Gelozie??!!!!

Pagina 1 din 1
1

fragola

Guest

Gelozie??!!!!

scris pe 1 oct 2007 18:34 de fragola

am o relatie de 6 luni ....si in tot acest timp iubitul meu a avut o atitudine mai rezervata cateodata. o are si acum, dar parca incepe sa-si mai revina. rezervat in sensul ca nu vorbeste prea mult despre el...despre familia lui,...despre servici, despre ceea ar vrea sa se intample cu noi...
ne ingelegem destul de bine ...din punct de vedere sexual pot spune ca este ideal...comunicarea putin greoaie...ceea ca ma deranjeaza este ca eu inca nu ii cunosc parintii, fratii, prietenii...nu m-a invitat la el pana acum...oare este prea devreme?
nici el nu cunoaste familia mea, dar cel putin el vine mereu la mine..eu locuind singura.
datorita acestei situatii am devenit geloasa si putin posesiva....iar cateodata chiar sunt indiferenta...
trec prin situatii diverse. el este si la facultate..eu nu.
ne vedem 2-3 ori pe saptamana...
nu stiu ninik ce face el in acest timp...
nu stiu..ce sa fac?
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: gelozie??!!!!

scris pe 1 oct 2007 19:49 de Nekunoskuta

Explicatiile ar fi multe. Una e ca nu e pregatit de o relatie serioasa, indiferent de varsta lui si de cele 6 luni impreuna. Nu vrea sa se implice momentan mai mult, din diverse motive. Alta ar fi ca nu vrea o relatie serioasa si tu esti acolo doar asa...cu numele.

Solutia ar fi sa-l intrebi pe el.

Nimic...
sus

rowanna

Junior member
28 mesaje

Re: Re: gelozie??!!!!

scris pe 2 oct 2007 09:43 de rowanna

TE-AI GANDIT SI LA VARIANTA K AR MAI PUTEA EXISTA SI ALTCINEVA IN VIATA LUIINAFARA DE U?
sus

fragola

Guest

Re: Re: Re: gelozie??!!!!

scris pe 2 oct 2007 12:51 de fragola

TE-AI GANDIT SI LA VARIANTA K AR MAI PUTEA EXISTA SI ALTCINEVA IN VIATA LUIINAFARA DE U?

m-am gandit sigur, dar nu am cum sa verific situatia asta...pentru ca nu stiu unde sta...nu stiu prietenii lui..nu stiu mare lucru despre viata lui...in afara intalnirilor cu mine.
si are grija sa nu dea de banuit...
stii cum hotu neprins ...negustor cinstit..
dar si eu stiu sigur ca este vulnerabil...la femei...asta ma pune ganduri...
sus

rowanna

Junior member
28 mesaje

Re: Re: Re: Re: gelozie??!!!!

scris pe 2 oct 2007 15:14 de rowanna

Pai si nu crezi k ar fi cazul sa te gandesti sa stai serios de vorba cu el sa-l intrebi despre el si familia lui!
Hai sa zicem k poate nu vrea sa implice parintii poate el considera ca nu e akm momentul dar nici macar pe amicii lui sa nu-i cunosti?
Asta ar trebui sa-ti dea de gandit serios
Sfatul meu este sa stai de vorba cu el si vezi cum reactioneaza!
Mult succes!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: gelozie??!!!!

scris pe 2 oct 2007 16:56 de ExoticDream

m-am gandit sigur, dar nu am cum sa verific situatia asta...pentru ca nu stiu unde sta...nu stiu prietenii lui..nu stiu mare lucru despre viata lui...in afara intalnirilor cu mine.

Sunteti impreuna de 6 luni, faceti sex, dar habar n-ai unde sta, ce hram poarta familia lui, prietenii.... Ciudat, foarte ciudat.... Oare chiar nu are nimic de ascuns omul asta? Cati ani are?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

fragola

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: gelozie??!!!!

scris pe 2 oct 2007 16:59 de fragola

Sunteti impreuna de 6 luni, faceti sex, dar habar n-ai unde sta, ce hram poarta familia lui, prietenii.... Ciudat, foarte ciudat.... Oare chiar nu are nimic de ascuns omul asta? Cati ani are?

are 28 de ani!
asta as vrea si eu sa aflu, ce are de ascuns?!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: gelozie??!!!!

scris pe 3 oct 2007 00:15 de ExoticDream

are 28 de ani!

