Despartire

Pagina 1 din 1
1

one_0685

Junior member
43 mesaje

Despartire

scris pe 27 apr 2009 09:12 de one_0685

am avut o relatie de 2 ani jumate cu o fata...in primu an ne-am inteles super bine dupa care...lucrurile au luat-o din rau in mai rau...eu ii faceam cadouri mereu..mam purtat frumos cu familia ei...niciodata nu am jignito...si acum 2 zile sa hotarat sa ne despartim...asa printrun sms...pur si simplu nu stiu ce sa mai fac..simt k nu are nimic rost fara ea...o iubesc dar se pare ca am iubit pe cine nu trebuia...poate sa fie si diferenta de varsta..ea 18 eu 24...nu stiu ce sa ma mai fac
sus

yOojulia

Senior member
138 mesaje

Re: despartire

scris pe 27 apr 2009 13:49 de yOojulia

am avut o relatie de 2 ani jumate cu o fata...in primu an ne-am inteles super bine dupa care...lucrurile au luat-o din rau in mai rau...eu ii faceam cadouri mereu..mam purtat frumos cu familia ei...niciodata nu am jignito...si acum 2 zile sa hotarat sa ne despartim...asa printrun sms...pur si simplu nu stiu ce sa mai fac..simt k nu are nimic rost fara ea...o iubesc dar se pare ca am iubit pe cine nu trebuia...poate sa fie si diferenta de varsta..ea 18 eu 24...nu stiu ce sa ma mai fac
1-diferenta de varsta nu conteaza zic yo...dak e iubire ...nu mai conteaza 2-poate a fost ceva ce a deranjato..comportamentu...ceva..suno si vb cu ea, asha din senin nu cred k ia venit ei sa se desparte de tn..aaa si ce lagatura are faza aia cu cadourile, cu familia etc..?acum nui mai faci cadouri?poate si asta ar fi un motiv..dak tu sti k te-ai purtat frumos cu ea ,o iubesti si crezi k nai nici o vina...nu te merita...si mai bn ai uitato...ciao:-h

-
sus

one_0685

Junior member
43 mesaje

Re: Re: despartire

scris pe 27 apr 2009 16:56 de one_0685

pai stiu ca nu am nici o vina...si multi din juru meu imi zic ca sunt fraier ca mai stau dupa ea si k sufar aiurea pt cine nu merita...dar nu stiu..nu ma vad fara ea
sus

yony

Expert member
614 mesaje

Re: Re: Re: despartire

scris pe 27 apr 2009 17:02 de yony

pai stiu ca nu am nici o vina...si multi din juru meu imi zic ca sunt fraier ca mai stau dupa ea si k sufar aiurea pt cine nu merita...dar nu stiu..nu ma vad fara ea

POATE ARE P ALTCNV...
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

Re: Re: Re: Re: despartire

scris pe 27 apr 2009 17:22 de pacpac

POATE ARE P ALTCNV...

si eu la fel cred,de fapt sunt sigur

http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
sus

one_0685

Junior member
43 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: despartire

scris pe 27 apr 2009 18:13 de one_0685

ce nu inteleg eu dc daca ii faci totu pe plac unei fete si te porti super frumos si atent cu ea te ia de fraier si se plictiseste si daca esti badaran si nesimtit..o atragi mai mult
sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: despartire

scris pe 27 apr 2009 20:06 de sweety16

ce nu inteleg eu dc daca ii faci totu pe plac unei fete si te porti super frumos si atent cu ea te ia de fraier si se plictiseste si daca esti badaran si nesimtit..o atragi mai mult

Incearca sa fi badaran si nesimtit si poate o vei atrage...

Apropo nu prea ar trebui sa ii faci pe plac in tot ...adica e aiurea (cel putin din punctul meu de vedere) sa ai mereu un catelus servil in urma...

"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"

"Ca sa afli defectele unei fete,laud'o in fata prietenelor ei"
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Despartire

scris pe 29 apr 2009 02:16 de ExoticDream

Dupa doi ani si jumatate este total aiurea sa te desparti de cineva printr-un sms! Trebuie sa existe un motiv si nu cred ca neaparat faptul ca ar avea pe altcineva (oare chiar nu ti-ai fi dat seama?). Mai degraba tind sa cred ca varsta este de vina.... Te-a cunoscut la 15 ani si ati avut o relatie serioasa la o varsta la care alte fete schimba partenerii dupa o saptamana, incercand sa-si dea seama ce vor de fapt de la un baiat. Probabil si ea simte nevoia de se mai juca un timp... (si nu in sens pervers, ci mai mult din punct de vedere al cunoasterii de sine). Pe de alta parte, tu, avand ani mai multi, ai depasit faza asta si iti doresti stabilitate. Pacat ca ea nu te-a ajuns din urma.... acum risca sa piarda o iubire frumoasa pentru ceea ce eu as numi mofturi adolescentine...

