Singuratate

Pagina 2 din 2
«   1   2

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Singuratate

scris pe 11 ian 2005 14:38 de ExoticDream

Poate ca nu sunt persoana tocmai indicata care sa-ti raspunda,deoarece la fel ma indragostesc foarte repede si pina la urma ma aleg doar cu o singuratate cuplita,dar sa stii ca decit sa suferi din cauza cuiva mai bine ramii un timp singura si-ti asezi in ordine gindurile.

Daca am fi zei, poate am sti sa ne protejam de suferinta inainte ca ea sa ne surada viclean, dar suntem muritori si uneori se intampla sa iubim pe cineva care, fie nu este capabil sa ne iubeasca la fel de mult cum o facem noi, fie s-a prefacut doar ca ne iubeste, fie a parasit aceasta lume, fie....alte 1001 motive. Suferim...plangem....sufletul ni se desface in fasii de lacrimi....si este mai bine sa o facem in singuratate....asa ne putem aseza gandurile in ordine....O incercare de relatie noua suprapusa pe lacrimile insuficient planse ar fi un esec sigur....Intotdeauna este bine sa existe un timp de sedimentare a sentimentelor....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Singuratate

scris pe 11 ian 2005 18:33 de Vampyrela

E mult mai usor in doi asa ca nu cred ca dupa ce te desparti e bine sa fii singura!

totusi o perioada de singuratate....eu zic ca e cel mai indicat.Nu poti trece asa repede la o alta rel. dupa ce tocmai ai fost dezamagit nu?

Vampy
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

scris pe 11 ian 2005 18:38 de Vampyrela

Daca am fi zei, poate am sti sa ne protejam de suferinta inainte ca ea sa ne surada viclean, dar suntem muritori si uneori se intampla sa iubim pe cineva care, fie nu este capabil sa ne iubeasca la fel de mult cum o facem noi, fie s-a prefacut doar ca ne iubeste, fie a parasit aceasta lume, fie....alte 1001 motive. Suferim...plangem....sufletul ni se desface in fasii de lacrimi....si este mai bine sa o facem in singuratate....asa ne putem aseza gandurile in ordine....O incercare de relatie noua suprapusa pe lacrimile insuficient planse ar fi un esec sigur....Intotdeauna este bine sa existe un timp de sedimentare a sentimentelor....

merci pt sfat....si sa stii ca ai mare dreptate cu rel suprapusa.

Vampy
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Singuratate

scris pe 12 ian 2005 09:33 de ExoticDream

merci pt sfat....si sa stii ca ai mare dreptate cu rel suprapusa.

Cele mai bune sfaturi sunt cele legate de experienta proprie sau....quasi-proprie!!! Persoane din imediata mea apropiere au "practicat" relatia suprapusa si....n-a mers!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

scris pe 12 ian 2005 16:35 de Vampyrela

E mult mai usor in doi asa ca nu cred ca dupa ce te desparti e bine sa fii singura!

Nu cred ca ar trebui sa se aventureze asa repede intr-o alta relatie ca nu ar rezolva mai nimic..mai ales ca acum e totul cam varza in sufletul ei...si asta ar fi ultimul lucru care i l-as recomanda.
Cel mai bine o perioada singura...pana se mai limpezeste situatia.

Vampy
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 12 ian 2005 16:38 de Vampyrela

Te mai bagi ma mult in seama cu ea?

Da tu de ce te bagi daca nu ai nimic de spus la subiectul asta?.......si nu mai face pe gelosul ca nu-ti sta bine:/

Vampy
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Singuratate

scris pe 12 ian 2005 17:02 de ExoticDream

Nu cred ca ar trebui sa se aventureze asa repede intr-o alta relatie ca nu ar rezolva mai nimic..mai ales ca acum e totul cam varza in sufletul ei...si asta ar fi ultimul lucru care i l-as recomanda.
Cel mai bine o perioada singura...pana se mai limpezeste situatia.

De curiozitate......cam de cate ori zici ca s-a indragostit prietena ta pana acum? (Cu aproximatie, desigur...)

sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Singuratate

scris pe 12 ian 2005 17:12 de Vampyrela

De curiozitate......cam de cate ori zici ca s-a indragostit prietena ta pana acum? (Cu aproximatie, desigur...)

Cam de vreo 5 ori...de ce?

Vampy
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Singuratate

scris pe 13 ian 2005 09:46 de trinchi

Ma uite cum sta treaba, eu zic ca nu cunoaste asa de mult tipi prietena asta a ta sa sara din reletie in relatie asa ca oricum o pauza exista intre 2 relatii! Nu sunt absurd sa zic ca daca azi sa despartit maine ar trebui sa inceapa alta relatie! Asa ca o pauza oricum exista si sa stii ca e mai frumos si usor in doi!

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Singuratate

scris pe 13 ian 2005 16:59 de ExoticDream

Cam de vreo 5 ori...de ce?

Deformatie profesionala...faceam calcule (precum nemesis cu al sau 17 februarie)...acum depinde si de varsta...totusi, daca "prietena" ta are 18 ani, asta ar insemna o medie de 2 indragostiri pe an....Hmmm....mie mi se par cam multe..., dar nu sunt eu prea "trendy"...

sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

119 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online