o fata.Am vazut The Secret. :P

Good, good! Eu n-am avut rabdare sa-l urmaresc pana la sfarsit, cred ca am prins mesajul din primele secvente, se tot repeta.....! Bafta cu atrasul... sper sa fie pentru mai mult decat sex!

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: jenant

scris pe 23 nov 2007 18:37 de SORIN28

De unde stii nationalitatea fiecareia? Este afisata langa tarif?!? In Red Light nu vezi decat "marfa"....!

In privinta romancelor, mi-a povestit cineva ca la Beirut sunt de departe (si de aproape) cele mai bune, niste artiste, ce mai!

Pai...daca nu "intru" la ele asta nu inseamna ca nu putem sta de vorba iar tariful nu este afisat(chiar se negociaza, un blow job poate ramane si in 20€, un fuck 30€ si daca prinde dragan la tine, faci treaba buna si o prinzi in toane bune ai sanse sa fie si moca ) .

Oare sa trag o fuga si prin Liban(sper sa nu gresesc tara )?!

Radio Greu de difuzat

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

152 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online