Dragostea adevarata?

Pagina 1 din 1
1

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

Dragostea adevarata?

scris pe 30 iul 2005 23:28 de DarkAngel

hmm oare cand ne dam seama daca iubim cu cineva cu adevarat si oare ce inseamna defapt asta. sa treci cu vederea peste tot ce face si sa accepti asa cum este chiar daca asta cateodata iti poate fi tie defavorabil....si dupa ce urmeaza o cearta si vine o despratire trebe sa regretzi foarte mult (desi eu nu am facut lucrul asta) dar cand mam reimpacat m-am simtit "alive" mai bine ca oricand dar e ciudat sa nu te simtzi sorry cand te-ai certat.. sau poate am fost sorry la un nivel al subcontientului.... mai este asta true love.... (ce o fi insemnand si asta ) banui ca pt fiecare inseamna altceva .... dar chiar daca nu poti tolera anumite comportamente de la pers iubita tot poti sa o iubesti cu adevarat... hmm dar tot nu stiu sigur ce inseamna a iubi cu adevarat (sa renunti la tot pt acea persoana si sa tolerezi orice>?? mie asta mi se pare deja prostie si inconstientza) ce mentine legatura dintre doua persoane care nu se mai vad o perioada si totusi au o connexiune...(Una care a fost intrerupta ) dar cand se restabileste este mult mai puternica.... Scuzati daca am aberat eu sunt in cauza... Hmm si cateodata poti fi confused dar in acelasi timp sa vezi lucrurile foarte clar.... .. Oare am ajuns un caz pierdut ?? Ceva sfaturi >> ? nah.. sper ca nu vam ametit (prea tare _)
sus

EuAluka

Junior member
31 mesaje

Re: tru3 love ?

scris pe 30 iul 2005 23:40 de EuAluka

sper ca nu vam ametit (prea tare _)

nu foarte tare...ci chiar extrem !
sabba are o vorba deshteapta in sensul asta ..,care se termina in: ....ra matii...!
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 30 iul 2005 23:45 de SORIN28

hmm oare cand ne dam seama daca iubim cu cineva cu adevarat si oare ce inseamna de fapt asta. sa treci cu vederea peste tot ce face si sa accepti asa cum este chiar daca asta cateodata iti poate fi tie defavorabil

Chiar asa, oare cand stim ca iubim? Depinde ce face, depinde in ce fel te defavorizeaza
si dupa ce urmeaza o cearta si vine o despratire trebe sa regretzi foarte mult (desi eu nu am facut lucrul asta) dar cand mam reimpacat m-am simtit "alive" mai bine ca oricand dar e ciudat sa nu te simtzi sorry cand te-ai certat.. sau poate am fost sorry la un nivel al subcontientului.... mai este asta true love.... (ce o fi insemnand si asta ) banui ca pt fiecare inseamna altceva .... dar chiar daca nu poti tolera anumite comportamente de la pers iubita tot poti sa o iubesti cu adevarat... hmm dar tot nu stiu sigur ce inseamna a iubi cu adevarat (sa renunti la tot pt acea persoana si sa tolerezi orice>?? mie asta mi se pare deja prostie si inconstientza) ce mentine legatura dintre doua persoane care nu se mai vad o perioada si totusi au o connexiune...(Una care a fost intrerupta ) dar cand se restabileste este mult mai puternica.... Scuzati daca am aberat eu sunt in cauza... Hmm si cateodata poti fi confused dar in acelasi timp sa vezi lucrurile foarte clar.... .. Oare am ajuns un caz pierdut ?? Ceva sfaturi >> ? nah.. sper ca nu vam ametit (prea tare _)

Pentru restul mesajului maine

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

EuAluka

Junior member
31 mesaje

Re: Re: tru3 love ?

scris pe 30 iul 2005 23:49 de EuAluka

Pentru restul mesajului maine

deci....il plictiseshti..!ca si pe mine..!
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 30 iul 2005 23:50 de DarkAngel

nu foarte tare...ci chiar extrem !
sabba are o vorba deshteapta in sensul asta ..,care se termina in: ....ra matii...!
hehe... dar si eu is 2 f***ing confused ca sa mah pot exprima clar... sorry
sus

EuAluka

Junior member
31 mesaje

Re: Re: Re: tru3 love ?

