Hmmmm, prea tarziu, nu credeti???

Sondaj: Oare mai merita sa fie iertat pt. ce a facut?

Pagina 1 din 2
1   2   »

anturika

Senior member
122 mesaje

scris pe 13 dec 2008 19:31 de anturika

Buna!! prima oara cand am scris a fost cand m-am despartit de prietenul meu cu care am stat 6 ani..bla bla bla...cred ca va amintiti...si acum dupa un an jumate ma sunat sa-mi spuna ca ii este doar de mine...ca ii pare rau...ca nu trebuia sa ma lase....sa ii este greu fara mine..ca el a cautat doar sex salbatic la aia pt care ma lasat.....si asa mai departe.....cam tarziu nu? cu toate astea ma rascolit rau si mi-a dat viata iar peste cap..sentimentele tot mai sunt acolo undeva...si acum ma tot cauta..ma suna...vrea sa ne intalnim....stiu ca doar eu pot lua o decizie..dar....chiar nu stiu ce vreau....am trecut prin prea multe..asta deja mi-a pus capac

Roata e rotunda intotdeauna se intoarce!!!
sus

terorista

Guest

Re: Hmmmm prea tarziu nu credeti???

scris pe 13 dec 2008 20:17 de terorista

esti sigura ca e sincer??
dak e sincer impacate cu el....
dar nuj dc nu cred ca e sincer a trecut ceva timp nu crezi??
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

scris pe 13 dec 2008 23:00 de baby

Buna!! prima oara cand am scris a fost cand m-am despartit de prietenul meu cu care am stat 6 ani..bla bla bla...cred ca va amintiti...si acum dupa un an jumate ma sunat sa-mi spuna ca ii este doar de mine...ca ii pare rau...ca nu trebuia sa ma lase....sa ii este greu fara mine..ca el a cautat doar sex salbatic la aia pt care ma lasat.....si asa mai departe.....cam tarziu nu? cu toate astea ma rascolit rau si mi-a dat viata iar peste cap..sentimentele tot mai sunt acolo undeva...si acum ma tot cauta..ma suna...vrea sa ne intalnim....stiu ca doar eu pot lua o decizie..dar....chiar nu stiu ce vreau....am trecut prin prea multe..asta deja mi-a pus capac

si daca iti face asta iar?
depinde daca ai incredere si depinde cat vrei sa risti.

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

Dunno

Veteran member
197 mesaje

Re: Re: Hmmmm prea tarziu nu credeti???

scris pe 14 dec 2008 01:18 de Dunno

Eu as face asta cand n-as mai avea cu cine sa petrec timpul. Dupa ce as vedea ca nu mai am sanse la niciuna din prietene ,as incepe sa dau telefoane si la foste. Parerea mea ca nu e sincer,nu dupa atata timp... Dar tu...intre timp nu ti-ai mai gasit pe altcineva ?Nu mai ai si tu pe cineva cu care sa petreci timpul si care ,poate sa iubeasca ?
sus

anturika

Senior member
122 mesaje

Re: Re: Re: Hmmmm prea tarziu nu credeti???

scris pe 14 dec 2008 15:43 de anturika

Eu as face asta cand n-as mai avea cu cine sa petrec timpul. Dupa ce as vedea ca nu mai am sanse la niciuna din prietene ,as incepe sa dau telefoane si la foste. Parerea mea ca nu e sincer,nu dupa atata timp... Dar tu...intre timp nu ti-ai mai gasit pe altcineva ?Nu mai ai si tu pe cineva cu care sa petreci timpul si care ,poate sa iubeasca ?

pe mine ma marcat foarte tare ce s-a intamplat si pana acum nu am gasit pe cineva care sa ma iubeasca....nu am avut nici timp m-am afundat in munca ca sa pot uita.....iar in ceeace ce il priveste pe fostu asta....sincera sa fiu balanta mea inclina in partea refuzului.....este totusi tarziu pt pareri de rau..si mai ales ca si acum e cu fata aia....si ce rost mai are....sa fac si eu ce a facut ea.....sa-i despart...nu cred ca are rost...poate pentru un moment mi-ar fi suras ideea de impacare..dar....numai are rost..m-am schimbat eu in primul rand.....

sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: Re: Re: Hmmmm prea tarziu nu credeti???

scris pe 14 dec 2008 18:55 de ursaru

pe mine ma marcat foarte tare ce s-a intamplat si pana acum nu am gasit pe cineva care sa ma iubeasca....nu am avut nici timp m-am afundat in munca ca sa pot uita.....iar in ceeace ce il priveste pe fostu asta....sincera sa fiu balanta mea inclina in partea refuzului.....este totusi tarziu pt pareri de rau..si mai ales ca si acum e cu fata aia....si ce rost mai are....sa fac si eu ce a facut ea.....sa-i despart...nu cred ca are rost...poate pentru un moment mi-ar fi suras ideea de impacare..dar....numai are rost..m-am schimbat eu in primul rand.....