Incearca sa discuti serios cu ea ca sa intelegi ce simte pentru tine si numai dupa aceea, in functie de ceea ce vei afla, fie cauta sa salvezi, impreuna cu ea, relatia, fie.... renunta (daca ea nu te mai iubeste, este greu sa intorci lucrurile intr-un punct din trecut, dragoste de unul singur nu se poate, nu ai cum sa iubesti pentru doi)...

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Despartire

scris pe 29 apr 2009 03:18 de valentine

actually, tipul nu a gresit cu nimic, doar s-a lasat calcat in picioare, a pierdut respectul fetei, ea s-a plictisit si a schimbat traseul...ce e de facut? mergi mai departe! e normal sa suferi, e normal sa te framanti, sa iti pui intrebari, dar...tine-le pt tine! tipa nu trebuie sa stie ca tu suferi dupa ea si alte chestii de genul...daca a fost ceva, exista posibilitatea ca ea sa se intoarca la tine, dar daca te dai lovit, o cauti, ii ceri sa va impacati, e ca si cum ti-ai semna singur sentinta...si crede-ma ca stiu ce-ti spun mergi mai departe! cine te intreaba de ea, fa pe indiferentul! te intalnesti cu ea, comporta-te ca si cum tu ai fi foarte ok cu despartirea! e singura ta sansa (minima cei drept, dar e singura) de a o mai avea inapoi
sus

fake_awake

Junior member
38 mesaje

Re: Re: Re: Despartire

scris pe 29 apr 2009 09:33 de fake_awake

actually, tipul nu a gresit cu nimic, doar s-a lasat calcat in picioare, a pierdut respectul fetei, ea s-a plictisit si a schimbat traseul...ce e de facut? mergi mai departe! e normal sa suferi, e normal sa te framanti, sa iti pui intrebari, dar...tine-le pt tine! tipa nu trebuie sa stie ca tu suferi dupa ea si alte chestii de genul...daca a fost ceva, exista posibilitatea ca ea sa se intoarca la tine, dar daca te dai lovit, o cauti, ii ceri sa va impacati, e ca si cum ti-ai semna singur sentinta...si crede-ma ca stiu ce-ti spun mergi mai departe! cine te intreaba de ea, fa pe indiferentul! te intalnesti cu ea, comporta-te ca si cum tu ai fi foarte ok cu despartirea! e singura ta sansa (minima cei drept, dar e singura) de a o mai avea inapoi

Nu stiu exact care e greseala, dar o parte din vina o ai si tu, cu cat esti mai implicat cu atata relatia se duce mai repede, daca stai sa-i faci cadouri, ii spui ca o iubesti etc(chestii de genul) ce o sa-i mai spui mai incolo? Trebuie sa stii cand sa faci toate astea, daca nu oarecum "folosesti" din resursele relatiei si dupa aceea relatia devine oarecum plictisitoare, ce sa zic doar ca stiu prin ce treci si iti doresc sa gandesti clar(cu mintea) si sa se intample asa cum doresti tu. Daca nu te mai impaci cu aceasta fata, cauta alta mai mare(cat mai repede).
sus

angela

Expert member
1090 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: despartire

scris pe 29 apr 2009 19:51 de angela

Si fetele patesc asa, sa stii.Iti dai sufletul si toata fiinta ta unei persoane care nu te merita, iar dupa un timp te arunca la gunoi. Felul in care s-a desparit de tine denota totala lipsa de respect fata de tine si fata de relatia voastra.E greu, sa patesti asta, si chiar nu pot sa cred cum pot exista oameni fara suflet, care isi pot bate joc de sentimentele celor din jurul lor. Nu merita nicidecum sa plangi dupa ea, ci din contra sa incerci sa mergi mai departe, sa o uiti, sa iti vezi de viata ta. Curaj, si vei vedea ca soarele va rasari si pe strada ta.