scris pe 30 iul 2005 23:54 de EuAluka

hehe... dar si eu is 2 f***ing confused ca sa mah pot exprima clar... sorry

sincer....eu cred ca e starea ta naturala!foarte sincer....!
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

Re: Re: Re: Re: tru3 love ?

scris pe 30 iul 2005 23:56 de DarkAngel

sincer....eu cred ca e starea ta naturala!foarte sincer....!
aaa nu... acuma am o stare mai naspa ... poate e si caldura de vina.. si imi e greu sa exprim ce vreau sa zic... dar o sa-mi revin
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 30 iul 2005 23:56 de SORIN28

deci....il plictiseshti..!ca si pe mine..!
Nu ma plictiseste

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 30 iul 2005 23:57 de DarkAngel

Nu ma plictiseste

Dar nu mah ajuta cu nimic ca imi spunetzi ca asa e starea mea si alte remarci de genu ....
sus

Wanted

Veteran member
168 mesaje

scris pe 31 iul 2005 13:38 de Wanted

hmm oare cand ne dam seama daca iubim cu cineva cu adevarat si oare ce inseamna defapt asta. sa treci cu vederea peste tot ce face si sa accepti asa cum este chiar daca asta cateodata iti poate fi tie defavorabil....si dupa ce urmeaza o cearta si vine o despratire trebe sa regretzi foarte mult (desi eu nu am facut lucrul asta) dar cand mam reimpacat m-am simtit "alive" mai bine ca oricand dar e ciudat sa nu te simtzi sorry cand te-ai certat.. sau poate am fost sorry la un nivel al subcontientului.... mai este asta true love.... (ce o fi insemnand si asta ) banui ca pt fiecare inseamna altceva .... dar chiar daca nu poti tolera anumite comportamente de la pers iubita tot poti sa o iubesti cu adevarat... hmm dar tot nu stiu sigur ce inseamna a iubi cu adevarat (sa renunti la tot pt acea persoana si sa tolerezi orice>?? mie asta mi se pare deja prostie si inconstientza) ce mentine legatura dintre doua persoane care nu se mai vad o perioada si totusi au o connexiune...(Una care a fost intrerupta ) dar cand se restabileste este mult mai puternica.... Scuzati daca am aberat eu sunt in cauza... Hmm si cateodata poti fi confused dar in acelasi timp sa vezi lucrurile foarte clar.... .. Oare am ajuns un caz pierdut ?? Ceva sfaturi >> ? nah.. sper ca nu vam ametit (prea tare _)

Cred ca atunci cand iubesti cu adevarat treci peste aproximativ orice, renunti la o parte din mandrie, si nici nu iti dai seama cand si cum se intampla toate astea. Intr-o zi te trezesti ca ai renuntat la multe "mandrii" si nu regreti. Cateodata poate ajungi sa pui persoana iubita pe primul loc; multi ar condamna aceasta afirmatie spunand ca intotdeauna trebuie sa te pui pe tine pe primul loc. Teoretic, asa este, dar practic, cand iubesti, fara sa iti dai seama aceasta teorie nu mai este valabila.

Cum iti dai seama ca iubesti pe cineva? O sa dau un citat a lui Frederic Beigbeder:
" Iata un simplu test ca sa aflati daca sunteti cu adevarat indragostiti : daca dupa 4-5 ore petrecute fara iubit/a, acesta/aceasta incepe sa va lipseasca, atunci nu sunteti indragostiti; daca erati, 10 minute de despartire ar fi fost de ajuns sa va faca viata imposibil de suportat."

Carpe diem
sus

fantasy

Senior member
62 mesaje

scris pe 31 iul 2005 14:32 de fantasy

A iubi cu adevarat inseamna a trai pentru persoana respectiva,a-i accepta defectele, a suferi atunci cand persoana respectiva e departe de tine(true love si suferinta merg mana in mana). Parerea mea e ca omul e in stare sa iubeasca cu adevarat o singura data in viata.Restul nu zic ca nu sunt iubiri,dar nu e acel mult cautat true love.Numai tu iti poti da seama cand e true love.Nu exista un tipar,nste reguli dupa care sa te ghidezi..exista totusi parerile altora..ce au simtit altii..
Hai ca incep si eu sa aberez..

Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar.

(Peter O'Toole)
sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

scris pe 2 aug 2005 23:45 de Taqua

Ce true love, mah? Unde?
Fiti seriosi si reveniti cu picioarele pe pamant!