Gandeste-te k niciodata nu o sa mai fie la fel daca te impaci cu el.

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

scris pe 14 dec 2008 19:42 de vladbodan

fara suparare esti fraiera pentru diferite motive ... singura vinovata esti tu caci atunci cand vroia el ceva , tu i-ai dat un raspuns negativ , fara nici o explicatie probabil , el vroia "sex salbatic" tu trebuiua sa-l asculti intai , tot timpul barbati isi inseala femeile pentru ceva mai bun , de ce? pai lipsa de comunicare iar eu ii inteleg perfect motivatia pentru ca tu inloc sa-i oferi ce vrea , i-ai facut scandal , sau l-ai respins , iar el isi dorea mult chestia asta , ai incercat sa discuti cu el macar si sa-l convingi ca tu nu vrei sex salbatic ... daca asta e motivul pentru care a mers la alta... nu prea cred. deci , parerea mea e ca e vina ta , poate el te considera "proasta" in pat si poate nu vrea atatea giugiuleli ca vrea mai multa actiune

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
While I hunt like a hound.

You're a mug,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

scris pe 14 dec 2008 21:20 de baby

fara suparare esti fraiera pentru diferite motive ... singura vinovata esti tu caci atunci cand vroia el ceva , tu i-ai dat un raspuns negativ , fara nici o explicatie probabil , el vroia "sex salbatic" tu trebuiua sa-l asculti intai , tot timpul barbati isi inseala femeile pentru ceva mai bun , de ce? pai lipsa de comunicare iar eu ii inteleg perfect motivatia pentru ca tu inloc sa-i oferi ce vrea , i-ai facut scandal , sau l-ai respins , iar el isi dorea mult chestia asta , ai incercat sa discuti cu el macar si sa-l convingi ca tu nu vrei sex salbatic ... daca asta e motivul pentru care a mers la alta... nu prea cred. deci , parerea mea e ca e vina ta , poate el te considera "proasta" in pat si poate nu vrea atatea giugiuleli ca vrea mai multa actiune

ce inseamna pt voi "sex salbatic"?

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

scris pe 14 dec 2008 21:30 de vladbodan

ce inseamna pt voi "sex salbatic"?

sex prin toata camera , cu gemete si isterii, cu viteza mare daca vrei cu senzatii tare la 220v .. te risti

You're a mug,
You run with the wolves,

You're a mug,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

femme

Expert member
880 mesaje

scris pe 14 dec 2008 23:08 de femme

Buna!!eu sunt noua pe aici, dar urmaresc forumul de peste un an!!in fine, nu scriu ca sa vorbesc despre mine! din cate am inteles eu, el te-a parasit pentru alta, cu care este si acum, iar acum ar vrea sa va impacati. parerea mea e ca el nu e sincer nici cu tine, nici cu ea, cealalta, si nici cu el insusi. probabil ca trece printr-o perioada mai aiurea in relatia lui actuala si se gandeste la tine acum, la ceea ce a avut cu tine!! tu ar trebui sa-ti raspunzi sincer la anumite intrebari , cum ar fi: "se merita sa incerc din nou aceeasi relatie?, sunt dispusa sa-l iert si sa dau uitarii tot ce a fost rau?". Doar dupa ce tu stii sigur raspunsurile la intrebarile astea vei putea lua o decizie. Nu te pripii!!
Daca inca te iubeste precum zice, iti va lasa un timp!! Orice decizie ai lua nu trebuie sa regreti nimic!!

P.S: sper ca ti-am fost de ajutor!!

"Dumnezeu le-a dat femeilor intuitie si feminitate. Folosita corespunzator, combinatia zapaceste cu usurinta mintile oricarui barbat pe care l-am intalnit."
Farrah Fawcett

sus

femme

Expert member
880 mesaje

scris pe 14 dec 2008 23:12 de femme

Nu as vrea sa par rautacioasa, dar eu cred ca atunci cand un barbat vrea sa insele, o va face indiferent de ceea ce-i oferi acasa!! Bineinteles, nu toti barbatii fac asa, dar unii chiar nu si-o pot tine in pantaloni! Parerea mea, no offense!!