''Nu te intreba ce ii trebuie lumii - intreaba-te ce te face sa prinzi viata si pune-te pe treaba. Deoarece lumii ii trebuie oameni care au prins viata'' - Howard Thurman
sus

one_0685

Junior member
43 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: despartire

scris pe 10 mai 2009 23:22 de one_0685

ms la toti de raspunsuri...se pare ca i-am facut toate poftele si asta nu stiu cum de a indepartat-o de mine in loc s-o apropie dar ma rog..unii nu stiu sa aprecieze...imi este foarte aiurea fara ea desi stiu ca nu merita sa o mai iubesc..si nu stiu dc o iubesc asta e problema
sus

paty

Newbie
8 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: despartire

scris pe 21 iul 2009 17:19 de paty

man mai e si varianta cu prieteni vezi poate ia bagat cineva strambe in cap ca sa o poata cuceri el mi sa intamlat si mie 'prieteni"

sus

alin

Guest

Re: Re: Re: Re: despartire

scris pe 23 iul 2009 11:17 de alin

parerea mea are pe altcineva,eu am stat cu o fata 3 ani jumate ,ne-am despartit 2 zile si a 2a zi sa culcat cu unu,asa sa terminat tot.Parerea mea incearca sa uiti tot e greu dar asta e,si eu am plans 3 ziledar am uitat.succes
sus

chinesegirl

Senior member
68 mesaje

scris pe 23 iul 2009 11:45 de chinesegirl

cel mai bine ar fi s-o uiti,daca tu te-ai purtat frumos si i-ai facut toate poftele,unicul motiv e ca are pe altcineva.in scurt timp o sa realizeze ce a pierdut si o sa vrea sa fiti iar impreuna,sunt sigura.bafta si nu te lasa umilit
sus

Black_06

Veteran member
240 mesaje

scris pe 23 iul 2009 13:32 de Black_06

cel mai bine ar fi s-o uiti,daca tu te-ai purtat frumos si i-ai facut toate poftele,unicul motiv e ca are pe altcineva.in scurt timp o sa realizeze ce a pierdut si o sa vrea sa fiti iar impreuna,sunt sigura.bafta si nu te lasa umilit

Simplu si concis,eu ii faceam cadouri lunar,ii trimiteam flori iar fiecare noapte sau dimineata era insotita de cate un mesaj romantic original.....
Distanta si-a spus cuvantul ea fiind la o distanta de 700 km de mine,intr-o dimineata mi-a trimis un mail spunandu-mi ca nu mai rezista,ca fara sa vrea a prins drag de un baiat(baiatul fiind fratele patronului unde lucra ea)....

Eeeee....totul trece,iar dupa cum bine stim cu totii,roata se intoarce,mai departe conteaza cat de puternic esti tu si cum a spus si "chinesegirl"....NU TE LASA UMILIT

"Iti trebuie totusi cap ca sa iti dai seama ca esti prost"
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 24 iul 2009 01:56 de ExoticDream

Simplu si concis,eu ii faceam cadouri lunar,ii trimiteam flori iar fiecare noapte sau dimineata era insotita de cate un mesaj romantic original.....
Distanta si-a spus cuvantul ea fiind la o distanta de 700 km de mine,intr-o dimineata mi-a trimis un mail spunandu-mi ca nu mai rezista,ca fara sa vrea a prins drag de un baiat(baiatul fiind fratele patronului unde lucra ea)....

Imi dau seama cat de adanca era dragostea ei daca "fara sa vrea a prins drag" de altul! Mai frate, daca iubesti din tot sufletul pe cineva, poate sa fie langa tine si fiul/fratele/nepotul/tatal/varul/cumnatul patronului si tot nu prinzi drag de el! Chestia cu distanta este o scuza penibila pentru a masca lipsa sentimentelor si lenea (hai sa-i spunem lipsa de vointa) de a lupta pentru a invinge greutatile determinate de distanta.

Daca simtea ca nu mai rezista, trebuia sa-ti spuna, sa vedeti ce se putea face si abia dupa aceea, daca nici o solutie n-ar fi functionat, v-ati fi despartit si nu avea decat sa pice in bratele oricarui specimen aflat la un epsilon direct proportional cu capacitatea ei de a iubi!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Black_06

Veteran member
240 mesaje

Re: Re: Re: Re: Despartire

scris pe 24 iul 2009 09:39 de Black_06

Imi dau seama cat de adanca era dragostea ei daca "fara sa vrea a prins drag" de altul! Mai frate, daca iubesti din tot sufletul pe cineva, poate sa fie langa tine si fiul/fratele/nepotul/tatal/varul/cumnatul patronului si tot nu prinzi drag de el! Chestia cu distanta este o scuza penibila pentru a masca lipsa sentimentelor si lenea (hai sa-i spunem lipsa de vointa) de a lupta pentru a invinge greutatile determinate de distanta.

Daca simtea ca nu mai rezista, trebuia sa-ti spuna, sa vedeti ce se putea face si abia dupa aceea, daca nici o solutie n-ar fi functionat, v-ati fi despartit si nu avea decat sa pice in bratele oricarui specimen aflat la un epsilon direct proportional cu capacitatea ei de a iubi!