Sunt femeie, dar ma tratez.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 3 aug 2005 03:35 de ExoticDream

hmm oare cand ne dam seama daca iubim cu cineva cu adevarat si oare ce inseamna defapt asta. sa treci cu vederea peste tot ce face si sa accepti asa cum este chiar daca asta cateodata iti poate fi tie defavorabil....

"True love" se intampla destul de rar, in majoritatea cazurilor doar ni se pare ca iubim cand, de fapt, nu facem decat sa fim eventual indragostiti de cineva, confundam prea usor o atractie trecatoare, adesea doar sexuala, cu sentimentul profund care se construieste in doi timp de luni de zile.... Poti scrie romane sentimentale, poti declara orice iti trece prin cap, poti face sex si totusi sa nu fi ajuns sa iubesti.... sau poti sa nu faci nimic din toate astea si totusi sa iubesti... Falsele iubiri mor repede, nenorocirea este ca uneori unul dintre parteneri ajunge sa simta mai mult decat celalalt. Daca este vorba de "true love" (adica rara avis), inseamna ca cei doi au atins un grad inalt al cunoasterii reciproce si nu cred ca mai poate fi vorba de acceptarea unor defecte majore. Cand iubesti, nu ti-ai umili partenerul, nu l-ai pune in situatii deplasate!

si dupa ce urmeaza o cearta si vine o despratire trebe sa regretzi foarte mult (desi eu nu am facut lucrul asta) dar cand mam reimpacat m-am simtit "alive" mai bine ca oricand dar e ciudat sa nu te simtzi sorry cand te-ai certat.. sau poate am fost sorry la un nivel al subcontientului....

In "true love" nu TREBUIE sa regreti nimic, cand iubesti, nu ai inima sa-l ranesti pe celalalt pentru ca astfel te-ai rani (si) pe tine insuti, in fond se cheama ca sunteti doua jumatati ale aceluiasi intreg, o singura fiinta in doua trupuri...

hmm dar tot nu stiu sigur ce inseamna a iubi cu adevarat.... ce mentine legatura dintre doua persoane care nu se mai vad o perioada si totusi au o connexiune...(Una care a fost intrerupta ) dar cand se restabileste este mult mai puternica....

Mai ai timp sa afli cum e "true love"! Daca intre doua persoane "exista o conexiune", distanta (in timp si in spatiu) nu are aproape nici o importanta, proverbul ala cu "ochii care se vad rar se uita" functioneaza in cazul falselor iubiri, nu atunci cand partenerii sunt legati prin mii de fire nevazute care tin de mintea si sufletul lor....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 3 aug 2005 20:58 de DarkAngel

"True love" se intampla destul de rar, in majoritatea cazurilor doar ni se pare ca iubim cand, de fapt, nu facem decat sa fim eventual indragostiti de cineva, confundam prea usor o atractie trecatoare, adesea doar sexuala, cu sentimentul profund care se construieste in doi timp de luni de zile.... Poti scrie romane sentimentale, poti declara orice iti trece prin cap, poti face sex si totusi sa nu fi ajuns sa iubesti.... sau poti sa nu faci nimic din toate astea si totusi sa iubesti... Falsele iubiri mor repede, nenorocirea este ca uneori unul dintre parteneri ajunge sa simta mai mult decat celalalt. Daca este vorba de "true love" (adica rara avis), inseamna ca cei doi au atins un grad inalt al cunoasterii reciproce si nu cred ca mai poate fi vorba de acceptarea unor defecte majore. Cand iubesti, nu ti-ai umili partenerul, nu l-ai pune in situatii deplasate!

In "true love" nu TREBUIE sa regreti nimic, cand iubesti, nu ai inima sa-l ranesti pe celalalt pentru ca astfel te-ai rani (si) pe tine insuti, in fond se cheama ca sunteti doua jumatati ale aceluiasi intreg, o singura fiinta in doua trupuri...

Mai ai timp sa afli cum e "true love"! Daca intre doua persoane "exista o conexiune", distanta (in timp si in spatiu) nu are aproape nici o importanta, proverbul ala cu "ochii care se vad rar se uita" functioneaza in cazul falselor iubiri, nu atunci cand partenerii sunt legati prin mii de fire nevazute care tin de mintea si sufletul lor....

