Sunt disperat

Pagina 1 din 1
1

asdf

Guest

Sunt disperat

scris pe 10 ian 2010 00:58 de asdf

Cine ma poate ajuta si pe mine cu o problema in privat.. chiar nu pot s-o public aici ... este vorba despre o fata....kiar nu stiu ce sa mai fac... o sa ma imbolnavesc de nervi si de suparare.. cine crede ca ma poate asculta si imi poate oferi un sfat... sa-mi lase id ... multumesc
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Sunt disperat

scris pe 10 ian 2010 10:11 de McLove

Cine ma poate ajuta si pe mine cu o problema in privat.. chiar nu pot s-o public aici ... este vorba despre o fata....kiar nu stiu ce sa mai fac... o sa ma imbolnavesc de nervi si de suparare.. cine crede ca ma poate asculta si imi poate oferi un sfat... sa-mi lase id ... multumesc

Nimeni nu o sa te poata ajuta cum zici tu. Ori spui aici, si te ajutam, ori astepti sa te ajute cineva, care nu va aparea.

Stai linistit, nu stiu eu cine esti tu, sau despre cine e vorba.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

scris pe 10 ian 2010 11:34 de baby

fa-ti cont si poate te ajutam prin mesaje

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

Re: Re: Sunt disperat

scris pe 10 ian 2010 11:45 de Incepator

fa-ti cont si poate te ajutam prin mesaje

Baby e un psiholog desavarsit ! Sunt sigur ca pe mana ei vei iesi bine .

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

yony

Expert member
614 mesaje

scris pe 10 ian 2010 11:49 de yony

potzi sa vb deschis si sincer aici.. oricum nimeni nu te cunoaste!!

sus

creata

Guest

scris pe 16 ian 2010 19:17 de creata

poi de ce sa lase cineva id?mai bine il lasi tu si dk chiar va vrea cineva sa te asculte il va lua si iti va spune,nu crezi?
sus

sgc

Guest

scris pe 16 ian 2010 21:11 de sgc

si eu sunt disperata. banuiesc ca tu din cauza mea, desi, eu nu fac ceea ce faci tu, iar eu din cauza ta. eu, deja, m-am imbolnavit de nervi, de draci si suparare, pt. toate cele facute de tine de cand te stiu, din noiembrie 2003.
nu te astepta sa pot oferi solutii problemei tale cata vreme, n-am habar care-ar fi solutia problemei mele
sus

creata

Guest

Re: Re: Sunt disperat

scris pe 16 ian 2010 21:39 de creata

si eu sunt disperata. banuiesc ca tu din cauza mea, desi, eu nu fac ceea ce faci tu, iar eu din cauza ta. eu, deja, m-am imbolnavit de nervi, de draci si suparare, pt. toate cele facute de tine de cand te stiu, din noiembrie 2003.
nu te astepta sa pot oferi solutii problemei tale cata vreme, n-am habar care-ar fi solutia problemei mele

deci pana la urma voi 2 va cunosteti?k nu mai inteleg nimic din faza "eu sunt disperata din cauza ta si tu din cauza mea"
sus

sgc

Guest

Re: Re: Re: Sunt disperat

scris pe 16 ian 2010 21:45 de sgc

deci pana la urma voi 2 va cunosteti?k nu mai inteleg nimic din faza "eu sunt disperata din cauza ta si tu din cauza mea"
suntem aman2 disperati. ai vreo solutie pe problema noastra?!?
sus

creata

Guest

Re: Re: Re: Re: Sunt disperat

scris pe 16 ian 2010 21:52 de creata

suntem aman2 disperati. ai vreo solutie pe problema noastra?!?

poi dak as stii despre ce este vb poate...eu tot ce pot sa iti zic k am reusit sa trec de o rel de 3 ani.una de 6 luni in care am iubit enorm si ink altele mai scurte...crezi k as putea sa iti fiu de folos?
sus

sgc

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Sunt disperat

scris pe 16 ian 2010 21:57 de sgc

crezi k as putea sa iti fiu de folos?
sincer?!? nu. cred ca ma voi ajuta cu disperatu, ca, macar suntem la fel si genuri diferite mai zic eu, mai zice el, vom vedea, ori la deal, ori la vale
sus

creata

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt disperat

scris pe 16 ian 2010 22:03 de creata

sincer?!? nu. cred ca ma voi ajuta cu disperatu, ca, macar suntem la fel si genuri diferite mai zic eu, mai zice el, vom vedea, ori la deal, ori la vale

dar eu tot nu inteleg care este disperarea...k nici tu si nici el nu vreti sa spuneti defapt ce este...pe mine cel putin m-ati bagat in ceata cu atata mister...dar tu stii mai bine care este motivul ...oricum nu stie nimeni cine sunteti...si asa nu cred k vor curge sfaturile dak nu ziceti ce aveti de zis....nush sfatul meu,voi faceti ce credeti...multa bafta oricum
sus

sgc

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt disperat

scris pe 16 ian 2010 22:19 de sgc

nush sfatul meu,voi faceti ce credeti...multa bafta oricum
corect. multumesc. sa fie.
sus

oanacreata

Junior member
14 mesaje

Re: Re: Re: Sunt disperat

scris pe 16 ian 2010 23:00 de oanacreata

Baby e un psiholog desavarsit ! Sunt sigur ca pe mana ei vei iesi bine .

