Ce trebuie sa fac

Pagina 1 din 1
1

yo

Guest

Ce trebuie sa fac

scris pe 30 dec 2007 13:23 de yo

Sunt un baiat care arata destul de bine(foarte bine dupa parerea unora),sunt de ,,gasca'',deoarece am o gramada de prieten si prietene,dar tot nu am succes la fete si nu stiu dc ...am mai cautat pe site-uri si ziceau k nu e vremea mea(chestii din astea),dar nu ma multumeste raspunsul
sus

IonutzZz

Newbie
9 mesaje

Re: Ce trebuie sa fac

scris pe 30 dec 2007 13:59 de IonutzZz

Sunt un baiat care arata destul de bine(foarte bine dupa parerea unora),sunt de ,,gasca'',deoarece am o gramada de prieten si prietene,dar tot nu am succes la fete si nu stiu dc ...am mai cautat pe site-uri si ziceau k nu e vremea mea(chestii din astea),dar nu ma multumeste raspunsul

hmm... sincer...prea putine informatii si nu prea pot sa-mi dau cu parerea doar de dragu' de a posta un msj...dar iti pot spune doar atat...ca sa gasesti o partenera nu e nevoie doar sa arati bine "foarte bine" cum spun unii, ci probabil prietenelor tale nu sunt chiar atat de incantate de modul tau de a gandi si despre modul cum percepi tu lucrurile despre viatza...
In alta ordine de idei probabil nu e vremea ta,poate pur si simplu trebuie sa mai astepti

Nu dispera,fi calm si totul vine de la sine

Daca invidia ar produce febra,intreaga planeta ar fi bolnava!
sus

nypd

Veteran member
343 mesaje

scris pe 30 dec 2007 14:06 de nypd

sunt de ,,gasca'',deoarece am o gramada de prieten si prietene

aici gresesti tu. in lumea aceasta, pt a avea succes trebuie sa fii o scarba de om.

OLE, OLE SA BATA CFR- ANDONE DEMISIA
sus

yo

Guest

Re: Re: Ce trebuie sa fac

scris pe 30 dec 2007 14:11 de yo

aici gresesti tu. in lumea aceasta, pt a avea succes trebuie sa fii o scarba de om.

Cred k ai dreptate,am vaz alti baieti kre sunt ffnesimtiti si au succes la fete,dar totusi nu e in firea mea sa nu fiu de,,gasca''
sus

nypd

Veteran member
343 mesaje

Re: Re: Re: Ce trebuie sa fac

scris pe 30 dec 2007 14:19 de nypd

Cred k ai dreptate,am vaz alti baieti kre sunt ffnesimtiti si au succes la fete,dar totusi nu e in firea mea sa nu fiu de,,gasca''

treaba ta

OLE, OLE SA BATA CFR- ANDONE DEMISIA
sus

IonutzZz

Newbie
9 mesaje

scris pe 30 dec 2007 14:22 de IonutzZz

Sa nu generalizam...totusi desi nu-mi place cum suna "scarba de om"...din pacate...iti dau dreptate

sus

Stranger_to_love

Expert member
732 mesaje

scris pe 30 dec 2007 14:55 de Stranger_to_love

N-ai ce sa faci.Esti dispus sa-ti schimbi felul de a fi si sistemul de valori doar pt. a avea o prietena?
Parerea mea e sa inveti si sa pleci din tara.Acolo fetele stiu sa aprecieze un baiat de treaba.

In caz de efecte adverse ce am spus mai sus a fost parerea mea personala.
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 30 dec 2007 15:17 de SORIN28

N-ai ce sa faci.Esti dispus sa-ti schimbi felul de a fi si sistemul de valori doar pt. a avea o prietena?
Parerea mea e sa inveti si sa pleci din tara.Acolo fetele stiu sa aprecieze un baiat de treaba.

Hai mai, ma lesi...auzi ce tampenie "sa pleci din tara.Acolo fetele stiu sa aprecieze un baiat de treaba" Cine ti-a spus asta?!

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

IonutzZz

Newbie
9 mesaje

scris pe 30 dec 2007 15:33 de IonutzZz

Hai mai, ma lesi...auzi ce tampenie "sa pleci din tara.Acolo fetele stiu sa aprecieze un baiat de treaba" Cine ti-a spus asta?!

A dat in cartzi..ori probabil a citit in stele

sus

Stranger_to_love

Expert member
732 mesaje

scris pe 30 dec 2007 17:28 de Stranger_to_love

Asa am observat.Nu mi-a spus nimeni.

sus

Luminati

Senior member
87 mesaje

scris pe 31 dec 2007 14:58 de Luminati

In lumea asta cam asa cred si eu ca e , dar de ce ?

Imi place rosul !
sus

wood

Guest

scris pe 31 dec 2007 15:06 de wood

In lumea asta cam asa cred si eu ca e , dar de ce ?

nu se stie exact dc..........dar in lumea de azi ityi mai trebuie la femei si nu numai TJ(tupeu jegos)
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Ce trebuie sa fac

scris pe 31 dec 2007 15:25 de SORIN28

Asa am observat.Nu mi-a spus nimeni.

Ok, fiecare cu parerea lui...hai sa-ti spun ce am "observat" eu:
3colegi la masa intr-un bar in Bremerhaven, Vine o nemtoaica la masa si ii spune unui coleg..."vreau sa te f** "...sincer..au fetele de afara o scara de valori de nu se mai poate

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Ce trebuie sa fac

scris pe 1 ian 2008 13:24 de stefanoski

3colegi la masa intr-un bar in Bremerhaven, Vine o nemtoaica la masa si ii spune unui coleg..."vreau sa te f** "...sincer..au fetele de afara o scara de valori de nu se mai poate

Unde zici ca e barul asta ?

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

Stranger_to_love

Expert member
732 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Ce trebuie sa fac

scris pe 1 ian 2008 14:56 de Stranger_to_love

Asta inseamna oameni dezghetati.Ce atata vrajeala cand de fapt fiecare stie la ce se ajunge in final.
Pun pariu ca in Germania femeia aia nu e catalogata c**** ,dar in tara noastra draga stim noi.
Am patit si eu pe litoralul nostru sa ma fixeze cu privirea o nemtoaica.Din pacate aveam doar 16,ea 15 si plecam a II-a zi.

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

22 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online