Sex cu fosta

Pagina 1 din 1
1

andreis84

Newbie
5 mesaje

Sex cu fosta

scris pe 3 feb 2009 11:32 de andreis84

Oare e atat de rau ca o data sa incerci asta? Este un subiect tabu? Eu as merge pe da, cine merge pe nu?

Va astept pareri pro si contra.

Acceptati provocarea?

"Never be afraid by shadows. It's prove only light exist nearby." - plagiat
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Sex cu fosta

scris pe 3 feb 2009 11:46 de simosimina

Oare e atat de rau ca o data sa incerci asta? Este un subiect tabu? Eu as merge pe da, cine merge pe nu?

Acceptati provocarea?

NU, NU si din nou NU. Nu as vrea sa mai incerc cu fostul ) mi se pare bleachh ) si pot sa raspund si pt al meu acelasi lucru ))

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

deuzza666

Senior member
129 mesaje

scris pe 3 feb 2009 12:10 de deuzza666

Acceptati provocarea?

Daca nu as fi implicata intr-o alta relatie posibil.Depinde si de circumstantele despartirii
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Sex cu fosta

scris pe 3 feb 2009 17:18 de valentine

Atat timp cat nici unul dintre voi nu are pe nimeni in momentul de fata si va simtiti bine impreuna, de ce nu?
Problema apare atunci cand se trezesc in voi din nou anumite chestii trecute...
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: Re: Sex cu fosta

scris pe 3 feb 2009 19:00 de baby

Atat timp cat nici unul dintre voi nu are pe nimeni in momentul de fata si va simtiti bine impreuna, de ce nu?
Problema apare atunci cand se trezesc in voi din nou anumite chestii trecute...

am incercat eu
este...ciudat...pt ca desi ne-am despartit tot cu el mi-am dorit sa o fac,in el am avut incredere si in ciuda discutiilor dintre noi in pat a fost bine....chiar mai bine decat inainte sa ne despartim.
nici unul dintre noi nu avea iubit/a...si poate de asta ne-a fost usor sa o facem.

si zici bine Valentine...problema apare cand unul dintre cei doi isi doreste impacarea.
[in cazul meu el a vrut]...iar celalalt e confuz si ba vrea ba nu mai vrea
uneori imi doream si eu sa reluam relatia si asta fiindca nu se pierdusera de tot sentimentele
dar mi-e teama ca e valabila vorba aia...."ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust"

sunt de parere ca persoanele care se tot intorc la fostul/a chiar si pt sex inca mai au ceva sentimente neingropate

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

deeadeea21

Senior member
92 mesaje

scris pe 3 feb 2009 22:49 de deeadeea21

am facut sex cu fostul, asta pt ca nu cu el mi-am inceput viata sexuala si vroiam sa vad cum e. mi-am dat seama ca era demential tipul, asa ca l-am actualizat(asta se intampla intr-un "atunci")

Unde dragoste nu e, raman doar sticlele...
sus

angela

Expert member
1090 mesaje

scris pe 3 feb 2009 23:44 de angela

Acceptati provocarea?

Nu as accepta, indiferent daca as fi singura sau nu. Mi-ar fi frica sa nu trezesc anumite amintiri neplacute sau placute si sa ma faca sa ma intorc in trecut. Prefer sa traiesc prezentul, e mult mai bine asa. Acum depinde si de motivele despartirii, insa daca intr-adevar iti doresti asta incerci, insa s-ar putea sa dai de o adevarata cutie a Pandorei.

''Nu te intreba ce ii trebuie lumii - intreaba-te ce te face sa prinzi viata si pune-te pe treaba. Deoarece lumii ii trebuie oameni care au prins viata'' - Howard Thurman
sus

vera_mary88

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Sex cu fosta

scris pe 5 feb 2009 09:29 de vera_mary88

Nu as accepta, indiferent daca as fi singura sau nu. Mi-ar fi frica sa nu trezesc anumite amintiri neplacute sau placute si sa ma faca sa ma intorc in trecut. Prefer sa traiesc prezentul, e mult mai bine asa. Acum depinde si de motivele despartirii, insa daca intr-adevar iti doresti asta incerci, insa s-ar putea sa dai de o adevarata cutie a Pandorei.

Am avut ocazia si am ales sa nu o fac...din moment ce m-am despartit de el mi se pare normal ca sa se termine de tot o relatie...de ce sa ii dau sperante false...de sa il fac sa sufere...nu a stiut aprecia ce a avut ...e treaba lui

"Ne-am nascut liberi dar peste tot suntem in lanturi"
sus

picpoc

Senior member
51 mesaje

Re: Re: Re: Sex cu fosta

scris pe 6 feb 2009 17:56 de picpoc

DEPINDE..!!daca tipul mi se pare mie mai atragator ca niciodata si mai ravnit de fete cum n-a fost vreodata atunci da, de ce nu? depinde si de modul in care am incheiat acea relatie!

SUNT 2 TIPURI DE FETE: UNELE CARE O IAU SI ALTELE CARE NU RECUNOSC!!:d
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sex cu fosta

scris pe 9 feb 2009 23:06 de carrie

Depinde... doar ca prezinta riscul de a reaparea sentimentele, de obicei doar de o parte...
Cat despre ciorba reincalzita... uneori e chiar mai buna!

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

64 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online