Daca toate ar gandi ca tine sau cel putin acceasi tipologie de gandire ......

Stii bine tu....ca roata asta a vietii se intoarce,eu eram f romantic cu ea si nu trecea zi in care sa nu ii arat cat de mult o iubesc.........eeee..sa speram ca acela o va face fericita

sus

Myhaela

Junior member
11 mesaje

scris pe 29 iul 2009 22:33 de Myhaela

Am trecut si eu prin asa ceva dar dupa 2-3 luni l-am si uitat... Lasa ranile deoparte si nu te mai gandi la ea cu timpul o s-o uiti o sa vezi tu. Sunt o groaza de fete... intra pe net pe hi5 de exepmplu si cautati, sau cauta pe google id-uri de fete si iti cauti din orasul care esti, si sunt o groaza de id-uri cu poza alaturi,intri pe ce fata iti place poate gasesti una care sa semene cu ea. Iesi in cluburi, distreaza-te.
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 30 iul 2009 01:53 de Bozgoru

--------
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 30 iul 2009 01:53 de Bozgoru

pot sa-ti spun doar ca viata are rost si fara ea... nu va fii ea ultima vei gasi fete care iti vor placea si mai mult si ca fizic.. caracter.. intelegere etc.. sunt sigur.. iti spun din proprie experienta..bafta !
sus

Black_06

Veteran member
240 mesaje

scris pe 31 iul 2009 11:22 de Black_06

pot sa-ti spun doar ca viata are rost si fara ea... nu va fii ea ultima vei gasi fete care iti vor placea si mai mult si ca fizic.. caracter.. intelegere etc.. sunt sigur.. iti spun din proprie experienta..bafta !

Cred ca este cel mai bun sfat....
Te loveste dragostea asta cand nici nu te astepti

sus

Firentze

Expert member
546 mesaje

Re: Re: Re: Re: Despartire

scris pe 31 iul 2009 12:01 de Firentze

Eu nu inteleg de ce si fetele si baietii inseala.De ce o relatie nu poate tine toata viata...Am avut si eu cativa prieteni cu care nu ma asteptam sa stau o viata intreaga:-j poate din cauza varstei...cu actualul mi-ar placea sa raman mult timp impreuna poate peste vreo cativa ani sa ne casatorim...dar nu se stie ce ne rezerva timpul... .Chiar nu inteleg de ce nu poate exista o iubire cum o au parintii nostrii...adica te-ai gasit te-ai placut,te-ai logodit la un moment dat si apoi te-ai casatorit...
Poate ca traiesc si gandesc din punctul asta de vedere cam din epoca medievala...sau din antichitate)Voi ce ziceti?

0604
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Despartire

scris pe 1 aug 2009 04:29 de ExoticDream

Eu nu inteleg de ce si fetele si baietii inseala.De ce o relatie nu poate tine toata viata...Am avut si eu cativa prieteni cu care nu ma asteptam sa stau o viata intreaga:-j poate din cauza varstei...cu actualul mi-ar placea sa raman mult timp impreuna poate peste vreo cativa ani sa ne casatorim...dar nu se stie ce ne rezerva timpul... .Chiar nu inteleg de ce nu poate exista o iubire cum o au parintii nostrii...adica te-ai gasit te-ai placut,te-ai logodit la un moment dat si apoi te-ai casatorit...
Poate ca traiesc si gandesc din punctul asta de vedere cam din epoca medievala...sau din antichitate)Voi ce ziceti?

Beats me too!

Imi pun - retoric - aceeasi intrebare de mai multi ani.... Cu toate studiile de psihologie si anatomie pe care le-am citit, tot nu pot intelege de ce mintea si sufletul omului sunt atat de "subred" construite incat nu au capacitatea de a pastra ceea ce este pozitiv si il face fericit la un moment dat! Nu spun ca asta se rezolva de la sine, am in vedere lupta in doi pentru a mentine flacara vie, dar chiar si asa se pare ca..... "dragostea dureaza trei ani" (cel mult)! Este admirabil faptul ca omul isi doreste sa cunoasca, sa invete mereu ceva nou, sa experimenteze o multime de lucruri, insa nu inteleg de ce trebuie neaparat sa schimbe si persoana, de ce nu poate cunoaste, invata si experimenta in cadrul cuplului?!? De ce este nevoie de noutate inclusiv la acel nivel?!?

Count me in the club!

sus

sweetgirl16

Expert member
512 mesaje

scris pe 4 aug 2009 12:42 de sweetgirl16

poate s-a plictisit...

Amprentele digitale si fulgii de zapada nu sunt singurele elemente caracterizate prin unicitate absoluta...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

73 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online