"Dumnezeu le-a dat femeilor intuitie si feminitate. Folosita corespunzator, combinatia zapaceste cu usurinta mintile oricarui barbat pe care l-am intalnit."
Farrah Fawcett

sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

scris pe 15 dec 2008 14:40 de ursaru

Nu as vrea sa par rautacioasa, dar eu cred ca atunci cand un barbat vrea sa insele, o va face indiferent de ceea ce-i oferi acasa!! Bineinteles, nu toti barbatii fac asa, dar unii chiar nu si-o pot tine in pantaloni! Parerea mea, no offense!!

Mda...

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

femme

Expert member
880 mesaje

scris pe 15 dec 2008 15:03 de femme

Mda...

Ma bucur ca esti de acord cu mine!!

Farrah Fawcett

sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

scris pe 15 dec 2008 17:11 de vladbodan

atunci inseamna ca tu ii dai un motiv ca sa faca asta ... orice acctiune are un motiv , ca duci cana la gura are un motiv , tie sete sau iti place gustul , ca mergi la baie , ai mai multe optiuni , ai nevoie sa folosesti toaleta , dusul , sau sa te aranjezi in oglinda , fie ce mai ai pe acolo ... concluzia mea e ca orice se intampla dintr-un anume motiv , motiv pentru care el a fost "impins" sa faca asta , poate a crezut el ca ea o inseala si a vrut sa-i intoarca moneda , poate s-a comportat inainte urat cu ea si de nervi a mers si a vrut sa uite de ea si sa traga un sex cu alta ...

You're a mug,
You run with the wolves,

You're a mug,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

femme

Expert member
880 mesaje

scris pe 15 dec 2008 19:12 de femme

atunci inseamna ca tu ii dai un motiv ca sa faca asta ... orice acctiune are un motiv , ca duci cana la gura are un motiv , tie sete sau iti place gustul , ca mergi la baie , ai mai multe optiuni , ai nevoie sa folosesti toaleta , dusul , sau sa te aranjezi in oglinda , fie ce mai ai pe acolo ... concluzia mea e ca orice se intampla dintr-un anume motiv , motiv pentru care el a fost "impins" sa faca asta , poate a crezut el ca ea o inseala si a vrut sa-i intoarca moneda , poate s-a comportat inainte urat cu ea si de nervi a mers si a vrut sa uite de ea si sa traga un sex cu alta ...

Corect ce spui tu! Eu nu am zis ca barbatii care insala nu au un motiv ca sa o faca, dar multi nici macar nu se straduiesc sa rezolve problemele ce apar in cuplu, pur si simplu dau fuga in bratele alteia!! In capul lor sigur exista suficiente motive, dar unele sunt chiar puerile. Nu-ti convine ceva spube-i partenerei, nu alerga in bratele altei dudui!! Asta cred eu ca inseamna o relatie sanatoasa!!
Daca ea nu-l mai satisface, sa vorbeasca cu ea, sa-i explice, sa-i zica ca se simte atras sexual de alte femei. Atunci, ori gasesc o rezolvare amandoi, ori se despart ca fiecare sa-si vada de viata lui! Se numeste fair-play si este valabil si pentru fete, nu doar pentru baieti!

Farrah Fawcett

sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Hmmmm prea tarziu nu credeti??

scris pe 15 dec 2008 21:27 de vladbodan

Corect ce spui tu! Eu nu am zis ca barbatii care insala nu au un motiv ca sa o faca, dar multi nici macar nu se straduiesc sa rezolve problemele ce apar in cuplu, pur si simplu dau fuga in bratele alteia!! In capul lor sigur exista suficiente motive, dar unele sunt chiar puerile. Nu-ti convine ceva spube-i partenerei, nu alerga in bratele altei dudui!! Asta cred eu ca inseamna o relatie sanatoasa!!
Daca ea nu-l mai satisface, sa vorbeasca cu ea, sa-i explice, sa-i zica ca se simte atras sexual de alte femei. Atunci, ori gasesc o rezolvare amandoi, ori se despart ca fiecare sa-si vada de viata lui! Se numeste fair-play si este valabil si pentru fete, nu doar pentru baieti!