In sfarsit un raspuns calumea la o intrebare mai neclara pt majoritatea celor care au raspuns... MS ExoticDream
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 4 aug 2005 15:36 de ExoticDream

Cred ca atunci cand iubesti cu adevarat treci peste aproximativ orice, renunti la o parte din mandrie, si nici nu iti dai seama cand si cum se intampla toate astea. Intr-o zi te trezesti ca ai renuntat la multe "mandrii" si nu regreti.

Nu cred ca atunci cand iubesti "treci peste aproximativ orice", ci ca ajungi sa iubesti doar in cazul in care compatibilitatea este mare, iar acel "orice" despre care vorbesti isi restrange aria substantial. Nu este nimic rau in a opera modificari marunte in personalitatea ta, in general iubirea "te inalta", te face mai bun, iti da dorinta de a face mai mult si mai bine, nu cred ca te poti schimba total (ai fost diavol, devii inger), dar pe ici-pe colo merge (de exemplu renunti la micile "egoisme", la obiceiuri ca fumatul, miile de ore petrecute jucand CounterStrike/Halo).

Cateodata poate ajungi sa pui persoana iubita pe primul loc; multi ar condamna aceasta afirmatie spunand ca intotdeauna trebuie sa te pui pe tine pe primul loc. Teoretic, asa este, dar practic, cand iubesti, fara sa iti dai seama aceasta teorie nu mai este valabila.

CATEODATA??? Eu zic ca, atunci cand iubesti, in viziunea ta tu esti pe ultimul loc, cel care conteaza este omul iubit sau...., mai corect spus, acel doi intr-unul singur (ca in reclamele la sampon), fiinta "1+1=1", adica voi doi, cuplul! Asta nu inseamna ca cele doua personalitati se sterg total pentru deveni una copia celeilalte, ci ca se rescriu impreuna, pastrandu-si totusi individualitatea.

Cum iti dai seama ca iubesti pe cineva? O sa dau un citat a lui Frederic Beigbeder:
" Iata un simplu test ca sa aflati daca sunteti cu adevarat indragostiti : daca dupa 4-5 ore petrecute fara iubit/a, acesta/aceasta incepe sa va lipseasca, atunci nu sunteti indragostiti; daca erati, 10 minute de despartire ar fi fost de ajuns sa va faca viata imposibil de suportat."

Are dreptate Beigbeder.... niciodata nu te saturi de a fi impreuna cu persoana iubita..... Hei, spune-mi si mie..... citatul este din "Dragostea dureaza trei ani"? Caut de catva timp cartea asta, insa n-am gasit decat "199000 lei" si "Ecstasy"! Ai vazut-o pe undeva??????

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

sabba35

Senior member
65 mesaje

scris pe 4 aug 2005 18:35 de sabba35

De ce nu v-o place varianta in limba romana.....habar n-am!
sus

Wanted2

Senior member
60 mesaje

scris pe 4 aug 2005 19:59 de Wanted2

Are dreptate Beigbeder.... niciodata nu te saturi de a fi impreuna cu persoana iubita..... Hei, spune-mi si mie..... citatul este din "Dragostea dureaza trei ani"? Caut de catva timp cartea asta, insa n-am gasit decat "199000 lei" si "Ecstasy"! Ai vazut-o pe undeva??????

da, citatul era din "Dragostea dureaza 3 ani".
Referitor la carte, nu, nu am vazut-o. Eu am citit pe net un review la carte si am mai citit undeva ( nu mai stiu exact unde... ) despre Beigbeder... dar pe cartea propriu zisa inca nu am pusa mana ( ma rog.. la mine in oras gasesti daor alfabetul in librarii... )

sus

EuAluka

Junior member
31 mesaje

scris pe 4 aug 2005 21:58 de EuAluka

la mine in oras gasesti daor alfabetul in librarii... )

ce paradox!tu esti desigur copila primarului de ti-a bagat internet!
sus

Wanted2

Senior member
60 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: tru3 love ?

scris pe 4 aug 2005 22:18 de Wanted2

ce paradox!tu esti desigur copila primarului de ti-a bagat internet!