La 28 de ani ar trebui sa fie cu capul bine fixat pe umeri. Daca nu te foloseste pe post de jucarie sexuala, nu mi se pare normal sa tina departe de tine informatii atat de firesti cum ar fi cele legate de adresa, familie, prieteni, serviciu....

Poti incerca sa fortezi un pic lucrurile, introducandu-l in familia ta, poate va urma si reciproca. Daca nu, ceva nu suna bine. Poti forta o invitatie la el acasa, este normal sa vrei sa vezi unde locuieste. Daca refuza, ai inca un semn de intrebare. Poti incerca sa-l suni la serviciu, nu toata ziua buna ziua, doar din cand in cand si vezi ce reactie are.... In final sau inainte de toate aceste lucruri, trebuie sa ai o discutie serioasa cu el, lucrurile nu stau deloc incurajator din punctul tau de vedere, este posibil ca tu sa-l iubesti, iar el sa duca o viata (cel putin) dubla....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

angela

Expert member
1090 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: gelozie??!!!!

scris pe 3 oct 2007 16:50 de angela

La 28 de ani ar trebui sa fie cu capul bine fixat pe umeri. Daca nu te foloseste pe post de jucarie sexuala, nu mi se pare normal sa tina departe de tine informatii atat de firesti cum ar fi cele legate de adresa, familie, prieteni, serviciu....

Poti incerca sa fortezi un pic lucrurile, introducandu-l in familia ta, poate va urma si reciproca. Daca nu, ceva nu suna bine. Poti forta o invitatie la el acasa, este normal sa vrei sa vezi unde locuieste. Daca refuza, ai inca un semn de intrebare. Poti incerca sa-l suni la serviciu, nu toata ziua buna ziua, doar din cand in cand si vezi ce reactie are.... In final sau inainte de toate aceste lucruri, trebuie sa ai o discutie serioasa cu el, lucrurile nu stau deloc incurajator din punctul tau de vedere, este posibil ca tu sa-l iubesti, iar el sa duca o viata (cel putin) dubla....

De ce mai stai cu el daca dupa 6 luni de relatie doar te foloseste pentru satisfacerea nevoilor sexuale si nimic mai mult..Faptul ca nu te implica in viata lui, si ca nu stii nimic despre el ar trebui sa iti dea serios de gandit.. Cum poti sa stai langa un om care nu te apreciaza si cu care nu comunici decat pe plan sexual?Asta numesti tu relatie?Poate el la 28 de ani e si casatorit si iti ascunde asta..Sincer asta nu e relatie..O relatie implica intelegere si comunicare pe toate planurile..El doar te foloseste si nimic mai mult.. Ai grija sa nu fie casatorit sa nu te trezesti cu nevasta pe cap..

''Nu te intreba ce ii trebuie lumii - intreaba-te ce te face sa prinzi viata si pune-te pe treaba. Deoarece lumii ii trebuie oameni care au prins viata'' - Howard Thurman
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: gelozie??!!!!

scris pe 3 oct 2007 18:14 de Nekunoskuta

Si ne intrebi pe noi? Intreaba-l pe el!

Nimic...
sus

fragola

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: gelozie??!!!!

scris pe 4 oct 2007 18:45 de fragola

De ce mai stai cu el daca dupa 6 luni de relatie doar te foloseste pentru satisfacerea nevoilor sexuale si nimic mai mult..Faptul ca nu te implica in viata lui, si ca nu stii nimic despre el ar trebui sa iti dea serios de gandit.. Cum poti sa stai langa un om care nu te apreciaza si cu care nu comunici decat pe plan sexual?Asta numesti tu relatie?Poate el la 28 de ani e si casatorit si iti ascunde asta..Sincer asta nu e relatie..O relatie implica intelegere si comunicare pe toate planurile..El doar te foloseste si nimic mai mult.. Ai grija sa nu fie casatorit sa nu te trezesti cu nevasta pe cap..