ma regasesc in ceea ce spui intr-o oarecare masura cu comunicarea ... vezi tu , uneori nici comunicarea nu e buna de nimic, chiar daca ii repeti in fiecare zi , in cazul asta singurul meu plan e sa ofer ceva mai mult decat verbal ca sa inteleaga , si nu ma refer la inselat , ceva asa ca si smoala sa i se imprime in minte in fiecare zi ca sa nu-i mai aduc aminte , nu stiu daca ma intelegi , povestea mea oricum nu conteaza ... ideea e ca nici nu vorba nu reusesti uneori , si atunci unde ajungi , la despartire sau la a insela persoana "iubita"

You're a mug,
You run with the wolves,

You're a mug,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

anturika

Senior member
122 mesaje

scris pe 17 dec 2008 09:44 de anturika

in unele puncte sunt de accord cu tine...dar ce puteam face eu daca el nu vorbea..nu spunea ce vrea indiferent de situatie..trebuie sa-l trag de limba sa-mi spuna ce are...sau ce vrea...iar chestia cu "sexul salbatic" chiar eram dispusa sa-l fac...sa fac asa cum vrea el...sa fim un cuplu atat in pat cat si in societate..nu ai dc sa ma invinovatesti pe mine atata timp cat nu stii care era relatia..eram dispusa la orice...m-am rugat de el atunci sa-mi spuna dc s-a dus la alta...dc nu a spus atunci..ca asta vrea " sex salbatic" dc a asteptat un an si ceva ca sa-mi spuna asta.......

sus

anturika

Senior member
122 mesaje

scris pe 17 dec 2008 10:06 de anturika

aaaa in plus..."sex salbatic" nu prea aveam unde sa facem....pt. el statea cu mama lui..si nu vrea ne puteam desfasura..cand aveam ocazia faceam..asa ca nu cred ca asta ar fi fost motivul adevarat..daca si el vroia sau isi dorea se putea rezolva problema.....asa ca,...atata timp cat eu eram dispusa la orice nu vad dc sa nu incerce sa vb cu mine decat sa se duca la alta....asa ca nu ai dc sa ma invinovatesti pe mine....

sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

scris pe 17 dec 2008 16:34 de vladbodan

aaaa in plus..."sex salbatic" nu prea aveam unde sa facem....pt. el statea cu mama lui..si nu vrea ne puteam desfasura..cand aveam ocazia faceam..asa ca nu cred ca asta ar fi fost motivul adevarat..daca si el vroia sau isi dorea se putea rezolva problema.....asa ca,...atata timp cat eu eram dispusa la orice nu vad dc sa nu incerce sa vb cu mine decat sa se duca la alta....asa ca nu ai dc sa ma invinovatesti pe mine....

nu te invinovatesc doar pe tine , dar sunt destule metode de a vedea ce-i place omului prin reactia lui ... puteai sa faci ceva diferit , si da vezi reactia lui , daca sa bucurat de ea sau nu ...

You're a mug,
You run with the wolves,

You're a mug,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

zuzika

Guest

scris pe 30 dec 2008 22:09 de zuzika

sincer...astea-s vorbe in vant...akm nu o mai are pe aia si te vrea back...dupa ce tea lasat pt ea ai mai putea sai acorzi o sansa...??:O nu cred ca ar fi bn..nu merita...dc timp de un an jum nu tia dat nici un semn de impacare...nu tea sunat..sms nik??akm u decizi dar sincer prea tarziu
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 31 dec 2008 04:36 de ExoticDream

Eu nu am zis ca barbatii care insala nu au un motiv ca sa o faca, dar multi nici macar nu se straduiesc sa rezolve problemele ce apar in cuplu, pur si simplu dau fuga in bratele alteia!! In capul lor sigur exista suficiente motive, dar unele sunt chiar puerile. Nu-ti convine ceva spube-i partenerei, nu alerga in bratele altei dudui!! Asta cred eu ca inseamna o relatie sanatoasa!!

Corect!!! Cati au insa maturitatea sa actioneze astfel?