Ai auzit de ironie , sarcasm si hiperbolizare??
A da... daca tot vad ca esti interesat... cred ca primarul nu are copii inca...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 4 aug 2005 22:25 de ExoticDream

Referitor la carte, nu, nu am vazut-o. Eu am citit pe net un review la carte si am mai citit undeva ( nu mai stiu exact unde... ) despre Beigbeder... dar pe cartea propriu zisa inca nu am pusa mana ( ma rog.. la mine in oras gasesti daor alfabetul in librarii... )

Am citit si eu acel review pe Internet (este cel care mi-a starnit curiozitatea), in oras "la mine" am gasit cele doua carti mentionate, cea pe care o caut a fost publicata de aceeasi editura, dar momentan nu mai exista in librarii.... Ma mai interesez si-ti spun si tie daca se reediteaza, sunt curioasa cum scriitorul isi sustine cu argumente afirmatia din titlu!

sus

Wanted2

Senior member
60 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: tru3 love ?

scris pe 4 aug 2005 22:30 de Wanted2

Am citit si eu acel review pe Internet (este cel care mi-a starnit curiozitatea), in oras "la mine" am gasit cele doua carti mentionate, cea pe care o caut a fost publicata de aceeasi editura, dar momentan nu mai exista in librarii.... Ma mai interesez si-ti spun si tie daca se reediteaza, sunt curioasa cum scriitorul isi sustine cu argumente afirmatia din titlu!

Eu as vrea sa citesc cartea pt k felul lui de a gandi, de a vedea dragostea mi-au starnit curiozitatea.
Uite ceva la care nu m-as fi gandit niciodata , in legatura cu true love: "Cea mai puterninca dragoste , este cea neimpartasita".
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: tru3 love ?

scris pe 4 aug 2005 22:44 de ExoticDream

Uite ceva la care nu m-as fi gandit niciodata , in legatura cu true love: "Cea mai puterninca dragoste , este cea neimpartasita".

Nu cred ca este adevarat, dragostea neimpartasita poate PAREA cea mai puternica pentru ca este traita unilateral, cel care iubeste incearca sa simta cat pentru doi, in fapt iluzionandu-se ca partenerul este perfect si totul se desfasoara ca in povesti. In dragostea neimpartasita exista numai vise de iubire, idealuri, totul este invaluit in inimioare roz si pupici diafani, cei doi se inteleg asa cum isi doreste in subconstient cel care iubeste, nu exista neintelegeri, certuri, despartiri, suferinta....., de aceea PARE a fi cea mai puternica dragoste. In realitate, o iubire nu are cum sa fie perfecta, cel putin nu de la inceput, drumul catre iubire este adesea sinusoidal...., este un drum al cunoasterii reciproce, in care te lupti, strangidin dinti, plangi, urli, te doare......, dar in final.... merita!!!

sus

OaNa

Junior member
14 mesaje

scris pe 5 aug 2005 13:14 de OaNa

hmm oare cand ne dam seama daca iubim cu cineva cu adevarat si oare ce inseamna defapt asta. sa treci cu vederea peste tot ce face si sa accepti asa cum este chiar daca asta cateodata iti poate fi tie defavorabil....si dupa ce urmeaza o cearta si vine o despratire trebe sa regretzi foarte mult (desi eu nu am facut lucrul asta) dar cand mam reimpacat m-am simtit "alive" mai bine ca oricand dar e ciudat sa nu te simtzi sorry cand te-ai certat.. sau poate am fost sorry la un nivel al subcontientului.... mai este asta true love.... (ce o fi insemnand si asta ) banui ca pt fiecare inseamna altceva .... dar chiar daca nu poti tolera anumite comportamente de la pers iubita tot poti sa o iubesti cu adevarat... hmm dar tot nu stiu sigur ce inseamna a iubi cu adevarat (sa renunti la tot pt acea persoana si sa tolerezi orice>?? mie asta mi se pare deja prostie si inconstientza) ce mentine legatura dintre doua persoane care nu se mai vad o perioada si totusi au o connexiune...(Una care a fost intrerupta ) dar cand se restabileste este mult mai puternica.... Scuzati daca am aberat eu sunt in cauza... Hmm si cateodata poti fi confused dar in acelasi timp sa vezi lucrurile foarte clar.... .. Oare am ajuns un caz pierdut ?? Ceva sfaturi >> ? nah.. sper ca nu vam ametit (prea tare _) AICI OANA na poate nu ma crezi dar prin acelasi lucru ma trecut si eu si eu cred ca poate iubirea inseamna sa dai ce ai mai bun sa intelegi persoana de langa tine si sa nu fi egoist cel putin eu din cauza egoismului am avut de pierdut foarte mult de aceea acum 1 luna prietenul mia dat papucii si crizele si insistentele nu mau prea ajutat de aceea trei zile lam lasat in pace si sa intors si nu pot sa-mi exprim bucuria in cuvinte si in momentul de fata lucrez la comportamentul meu si la egoismul meu care sa mai diminuat dar in mare parte sunt deacord cu tine dar eu cred ca intr-o relatie trebuie sa te si sacrifici daca vei sa ai satisfactii pentru ca daca cel de langa tine vede ca el da tu iei si nimic in schimb se satura pai cam atat sper ca nu te-am plicti cu textele mele pa pa sper ca poate o sa mi raspunzi sami spui parerea ta