pai nu e relatie..si vreau sa fie..imi doresc sa fie.
dar cum as putea sa fac eu un pas spre o relatie mai stabila cand pur si simpul nu am un sprijin.
doar spune: "o sa fie bine..."
si ma obsedeaza cuvintele astea.

ma gandesc ca poate nu are o situatie familiala stralucita si de aceea poate e retinut. nici eu nu stau mai bine la acest capitol, dar daca exista dragoste..totul e posibil.

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: gelozie??!!!!

scris pe 4 oct 2007 19:37 de Nekunoskuta

pai nu e relatie..si vreau sa fie..

De ce acum te dezici de el? La inceput ai spus "am o relatie de 6 luni" si l-ai numit "iubitul meu", acum te-ai rasucit si recunosti ca de fapt nu ai o relatie adevarata cu acest baiat. Cred ca dupa discutia de aici ti-ai dat seama ca aceasta relatie exista doar in mintea ta.

Te-ai gandit vreodata ca poate e insurat? Are 28 de ani, nu stii unde sta, cu cine sta, unde munceste, nu-i cunosti anturajul, familia. Poate are o sotie si un copil dar vrea sex cu alta. Parca aici pe forum am mai intalnit problema asta mai demult, in cazul respectiv tipa se ducea la el acasa si tot nu si-a dat seama ca are pe altcineva!

Eu zic sa pui piciorul in prag si sa lamuresti situatia, sa nu te trezesti peste inca 6 luni ca iubesti un barbat insurat, nu il poti parasi si te complaci in pozitia de amanta.

Nimic...
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Gelozie??!!!!

scris pe 9 oct 2007 13:51 de Ionel

am o relatie de 6 luni ....si in tot acest timp iubitul meu a avut o atitudine mai rezervata cateodata. o are si acum, dar parca incepe sa-si mai revina. rezervat in sensul ca nu vorbeste prea mult despre el...despre familia lui,...despre servici, despre ceea ar vrea sa se intample cu noi...
ne ingelegem destul de bine ...din punct de vedere sexual pot spune ca este ideal...comunicarea putin greoaie...ceea ca ma deranjeaza este ca eu inca nu ii cunosc parintii, fratii, prietenii...nu m-a invitat la el pana acum...oare este prea devreme?
nici el nu cunoaste familia mea, dar cel putin el vine mereu la mine..eu locuind singura.
datorita acestei situatii am devenit geloasa si putin posesiva....iar cateodata chiar sunt indiferenta...
trec prin situatii diverse. el este si la facultate..eu nu.
ne vedem 2-3 ori pe saptamana...
nu stiu ninik ce face el in acest timp...
nu stiu..ce sa fac?

Iti spun eu ce sa faci. Ai doua variante: ori ramai amanta lui, care-i satisface dorintele sexuale fara nici o pretentie din partea ta, ori il intrebi de toate si o sa afli; s-ar putea sa isi ia talpasita daca vede ca vrea sa intri in viata lui. O sa iti dai seama ce urmareste.
In orice caz, eu nu cred ca vrea o relatie serioasa cu tine. Intr-un singur caz s-ar putea sa te iubeasca si sa considere relatia voastra serioasa: daca are o familie de care-i este rusine. Dar si de prieteni ii este rusine? Mai gandeste-te: cred ca esti folosita.

TE-AI GANDIT CA POATE FI CASATORIT?

iubesc oamenii asa cum sunt
sus

fragola

Guest

blaaaaa

scris pe 10 oct 2007 14:43 de fragola

sa mor io daca mai inteleg ceva din topicu asta. nu mai scriu in veci aici. sa fiti sanatosi
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: blaaaaa

scris pe 11 oct 2007 00:56 de ExoticDream

sa mor io daca mai inteleg ceva din topicu asta. nu mai scriu in veci aici. sa fiti sanatosi

Gata, nu trebuie sa te superi, am facut curatenie, poti sa revii. Avem in vizita din cand in cand un user cu tulburari grave de personalitate. Pe el nu, dar pe noi poti conta daca vrei un sfat, o parere...

