Diferenta de varsta

Pagina 2 din 2
«   1   2

the unknown

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Diferenta de varsta

scris pe 7 feb 2006 23:00 de the unknown

PS:

can tu o sa ai 29 el o sa aiba proteza.

Va doresc succes.
sus

sweetgirl1

Veteran member
221 mesaje

Re: Re: Diferenta de varsta

scris pe 7 feb 2006 23:06 de sweetgirl1

pai sa vedem! daca tu stii ca te iubeste, bine! ti-a demonstrat-o, ok! daca vati culcat si mai e cu tine, atunci treaba e serioasa! daca as fi in locul tau (si sunt in oarecare masura!) as pleca cu el in tara lui! stiu ca suna copilaresc, dar fabulez! in fine, sa ne intoarcem la subiect! parerea mea ca in dragoste nu conteaza varsta! (mie imi place de profu meu de mate care are 37 de ani!!!) si nah... faza e ca, cu cat tipu e mai mare, cu atat se schimba situatia! vreau sa zic ca exista tipi care sunt cu fete mai tinerele decat ei, doar pt sex! daca ati inceput viata sexuala, treaba voastra, daca nu, fereste-te ca s-ar putea sa suferi! nu stiu cum e el, parerea mea despre tipii mai mari... ca nu sunt tocmai: ! aha deci ma intelegi cum sta treaba! eu, de exemplu nu am nimic cu profu, nici o relatie, pt ca pur si simplu stiu k ar fi de scurta durata (nu ca nu s-ar putea, dar e el mai nesimtit...) asa k nu stiu ce sa-ti mai zic! iti urez bafta si noroc!

Cred ca fiecare dintre noi a avut la un moment dat un prfesor de care sa se indragosteasca dar aceasta indragosteala dureaza putin, este o pasiune de adolescenta.Acum in legatura cu mine.Inca sunt cu el, suntem fericiti, ne intelegem foarte bine, este o comunicare buna intre noi, ne iubim, am avut cateva discutii despre sex in ultimul timp dar i-am spus sa aiba inca putina rabdare sa fiu sigura si el a acceptat.Suntem impreuna de aproape 5 luni si nu cred ca daca ar fi vrut numai sex ar fi asteptat atata...probabil s-ar fi dus la alta dar el isi petrece tot timpul liber cu mine si chiar daca nu ar fi asa tot as fi sigura ca nu ma inseala.

Daca vrei sa dobandesti puterea de a suporta viata, fii gata sa accepti moartea.
Sigmund Freud
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

22 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online