love fla forever
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 30 aug 2005 01:40 de ExoticDream

Good news!!! Nici aici nu am mai gasit cartea in librarii, dar am comandat-o online, intr-o saptamana a sosit (taxele postale fiind suportate de editura), am citit-o si te asigur ca este.... interesanta! Cred ca am sa selectez cateva pasaje si am sa le postez.... Anunta-ma daca vrei sa o comanzi si iti dau adresa!

sus

Rozalove

Junior member
28 mesaje

scris pe 30 aug 2005 15:55 de Rozalove

Crede-ma ca nu i-ai ametit decat pe cei care nu au simtit dragostea adevarata pana acum (fara suparare cei in cauza...).
Niciodata sa nu mai spui ca ametesti cu ceea ce simti. Chiar si faptul ca abia ai reusit sa legi cuvintele logic cat sa te intelegem arata ca ai fost sincer. Esti de apreciat.
Sper sa iti dai seama ca iubirea e totul, iubirea e cea care te face, care te ajuta sa traiesti si dai viata altei fiinte.
Cu totii ar trebui sa avem grija pentru ca IUBIREA ADEVARATA, DEZINTERESATA,PURA,BAZATA SI PE RESPECT, INCREDERE RECIPROCA, ACEA "TRUE LOVE" se intalneste O SINGURA DATA...

Rozalove
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 31 aug 2005 13:18 de ExoticDream

Sper sa iti dai seama ca iubirea e totul, iubirea e cea care te face, care te ajuta sa traiesti si dai viata altei fiinte.

Tu vezi doar jumatatea plina a paharului, din nefericire, tot iubirea este cea care iti poate lua totul, te poate arunca in neant, iti poate face viata un iad, daca esti o fire mai slaba te poate face chiar sa te indoiesti daca merita sa traiesti astfel! Notiunea de iubire este perceputa diferit de fiecare, unii vor sa fie iubiti nu conteaza de catre cine, altii isi doresc o singura iubire care sa dureze ani si ani.....

Cu totii ar trebui sa avem grija pentru ca IUBIREA ADEVARATA, DEZINTERESATA,PURA,BAZATA SI PE RESPECT, INCREDERE RECIPROCA, ACEA "TRUE LOVE" se intalneste O SINGURA DATA...

..... sau poate niciodata.....

Daca ne bate totusi la usa, am face bine sa fim acasa..... pentru ca aici nu se aplica principiul postasului care suna intotdeauna de doua ori.... plus ca viata nu este roz ca in filme....

sus

Rozalove

Junior member
28 mesaje

scris pe 31 aug 2005 13:41 de Rozalove

Tu vezi doar jumatatea plina a paharului, din nefericire, tot iubirea este cea care iti poate lua totul, te poate arunca in neant, iti poate face viata un iad, daca esti o fire mai slaba te poate face chiar sa te indoiesti daca merita sa traiesti astfel! Notiunea de iubire este perceputa diferit de fiecare, unii vor sa fie iubiti nu conteaza de catre cine, altii isi doresc o singura iubire care sa dureze ani si ani.....

..... sau poate niciodata.....

Daca ne bate totusi la usa, am face bine sa fim acasa..... pentru ca aici nu se aplica principiul postasului care suna intotdeauna de doua ori.... plus ca viata nu este roz ca in filme....

Ai dreptate...Uneori iubirea poate fi fatala.
Poate sunt influentata de faptul ca eu am gasit iubirea & am relatie de invidiat.
Nu credeam ca voi iubi atat de mult, nu credeam ca exista iubire pana l-am intalnit pe iepurasul meu.
Sper sa se intample tuturor ca mie...Sa gaseasca iubirea adevarata, sa fie acasa cand vine...

Rozalove
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

44 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online