Nu are rost o impacare, insa nu pentru ca ar fi prea tarziu, ci datorita greselii lui in sine. Daca te-a inselat dupa o droaie de ani de relatie, nefiind capabil sa-ti spuna ce isi doreste, nu vad la ce te mai poti astepta de la el. Parerea mea este ca nici nu ar fi cazul sa-ti pui problema reluarii relatiei, altfel risti sa suferi mai mult decat prima data.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

angela

Expert member
1090 mesaje

Re: Hmmmm, prea tarziu, nu credeti???

scris pe 31 dec 2008 09:07 de angela

E normal sa te rascoleasca.Tu ai simtit ceva pentru el, l-ai iubit, insa el nu a apreciat acest lucru. Acum si-a dat seama ce a pierdut, si vine ca un mielusel la usa ta. Si mie mi s-a intamplat o parte din povestea ta. Partea cu inselatul, iubire mare, etc, numai ca el nu s-a mai intors la mine. Si crede-ma ca mi-as fi dorit asta.Si stii din ce punct de vedere, sa pot sa ii spun tot ce am pe suflet, sa-l resping, sa ma eliberez de toate frustrarile pe care mi le provocase.TU nu trebuie sa-l primesti sub nicio forma.Crede-ma pe cuvant. Ciorba reincalzita nu va avea niciun gust.E normal, te tenteaza sa fii cu el, te gandesti ca a fost si frumos cu el, insa barbatii ca el nu merita a 2-a sansa. El nu te-a iubit, si ar trebui sa iti intre asta in cap bine, pentru ca daca te-ar fi iubit nu ar fi facut asta. Deci, uita-l, nu ii raspunde la telefon, la mesaje, sau pur si simplu trateaza-l asa cum merita ca pe un nemernic.Nu il ierta, pentru ca cine a facut asta o data, o va mai face.O sa traiesti mereu cu gandul ca va pleca la alta, si cine va avea de suferit???TU!!!Deci nu te mai gandi la el, ci petrece o seara superba de Revelion alaturi de cei dragi.Incepe noul an, eliberata de trecut, si cu planuri mari de a incepe un nou an plin de ''succesuri''

''Nu te intreba ce ii trebuie lumii - intreaba-te ce te face sa prinzi viata si pune-te pe treaba. Deoarece lumii ii trebuie oameni care au prins viata'' - Howard Thurman
sus

mistery_girl

Senior member
56 mesaje

scris pe 14 ian 2009 12:25 de mistery_girl

Si a durat un an ca sa-si dea seama de asta? E cam trasa de par faza...sau cel putin asa mi se pare. E cam ciudat. Nu stiu daca merita. Este normal ca te-a rascolit asta dar nu stiu daca merita sa-i mai dai o sansa. De unde stii ca nu o va face iar, ca nu va cauta din nou "sex salbatic". Mi se pare o prostie dupa 6 ani sa cauti sex salbatic.Ar fi trebuit sa faca sex salbatic cu tine nu cu alta. Eu personal nu l-as ierta. Nu ar merita nici sa ma intalnescu cu el
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 18 ian 2009 22:24 de nemesis

[
[...] singura vinovata esti tu caci atunci cand vroia el ceva , tu i-ai dat un raspuns negativ , fara nici o explicatie probabil , el vroia "sex salbatic" tu trebuiua sa-l asculti intai , tot timpul barbati isi inseala femeile pentru ceva mai bun , de ce? pai lipsa de comunicare iar eu ii inteleg perfect motivatia pentru ca tu inloc sa-i oferi ce vrea , i-ai facut scandal , sau l-ai respins , iar el isi dorea mult chestia asta [...]

Extrapoland la probleme generale - adica inlocuind "sex salbatic" cu orice altceva barbatul si-ar putea dori - ceea ce ai spus este valabil in multe cazuri. Cumva... femeile gasesc foarte greu a face un efort pentru a-l satistace ori pastra pe cel de langa. Atunci cand vine vorba sa aiba incredere in relatie, in iubirea lor, femeia priveste situatia cu suspiciune. Rezultatul este ca ea refuza colaborarea. Femeia capituleaza atunci cand trebuie sa faca ceva. Il lasa doar pe el sa se zbata si finalul este predictibil... Ele au tendinta sa considere ca simpla lor existenta este indeajuns pentru cuplu. Daca el ii cere sa faca ceva pentru el, ea trateaza acest a face ca pe un oricare altul. Rezultatul este, din nou, predictibil...
In schimb, pentru ei, situatia este complet diferita. In masura in care sunt sinceri, fac orice pentru ea. Oricand! Femeile au aceste puseuri de joaca in care il considera pe el un fel de dat; literalmente un obiect atasat la organul cu pricina, obiect care este util din cand in cand. Dorintele lui nu conteaza... sunt doar un fapt divers. In mod evident ca o asemenea atitudine duce la neimplinire si la o poveste cu final... asteptat.