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: blaaaaa

scris pe 11 oct 2007 15:05 de Ionel

Gata, nu trebuie sa te superi, am facut curatenie, poti sa revii. Avem in vizita din cand in cand un user cu tulburari grave de personalitate. Pe el nu, dar pe noi poti conta daca vrei un sfat, o parere...

Inteleg ca acest user are tulburari mintale - nu de personalitate - dar stiu ca acestia nu au ce cauta pe un forum. Daca eu as fi scris ce a scris aceasta vietete despre mine sigur ca luam banutul. Ce sa inteleg? Ca sunt useri si... useri?

sus

Radamant_the_Roman

Veteran member
241 mesaje

Genovia/Genova/Genua sau Ingenua

scris pe 11 oct 2007 15:14 de Radamant_the_Roman

Acuma, bivol idiot, ti-o repet, ea, ExoticDream, nu stiu daca s-o fi gandit ca moderatorul Sorin28 ani, care are 29 ani, si-i nascut, pe 28 octombrie, ar putea fi sau nu, casatorit, tu, insa, psiholog idiot, in varsta de 53 ani, ai raspunsul lui in fatza, raspuns, in care, scrie si el clar, ca nu-i casatorit. Iar, eu, javra nenorocita, ce esti, nu-s nici prost nici prost, pentru ca sunt femeie. Ash putea, cel mult sa fiu proasta, dar nu-mi permit acest lucru, Doctore Cristian Andrei! Simona-Genovia Cimpean

Dna/Dra Simona,in ciuda faptului ca detest acest prenume, nu pot sa nu-mi las si eu amprenta asupra acestei teme. Am observat ca dvs cunoasteti toti moderatorii si multi din userii mai important de pe 3 forumuri.
Practic,cf parerii dvs, acest forum este populat de VIP-uri din presa, radio-tv si chiar guvern. Aceste alegatii ale dvs ar putea fi corect doar in 2 ipostaze : acestia ori se destind raspunzund la multe intrebari tampite(pierdere de vreme)
ori apartin unui grup ideologic, secte sau chiar serviciu secret sau de ce nu unei organizatii secrete.(Katrina mi-a recomandat o carte Pendulul lui Foucalt.Aceasta nu este un roman propriu-zis ci mai degraba o minienciclopedie de ocultism,excesiv cosmetizata de catre un lingvist celebru ca Umberto Eco).
Prima ipoteza cred ca ar fi exclusa din start. Celei de a 2-a ii acord o probabilitate de sub 1/1000 de a fi reala.(Asta doar pt ca aceste organizatii secrete,atat in roman cat si in realitate,sunt constituite din indivizi obscuri cum este si cazul dvs).
PS: Si mie imi place sa fac urs,intrebati-o pe Katrina ca doar o cunoasteti, dar in limite rezonabile,foarte rar depasind limita bunului simt.

Try to be yourself or die trying
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Genovia/Genova/Genua sau Ingenua

scris pe 12 oct 2007 00:03 de Ionel

Dna/Dra Simona,in ciuda faptului ca detest acest prenume, nu pot sa nu-mi las si eu amprenta asupra acestei teme. Am observat ca dvs cunoasteti toti moderatorii si multi din userii mai important de pe 3 forumuri.
Practic,cf parerii dvs, acest forum este populat de VIP-uri din presa, radio-tv si chiar guvern. Aceste alegatii ale dvs ar putea fi corect doar in 2 ipostaze : acestia ori se destind raspunzund la multe intrebari tampite(pierdere de vreme)
ori apartin unui grup ideologic, secte sau chiar serviciu secret sau de ce nu unei organizatii secrete.(Katrina mi-a recomandat o carte Pendulul lui Foucalt.Aceasta nu este un roman propriu-zis ci mai degraba o minienciclopedie de ocultism,excesiv cosmetizata de catre un lingvist celebru ca Umberto Eco).
Prima ipoteza cred ca ar fi exclusa din start. Celei de a 2-a ii acord o probabilitate de sub 1/1000 de a fi reala.(Asta doar pt ca aceste organizatii secrete,atat in roman cat si in realitate,sunt constituite din indivizi obscuri cum este si cazul dvs).
PS: Si mie imi place sa fac urs,intrebati-o pe Katrina ca doar o cunoasteti, dar in limite rezonabile,foarte rar depasind limita bunului simt.

