Gelozia

Pagina 1 din 1
1

erica

Newbie
3 mesaje

Gelozia

scris pe 26 apr 2010 15:17 de erica

buna..sunt cu un baiat de 2 ani,ne intelegm ok,ne iubim,insa intre noi intervine multe certuri din cauza geloziei mele..nu ma pot abtine,cum pleaca de langa mine,sau la munca,sau oriunde si nu sunt cu el,ne certam,pt ca ma gandesc mereu ca poate sa fie cu alta si eu sa nu stiu..mi-a spus sa imi revin ca nu fac nimic cu asta,ca ma iubeste si nu se mai gandeste la altele sau sa m insele..nu mi-a dat de inteles k m-ar fi inselat vreodata dar eu asa gandesc mereu..vreau sa ma abtin si nu pot..in mintea mea il vad mereu cu alta,si simt ca innebunesc..ce sa fac sa scap de gandul asta,cum pot sa imi revin si sa am o relatie normala fara certuri din cauza la inchipuirile mele?

viata este dura si grea,toti trecem prin ea
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

Re: gelozia

scris pe 26 apr 2010 16:14 de Machiavelli

buna..sunt cu un baiat de 2 ani,ne intelegm ok,ne iubim,insa intre noi intervine multe certuri din cauza geloziei mele..nu ma pot abtine,cum pleaca de langa mine,sau la munca,sau oriunde si nu sunt cu el,ne certam,pt ca ma gandesc mereu ca poate sa fie cu alta si eu sa nu stiu..mi-a spus sa imi revin ca nu fac nimic cu asta,ca ma iubeste si nu se mai gandeste la altele sau sa m insele..nu mi-a dat de inteles k m-ar fi inselat vreodata dar eu asa gandesc mereu..vreau sa ma abtin si nu pot..in mintea mea il vad mereu cu alta,si simt ca innebunesc..ce sa fac sa scap de gandul asta,cum pot sa imi revin si sa am o relatie normala fara certuri din cauza la inchipuirile mele?

Asta este gelozia...cu bune si rele... e normal sa existe intr-o relatie dar tot atat de normal este sa nu abuzezi de ea...sunt n cazuri in care gelozia a dus la despartire si nu cred ca vretzi asta...asa ca trebuie sa te linistesti,sa ii explici cum sta treaba si sa inteleaga faptul ca tzii la el atat d mult si de asta esti asa geloasa pt ca ti-e teama sa nu-l pierzi...e ceva normal dar sfatul meu este sa incepi sa iti controlezi gelozia ca sa nu ai de pierdut mai incolo...
Goodluck!

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: gelozia

scris pe 26 apr 2010 16:15 de Psyche

sa lucrezi la increderea in tine. daca are tot ce vrea la tine,mai putin increderea,la care scartai,nu are ce cauta la alta. si daca el e o fire statornica cu atat mai putin. si daca nu ar fi,sunt femei care imblanzesc si cei mai insetati armasari.
scufunda-te in gesturile lui ca sa-i regasesti dragostea. dragostea te face sa te simti unica,coplesita,iti da incredere.
incearca sa te abtii din a-i impartasi macar lui indoielile tale exagerate. si o sa te obisnuiesti.

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

erica

Newbie
3 mesaje

Re: Re: gelozia

scris pe 26 apr 2010 20:01 de erica

am vorbit cu el de multe ori pe tema asta..i-am spus ca il iubesc si de aia sunt asa geloasa,ca mi-e frica sa nu ma paraseasca vreodata..si mi-a spus ca in 2 ani nici macar nu s-a gandit sa ma insele,si nici de acum in colo nu se va gandi..mi-a spus ca el e cu mine ca si cum ar fi insurat,si nu mai vrea sa aibe legatura cu nici o fata..el de fel este linistit,bland,tandru si face orice sa nu ma supere si sa ma vada fericita..a fost alaturi de mine mereu,cand am fost la greu..gelozia mea este prea exagerata,si daca merg cu el de mana pe strada si trece o fata pe langa noi care o consider frumoasa,ma cert cu el,ca ii zic ca stiu ca daca nu as sti eu m-ar insela cu ea..incerc sa ma controlez si nu pot.poate ar trebuii sa consult un psiholog,ceva...mi-e tare greu asa,si as vrea sa termin odata,sa pot sta linistita cand nu e langa mine

viata este dura si grea,toti trecem prin ea
sus

Lyddy

Junior member
31 mesaje

Re: Re: Re: gelozia

scris pe 27 apr 2010 18:23 de Lyddy

cel mai mult trebuie sa ai incredere in tine,urmareste-l doua -trei zile,si poate o sa te linistesti cand o sa vezi ca nimic din ceea ce crezi tu nu se intampla..sau iesi cu prietenele,cu oricine,ocupati timpul asa nu o sa stai sa te mai gandesti non stop la el.Daca nu merge nici asta aduci cred ca psihoterapia te va ajuta.

I'm coastin' on a dream.
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Gelozia

scris pe 11 mai 2010 16:52 de Bozgoru

inseamna ca n-ai incredere in el.. ceea ce inseamna ca nu-l meriti ca esti paranoia..
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

41 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online