Am intalnit cazuri in care mi s-a spus "el crede ca este asa simplu... Facem asta si gata, nu mai avem probleme". Ceea ce nu inteleg ele este ca barbatii sunt un complex de reguli simple si clare... dar multe - spre deosebire de acestia, femeile sunt un ansamblu de reguli putine dar extrem de dependente una de alta. Pentru barbati exista o solutie simpla. Pentru femei... mai niciodata. Intr-un alt caz, el o roaga pe ea sa mearga la mare in vara urmatoare. Ea... "nu, pentru ca vreau sa-mi strang bani sa-mi iau masina la toamna". Inutil de precizat ca masina nu a venit pentru ca in septambrie s-au despartit - dupa doi ani impreuna - si ea a intrat in depresie... El vroia sa stea la hotel cu ea si sa aiba o saptamana de vis impreuna...

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hmmmm prea tarziu nu crede

scris pe 18 ian 2009 22:33 de nemesis

[...] vezi tu , uneori nici comunicarea nu e buna de nimic, chiar daca ii repeti in fiecare zi , in cazul asta singurul meu plan e sa ofer ceva mai mult decat verbal ca sa inteleaga , si nu ma refer la inselat , ceva asa ca si smoala sa i se imprime in minte in fiecare zi ca sa nu-i mai aduc aminte , nu stiu daca ma intelegi , povestea mea oricum nu conteaza ... ideea e ca nici nu vorba nu reusesti uneori , si atunci unde ajungi , la despartire sau la a insela persoana "iubita"

Trebuie sa-ti dau dreptate din nou. Asa cum am spus mai sus, el zice... el aude. Daca lucrurile nu merg bine nici macar atunci cand el/ea spune clar ce vrea, ce rost mai are relatia? Daca cei doi nu se pot intelege nici macar atunci... ce mai poti face? Excludem, bineinteles, cazurile in care el cere marea cu sarea si ea nu este pregatita - in acest caz, se impune din partea lui un interval rezonabil de rabdare - sau in care ea ii cere lui sa-i scrie o poezie si el e analfabet.

Dezvolta un pic ideea aceea cu "smoala". Le poate fi utila unora si poate salveaza candva un cuplu doua...

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 18 ian 2009 22:37 de Pasaroi_Cuminte

Ele au tendinta sa considere ca simpla lor existenta este indeajuns pentru cuplu. Daca el ii cere sa faca ceva pentru el, ea trateaza acest a face ca pe un oricare altul.

Femeile au aceste puseuri de joaca in care il considera pe el un fel de dat; literalmente un obiect atasat la organul cu pricina, obiect care este util din cand in cand. Dorintele lui nu conteaza... sunt doar un fapt divers.

Pai asta e comportament de femeie posesiva.

Nu este specific tuturor femeilor.

Intr-un alt caz, el o roaga pe ea sa mearga la mare in vara urmatoare. Ea... "nu, pentru ca vreau sa-mi strang bani sa-mi iau masina la toamna". Inutil de precizat ca masina nu a venit pentru ca in septambrie s-au despartit - dupa doi ani impreuna - si ea a intrat in depresie...

Aceasta intamplare a fost elementul precursor al despartirii ?

Asa cum am spus mai sus, el zice... el aude. Daca lucrurile nu merg bine nici macar atunci cand el/ea spune clar ce vrea, ce rost mai are relatia?

Probabil considera ca ideile ei sunt cele mai potrivite pentru evenimentul X. In acest caz pararile lui sunt socotite drept "consultative" iar daca rezultatul nu iese pe masura asteptarilor, atunci a gresit fara intentie.

Tot comportamentul descris este specific femeilor posesive.

Nu toti barbatii pot suporta o astfel de femeie.
Trebuie sa fii un pic "agresiv " cu ea.
Trebuie sa intri in mintea si sufletul ei.
Astfel sunt de fapt pasionale, sclipitoare, fascinante. efectiv sunt FOC la propriu si la figurat. Si numai cei care stiu sa se "joace cu focul" pot face fata.
Sunt adevarate "tigroaice".

Numai daca esti "razboinic" si nu te sperii de "agresivitatea" ei
poti sa stapnesti o astfel de femeie.

E greu, dar odata biruind "in lupta cu ea " acolo va fii a ta pentru totdeauna.
De ce ? Pentru ca asfel de femei sunt foc vesnic.

