Sex la prima intalnire

Pagina 3 din 3
«   1   2   3

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 29 oct 2007 22:34 de Ionel

sincer sa fiu m-am casatorit din prostie mai mult pt. ca ea vroia sa fie casatorita( aici ajungem iar la fetele disperate)iar eu pt. ca o iubeam am fost deacord. Sunt casatorit de un an si jumatate si am stat inainte cu ea vreo 3 ani dar a fost mult mai bine inainte sa fim casatoriti, dupa ce ne-am casatorit au aparut problemele si gelozia din partea ei

Nu stiai ca asa sunt femeile? Pai faptul ca vi s-au pus pirostriile pe cap le transforma radical. Cand eram tanar (dar si mai tarziu) am observat un lucru deosebit: pana la casatorie fetele roseau cand se spunea un banc mai fara perdea. Dar sa vezi (sau mai bine sa auzi, daca nu te dor urechile) ce bancuri spuneau imediat dupa nunta si cum mai erau cu cele organe genitale mai mereu in gura, de roseau tinerii baieti. Apoi am vazut un film - dar nu mai stiu cum se numea -, in care o pereche traiau impreuna de 5 ani. Barbatul (doar el lucra) avea tot timpul mancarea pusa pe masa cand venea, haine calcate etc. Imediat dupa casatorie a trebuit sa-si incalzeasca, ba uneori sa-si pregateasca mancarea, sa-si coase un nasture rupt, sa-si calce imbracamintea. Ce rezula: femeia a facut si pe dracu' numai ca sa-si atinga scopul, adica sa se marite, sa nu ramana de "rasu lumii". Destule sunt din acestea si aici nu ma poate contrazice nimeni, deoarece va dau cazuri reale, atat din viata mea (spre norocul meu e ca n-am fost prins in latz), cat si de la cunoscuti.

iubesc oamenii asa cum sunt
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 29 oct 2007 22:38 de Ionel

Proasta fata!!!

Daca eu iti spun asa: diferenta dintre un barbat si o femeie dupa ce au facut sex este ca ea il poate subjuga intr-atat incat dupa 2 zile sa se tarasca inapoi cersind mai mult...ma crezi?

Asta e unul din punctele slabe ale voastre, sexul. Daca dati peste una care va doboara in pat va intoarceti in genunchi la ea cerand mai mult.

Totu-i relativ. Ca sunt si fete care se tarasc in fata baietilor, dar ele nu pentruca el de placere de el in pat a doborat-o, ci pentruca ea a crezut ca daca ea i-a dat "intimitatea" ei, el va ramane cu ea. Si atunci apare disperarea si ciuda de a fi fost inselata in asteptari sau pur si simplu inselata. Ori, nu cred sa existe vreo femeie care sa poata trece peste o asemenea ofensa. Si atunci cauta sa-l recupereze sau sa se razbune. Asa ca, din experienta mea, cazurile sunt la ambele sexe. Cu un singur lucru sunt de acord: barbatii cad mai greu in mrejele iubirii, dar cand cad, a lor iubire e mult mai adanca.

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 30 oct 2007 16:03 de Nekunoskuta

...Ce rezulta: femeia a facut si pe dracu' numai ca sa-si atinga scopul, adica sa se marite, sa nu ramana de "rasu lumii". ...

Asta nu se mai cheama dragoste ci afacere.

Nimic...
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 30 oct 2007 22:52 de Ionel

Asta nu se mai cheama dragoste ci afacere.

Ai dreptate, dar nu se numeste afacere, ci inselatorie. Si de cele mai multe ori cele care pe urma pierd sunt tot ele. Apoi se plang in tot satul ca: o bate sau o inseala sau o neglijeaza barbatul

sus

MYKY

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Sex La Pr

scris pe 20 nov 2007 10:22 de MYKY

absolut corect.
serios vbind e o ineptie sa ti-o tragi de la prima intalnire, e ceva anormal, cu exceptiile de rigoare dac-ar veni carmen electra si ar zice hai acuma , n-as zice nu
nu este bine sa faci sex de la prima intalnire ,ptr. ca sar putea sa te alegi cu vreo boala.asa ca ai grija
sus

Stranger_to_love

Expert member
732 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Sex L

scris pe 20 nov 2007 13:00 de Stranger_to_love

nu este bine sa faci sex de la prima intalnire ,ptr. ca sar putea sa te alegi cu vreo boala.asa ca ai grija

Deci daca faci sex dupa mai mult timp nu mai iei nici o boala pt. ca se vindeca intre timp.

In caz de efecte adverse ce am spus mai sus a fost parerea mea personala.
sus

blue_eyes_g

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Sex La Prima Intalnire

scris pe 22 nov 2007 00:55 de blue_eyes_g

Insa in cazul unui baiat mi se pare ok sa o faca din prima...cu toate ca daca fata aia iti cedeaza de la prima intalnire, inseamna ca va ceda si altuia si tot asa..ca intr-un lant al slabiciunilor..Iar asta cum a zis si Valentine da de banuit..ca respectiva ar fi doar o femeie usoara.. ca sa nu folosesc alti termeni...

Vezi, asta mi se pare mie o mare nedreptate..adica baiatul se poate culca de la prima intalnire cu o fata fara sa para afemeiat sau mai stiu eu cum(ceva termeni negativi), pe cand o fata care ajunge din prima in pat cu un baiat e catalogata drept ,,fata usoara.'' De ce nu primesc ambii acest statut din moment ce comportarea este aceeasi?(ma refer la fata si baiatul care fac sex din prima)
sus

nypd

Veteran member
343 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Sex La Prima Intalnir

scris pe 22 nov 2007 01:54 de nypd

diferenta e de o litera. un amarat de "r"

OLE, OLE SA BATA CFR- ANDONE DEMISIA
sus

tematoare

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #S

scris pe 22 nov 2007 02:27 de tematoare

Deci daca faci sex dupa mai mult timp nu mai iei nici o boala pt. ca se vindeca intre timp.

Sa inteleg ca ,,te-ai vindecat'' de virginitate pana la urma?
sus

Stranger_to_love

Expert member
732 mesaje

scris pe 22 nov 2007 15:21 de Stranger_to_love

Sa inteleg ca ,,te-ai vindecat'' de virginitate pana la urma?

Nu,nu m-am "vindecat" de virginitate.
De unde ai dedus asta din mesajul meu?
Si cine esti?

In caz de efecte adverse ce am spus mai sus a fost parerea mea personala.
sus

Arabella_jus

Newbie
4 mesaje

Re: Sex la prima intalnire

scris pe 4 dec 2007 04:27 de Arabella_jus

ati putea avea o relatie de durata cu o persoana cu care ati facut sex de la prima intalnire ?

din moment ce ati vb pe net nush cat amar de vreme ... ai fi venit in sm sa te uiti la ea ..poate cand mergeai acasa iti si schimbai id ...sa fim seriosi)

...
sus
Pagina 3 din 3
«   1   2   3

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

30 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online