Domnule, ai omis o a treia varianta. Plecand de la faptul ca nu i se da ban (nu e blocata intrarea sa pe forum) pentru jignirile ce le aduce inclusiv moderatorilor (altii au fost blocati imediat) ce deduceti? Eu am dedus, dar imi pastrez supozitia pentru mine.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Nota explicativa

scris pe 13 oct 2007 01:15 de ExoticDream

Domnule, ai omis o a treia varianta. Plecand de la faptul ca nu i se da ban (nu e blocata intrarea sa pe forum) pentru jignirile ce le aduce inclusiv moderatorilor (altii au fost blocati imediat) ce deduceti? Eu am dedus, dar imi pastrez supozitia pentru mine.

Te inseli.... amarnic. Politica acestui forum este aceea de a pastra o atmosfera civilizata in care lumea sa discute - decent - despre orice. Stim ca exista de catva timp o persoana care, datorita lipsei de contact cu realitatea si a comportamentului neadecvat, merita cu prisosinta sa-i fie blocat accesul pe forum. I s-a dat ban in urma cu cateva saptamani si i se va da din nou daca nu isi revizuieste atitudinea. Singura problema pentru care acest lucru intarzie este de unul de natura pur tehnica (daca doresti detalii pe aceasta tema, ne poti scrie in mesajeria personala).

Speram sa rezolvam foarte curand aceasta problema si regretam ca ne puneti la indoiala buna credinta.

(Super)moderatorii

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Aprob, nota ta explicativa,

scris pe 13 oct 2007 14:26 de SORIN28

in urmatoarele conditii: dispare de pe forumul acesta si de pe forumurile singur.ro si muzicabuna.ro ceea ce am spus eu, Simona-Genovia Cimpean, sa dispara, din 7plus, de asemenea, va achitati frumos, la zi, domniile voastre, toate datoriile materiale si morale pe care le aveti faztza de mine, in ultimii ani(perioada sfarsitul lui octombrie 2003, la zi, cu dobanzi si penalitati) iar, incepand din acest moment discutati exclusiv, despre si in numele vostru. Doar, in acesti termeni, va continuati viatza, altfel nu.

Femeie, tu esti nebuna. Un control(la mansarda) este necesar, desi in stadiul in care te afli ar fi degeaba. Esti batuta in cap si nu vrei sa intelegi ca persoanele despre care tu aberezi nu sunt aici. ESTI TAMPITA, ESTI NEBUNA cu acte in regula ce naiba mai vrei sa-ti explicam?! Du-te dracu si trateaza-te...daca mai are rost(nu de alta dar banii degeaba pe tratament)

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Nota explicativa

scris pe 14 oct 2007 01:51 de Ionel

Te inseli.... amarnic. Politica acestui forum este aceea de a pastra o atmosfera civilizata in care lumea sa discute - decent - despre orice. Stim ca exista de catva timp o persoana care, datorita lipsei de contact cu realitatea si a comportamentului neadecvat, merita cu prisosinta sa-i fie blocat accesul pe forum. I s-a dat ban in urma cu cateva saptamani si i se va da din nou daca nu isi revizuieste atitudinea. Singura problema pentru care acest lucru intarzie este de unul de natura pur tehnica (daca doresti detalii pe aceasta tema, ne poti scrie in mesajeria personala).

Speram sa rezolvam foarte curand aceasta problema si regretam ca ne puneti la indoiala buna credinta.

(Super)moderatorii

Multumesc pentru raspuns si pentruca vine din partea ta, am totala incredere in ce mi-ai spus. O sa-l tratez cu indiferenta pe acest user.

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

29 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online