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 18 ian 2009 23:00 de simosimina

Sincer eu cred ca nu merita...din mai multe motive.. A stat cu tipa aia cu care avea "sex salbatic" 1 an jumatate..iar acum cand s-a trezit singur..si-a amintit de tine..ca tu l-ai iubit blablabla..
Daca te-a inselat odata..o mai poate face de "n" ori..
Daca te-ai impaca cu el..peste un timp o sa caute "sex nebun" la alta..si la alta..si la alta..
Te cred ca ti-au ramas sentimente in suflet..dar nu te poti lasa doborata de amintiri placute ...Mai bine iti amintesti de raul care ti l-a facut..si sa te mai gandesti ca se poate repeta ce ti-a facut..
Mai bine iti vezi de viata ta in continuare..sunt sigura ca ai destui pretendenti...
Stiu ca multi se intorc la "iarba cunoscuta"...dar gandeste-te mai bine ca s-a stricat "iarba" de acolo..si mai bine las-o balta.
Timpul vindecat ORICE!!! Bafta:*

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 18 ian 2009 23:03 de nemesis

Aceasta intamplare a fost elementul precursor al despartirii ?

Da. Si in iarna se intamplase ceva asemanator.

Probabil considera ca ideile ei sunt cele mai potrivite pentru evenimentul X. In acest caz pararile lui sunt socotite drept "consultative" iar daca rezultatul nu iese pe masura asteptarilor, atunci a gresit fara intentie.

Tot comportamentul descris este specific femeilor posesive.

Stai asa... in cazul in care ea nu asculta de el si rezultatul este dezastruos, ea nu are nici o vina??? What???
Eu credeam ca deciziile sa iau in doi! Daca nu exista cale de mijloc - "cuplu imperfect"... caci nu cred ca in iubire nu exista o cale de mijloc - si se actioneaza canform unuia din ei, si daca rezultatul este dezastruos, cel care a luat decizia va repara singur greseala cat mai repede. Cel putin asa vad eu lucrurile...

Posesive? De ce? Pentru ca nu le pasa? Dezvolta, te rog.

sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 18 ian 2009 23:49 de Pasaroi_Cuminte

Stai asa... in cazul in care ea nu asculta de el si rezultatul este dezastruos, ea nu are nici o vina??? What???

Paradoxal asa este.

Conform teoriei "egalitatii intre sexe in cuplu" deciziile se iau in doi.
Insa ce te faci daca fata respectiva a avut de suferit inainte ( probabil o relatiei anterioara) tocmai de aceasta egalitatea intre sexe. ?

Ma refer la faptul ca l-a lasat pe barbat sa fie prea liber si acesta din urma, prin actiunile sale, a ranit-o foarte mult (prin asta intelegandu-se chiar inselatul

Daca asa s-a intamplat, acum sunt doua cai:
1. fie fata nu este sufletista si atunci nu prea a fost ranita.
2.fie fata este sulfetista, romantica iar in urma actiunii tipului sulfetul i-a fost calcat in picioare alaturi de demnitate.

Daca fata este conform punctului 2, atunci aceea rana este probabil azi inca o rana deschisa.

Acum intervine mecanismul de aparare :
A avut incredere in el si i-a lasat libertate si ca resplata ceea ce i s-a intamplat a zguduit-o din temelii.

Asadar ca sa nu se mai intample, hotareste ca ea sa prea controlul ca sa nu i se mai intample astfel de chestii.

Deoarece numai controland pot sa previi si sa te aperi de eventualele evenimente neplacute.

E ceva de genul ( "Fa ca mine ca sa nu mai fiu ranita " ).

Acum ca sa se apere asta inseamna monitorizarea situatiilor tot timpul= control tot timpul.

Un control mentinut pe cale indelungata = posesie.

Posesia se naste din mecanismul de aparare. (in cazul ei )

Deoarece actiunile si deciziile pe care le ia in numele cuplului sunt bine-intentionate, in caz de esec nu este de vina.

De ce ? Pentru ca a actionat din defensiva si nu a dorit un esec si a luat toate masurile de prevenire atat cat a putut. (Nu este punctul meu de vedere dar incerc sa privesc situatia din alt unghi).

In momentul in care va avea incredere deplina 100 % in barbat abia atunci probabil va tine cont de parerile lui , daca i se va dovedi pe termen lung, ca actinile barbatului n-o lezeaza sub nici o forma ( incluzand aici si stresul ).

Cu alte cuvinte s-ar putea sa tine seama de parerile lui daca treptat, treptat el se va apropia de perfectiunea pe care ea o doreste.