poi atunci poate reuseste sa ma ajute si pe mine....sa ma lamureasca in legatura cu ceva...deci,am avut o rel cu un baiat pe care l-am iubit enorm(am fost cu el 6 luni in care ma facut sa il iubesc cum nu am iubit pe nimeni si vreau sa precizez k inainte sa fiu cu el tocmai ma desp de un baiat dupa o relatie de 3 ani si nici pe el nu l-am iubit cum l-am iubit pe acesta)si dupa ce ne-am desp el a continuat sa ma kute ,sa vb la tel ,prin msj si ne-am mai si intalnit din knd in knd desi noi eram implicati in alte relatii dar nu puteam renunta nici unu la celalalt dar asta a fost pana a dat-o el in bara rau detot.in fine,nu am mai vorbit cu el de atunci ,am rupt orice legatura...dupa un timp am incercat sa imi fac si eu alte relatii,dar in afara de faptul ca ii comparam pe toti cu el(la gesturi,la felul de a se purta,de a vb)ma plictisesc repede de ei si dupa o luna o rup cu ei.oare ink mai tin la fostul?sau nu am gasit persoana potrivita ink?ast si eu niste sfaturi dk puteti.ms
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sunt disperat

scris pe 17 ian 2010 03:40 de ExoticDream

poi atunci poate reuseste sa ma ajute si pe mine....sa ma lamureasca in legatura cu ceva...deci,am avut o rel cu un baiat pe care l-am iubit enorm(am fost cu el 6 luni in care ma facut sa il iubesc cum nu am iubit pe nimeni si vreau sa precizez k inainte sa fiu cu el tocmai ma desp de un baiat dupa o relatie de 3 ani si nici pe el nu l-am iubit cum l-am iubit pe acesta)si dupa ce ne-am desp el a continuat sa ma kute ,sa vb la tel ,prin msj si ne-am mai si intalnit din knd in knd desi noi eram implicati in alte relatii dar nu puteam renunta nici unu la celalalt dar asta a fost pana a dat-o el in bara rau detot.in fine,nu am mai vorbit cu el de atunci ,am rupt orice legatura...dupa un timp am incercat sa imi fac si eu alte relatii,dar in afara de faptul ca ii comparam pe toti cu el(la gesturi,la felul de a se purta,de a vb)ma plictisesc repede de ei si dupa o luna o rup cu ei.oare ink mai tin la fostul?sau nu am gasit persoana potrivita ink?ast si eu niste sfaturi dk puteti.ms

Marturisesc ca am o nedumerire matematica... si nu esti singurul "caz"... Cum este posibil ca la 19 ani sa fi avut deja o relatie de 3 ani cu sentimente, una de 6 luni cu sentimente si mai si, alte relatii de care te-ai plictisit?!? Mie imi da eroare!

In fine... cred ca explicatia la dilema ta este destul de simpla: sentimentele pentru acel baiat nu s-au sters inca din "sistem".... CHIAR DACA v-ati despartit si el o fi gresit enorm. Este natural, uman, sa simti asa, sufletul nostru are o inertie pe care numai o vointa extraordinara o poate diminua, baietii stau mult mai bine decat noi la acest capitol, ei trec mai departe mai usor si mai rapid pentru ca isi activeaza ratiunea, care trece oarecum "cu tavalugul" peste sentimente si merg mai departe, in timp ce noi alunecam destul de des inapoi in "groapa cu sentimente" in loc sa le urmam exemplul.

Daca tu crezi ca el mai tine la tine si ca intre voi se mai poate repara ceva, spune-i! Daca nu, renunta la "principiul" conform caruia "cui pe cui se scoate", vezi-ti de viata ta fara sa alergi dupa alte relatii, nu cred ca vei reusi sa uiti mai repede daca il vei inlocui pe baiatul pe care inca il mai iubesti cu unul nou, indiferent cat de grozav ar fi acesta. Lasa lucrurile sa vina de la sine, nu moare nimeni daca nu este implicat permanent intr-o relatie.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

oanacreata

Junior member
14 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sunt disperat

scris pe 17 ian 2010 11:30 de oanacreata

Marturisesc ca am o nedumerire matematica... si nu esti singurul "caz"... Cum este posibil ca la 19 ani sa fi avut deja o relatie de 3 ani cu sentimente, una de 6 luni cu sentimente si mai si, alte relatii de care te-ai plictisit?!? Mie imi da eroare!

In fine... cred ca explicatia la dilema ta este destul de simpla: sentimentele pentru acel baiat nu s-au sters inca din "sistem".... CHIAR DACA v-ati despartit si el o fi gresit enorm. Este natural, uman, sa simti asa, sufletul nostru are o inertie pe care numai o vointa extraordinara o poate diminua, baietii stau mult mai bine decat noi la acest capitol, ei trec mai departe mai usor si mai rapid pentru ca isi activeaza ratiunea, care trece oarecum "cu tavalugul" peste sentimente si merg mai departe, in timp ce noi alunecam destul de des inapoi in "groapa cu sentimente" in loc sa le urmam exemplul.

Daca tu crezi ca el mai tine la tine si ca intre voi se mai poate repara ceva, spune-i! Daca nu, renunta la "principiul" conform caruia "cui pe cui se scoate", vezi-ti de viata ta fara sa alergi dupa alte relatii, nu cred ca vei reusi sa uiti mai repede daca il vei inlocui pe baiatul pe care inca il mai iubesti cu unul nou, indiferent cat de grozav ar fi acesta. Lasa lucrurile sa vina de la sine, nu moare nimeni daca nu este implicat permanent intr-o relatie.

poi sa iti explic:cu cel de 3 ani am stat de la 15 la 18 ani iar apoi am fost cu cel de 6 luni...dupa care am incercat ink vreo 2 relatii dar nu aumers:|

oricum iti multumesc pentru sfatul tau si voi incerca sa tin cont de el...este adevarat k nu moare nimeni fara o relatie,dar nu gaseam un rasp pt faptul k nu pot avea deokmdata una...dar aqm cred k mi-ai dat rasp.mersi ink o data
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

24 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online