De ce l-ar lasa atunci sau ar tine cont de deciziile lui ?
Pentru ca atunci, barbatul intr-un fel ( in mod neintentionat /intentionat) va fii "modelat" intru a ei gandire. Iar deciziile pe care le va lua, implicit vor contine si gandirea ei.

Ca sa te intelegi bine cu o astfel de femeie ( ex: casnicie) trebuie sa accepti sa fii modelat de ea astfel incat gandirea ta, actinile tale, automat sa contina si "amprenta" ei dar in acelasi timp sa-ti pastrezi personalitatea.

Si asta nu este simplu nicidecum pentru un barbat rational cu doxa, orgolios care pretuieste libertatea.

Dar acesta este pretul pe care trebuie sa-l "plateasca", mai ales daca femeia este si mandra, ambitioasa.

Apoi barbatul trebuie s-o trateze cu multa, multa, multa gingasie si multa, multa, multa dragoste.

Iar cand ea greseste asupra lui, el sa nu se supere ?
-Nu

De ce ?
Pentru ca nu a facut-o cu intentie.

-Si daca greseste in repetate randuri asupra lui, el tot sa nu se supere ?
-Nu

De ce ?
-Pentru ca o iubeste.

Cam asa incepe aceea transformare despre care vorbeam mai sus

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

nemesis

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hmmmm prea tarziu nu crede

scris pe 19 ian 2009 00:26 de nemesis

Paradoxal asa este.

Conform teoriei "egalitatii intre sexe in cuplu" deciziile se iau in doi.
Insa ce te faci daca fata respectiva a avut de suferit inainte ( probabil o relatiei anterioara) tocmai de aceasta egalitatea intre sexe. ?

Ma refer la faptul ca l-a lasat pe barbat sa fie prea liber si acesta din urma, prin actiunile sale, a ranit-o foarte mult (prin asta intelegandu-se chiar inselatul

Daca asa s-a intamplat, acum sunt doua cai:
1. fie fata nu este sufletista si atunci nu prea a fost ranita.
2.fie fata este sulfetista, romantica iar in urma actiunii tipului sulfetul i-a fost calcat in picioare alaturi de demnitate.

Daca fata este conform punctului 2, atunci aceea rana este probabil azi inca o rana deschisa.

Acum intervine mecanismul de aparare :
A avut incredere in el si i-a lasat libertate si ca resplata ceea ce i s-a intamplat a zguduit-o din temelii.

Asadar ca sa nu se mai intample, hotareste ca ea sa prea controlul ca sa nu i se mai intample astfel de chestii.

Deoarece numai controland pot sa previi si sa te aperi de eventualele evenimente neplacute.

E ceva de genul ( "Fa ca mine ca sa nu mai fiu ranita " ).

Acum ca sa se apere asta inseamna monitorizarea situatiilor tot timpul= control tot timpul.

Un control mentinut pe cale indelungata = posesie.

Posesia se naste din mecanismul de aparare. (in cazul ei )

Deoarece actiunile si deciziile pe care le ia in numele cuplului sunt bine-intentionate, in caz de esec nu este de vina.

De ce ? Pentru ca a actionat din defensiva si nu a dorit un esec si a luat toate masurile de prevenire atat cat a putut. (Nu este punctul meu de vedere dar incerc sa privesc situatia din alt unghi).

In momentul in care va avea incredere deplina 100 % in barbat abia atunci probabil va tine cont de parerile lui , daca i se va dovedi pe termen lung, ca actinile barbatului n-o lezeaza sub nici o forma ( incluzand aici si stresul ).

Cu alte cuvinte s-ar putea sa tine seama de parerile lui daca treptat, treptat el se va apropia de perfectiunea pe care ea o doreste.

De ce l-ar lasa atunci sau ar tine cont de deciziile lui ?
Pentru ca atunci, barbatul intr-un fel ( in mod neintentionat /intentionat) va fii "modelat" intru a ei gandire. Iar deciziile pe care le va lua, implicit vor contine si gandirea ei.

Ca sa te intelegi bine cu o astfel de femeie ( ex: casnicie) trebuie sa accepti sa fii modelat de ea astfel incat gandirea ta, actinile tale, automat sa contina si "amprenta" ei dar in acelasi timp sa-ti pastrezi personalitatea.

Si asta nu este simplu nicidecum pentru un barbat rational cu doxa, orgolios care pretuieste libertatea.
Dar acesta este pretul pe care trebuie sa-l "plateasca".

Mai ales daca femeia este si mandra, ambitioasa.

Allow me: ...

sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

84 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online