Dilema

Pagina 1 din 1
1

Pralea

Guest

Dilema

scris pe 8 sep 2007 03:37 de Pralea

Poate cineva sa imi explice si mie urmatoarele de ce sunt valabile urmatoarele chestii?

1.E misto sa fii fata lu’ tata. E jenant sa fii baiatul mamii.
2.Fetele scunde sunt mignone. Barbatii scunzi sunt pitici.
3.Cand o femeie isi cumpara un vibrator este senzational. Cand un barbat isi cumpara o papusa gonflabila este jenant.
4.Femeile au parasit Titanicul primele
5.Fustele scurte vor scurta intotdeauna perioada de somaj.
6.De ce femeile se pot tine de mana pe strada si barbatii nu (fara a fii considerati gay)?
sus

Pralea

Guest

Re: Dilema

scris pe 8 sep 2007 03:37 de Pralea

@edit - Poate cineva sa imi explice si mie de ce sunt valabile urmatoarele chestii?
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 8 sep 2007 03:58 de Bozgoru

1.tata e cel care are grija de fata.. e ceva frumos protectiv... ca baiat daca apelezi la mama..iti pierzi masculanitatea..
2.suna mai bine mignona la feminin si pitici la masculin decat pitice..
3.femeia dovedeste ca nu are nevoie de barbat... iar barbatul.. da dovada ca nu e in stare sa aiba o femeie...
4.femeile ajuta la perpetuarea speciei.. mai bine scapa ele majoritare ca pot fii impregnte de un singur barbat..
5.ce face femeia cu curu nu fac 7 barbati cu capul..
6.sexul frumos pare si mai frumos impreuna... sexul tare pare dezgustator impreuna.. e vorba doar de imagine..

si /7/ care e de la mine.. toate aceste 6 ..spuse de tine.. au fost inventate pentru ca femeia sa para ca detine puterea.. sigur au fost inventate de o femeie.. care a vrut sa demonstreze ca si femeile sunt bune la ceva.. si implicit sa denigreze barbatul.. in aceasta lume.. care intr-adevar e condusa de femei..
sus

ruusu10

Newbie
3 mesaje

Re: Re:

scris pe 8 sep 2007 09:23 de ruusu10

am si eu o intrebare...dupa ce mi se scoala curge un lichid transparent ca apa(nu sperma)si dupa asta se culca si nu se mai scoala...ce pot sa fac?

rusu
sus

angela

Expert member
1090 mesaje

Re: Re: Re:

scris pe 8 sep 2007 10:12 de angela

1. E jenant sa fii baiatul lui mama, pentru ca dupa casatorie nu o sa te casatoresti doar cu el, ci si cu mama lui.
2. Nu cred ca uneori conteaza inaltimea, dar orice femeie isi doreste un barbat cat de cat inalt.
3.Subiectul acesta imi aminteste de un documentar cu barbatii care erau super indragostiti de papusile lor gonflabile.Pentru ei aceea papusa era ca o femeie adevarata. Groaznic
4. In orice razboi sau cand vine vorba de o calamitate, femeile, dar si copii sunt primii care sunt protejati.
5.La punctul acesta mi se pare ca esti misogin..In fine stiu la ce te referi, dar nu generaliza..
6. Nu vei vedea niciodata 2 barbati care sa mearga de mana pe strada.. E vorba de imaginea lor.

si 7. Ce ne-am face noi femeile fara barbati, dar si ce s-ar face barbatii fara femei?

''Nu te intreba ce ii trebuie lumii - intreaba-te ce te face sa prinzi viata si pune-te pe treaba. Deoarece lumii ii trebuie oameni care au prins viata'' - Howard Thurman
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: Re:

scris pe 8 sep 2007 11:11 de stefanoski

6. Nu vei vedea niciodata 2 barbati care sa mearga de mana pe strada..

Esti sigura ?

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

angela

Expert member
1090 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 8 sep 2007 12:26 de angela

Esti sigura ?

Cel putin poate nu in Romania. Dar mai stii...

''Nu te intreba ce ii trebuie lumii - intreaba-te ce te face sa prinzi viata si pune-te pe treaba. Deoarece lumii ii trebuie oameni care au prins viata'' - Howard Thurman
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 8 sep 2007 18:52 de Nekunoskuta

Din acelasi motiv pentru care femeile care se culca cu mai multi barbati sunt c**** iar barbatii care se culca cu mai multe femei sunt macho Sau fac si eu o lista ca sa fie mai concludenta?

Pentru ca lumea e impartita: barbati si femei. Suntem diferiti dau totusi asemanatori si, in ciuda diferentelor dintre noi, nu putem trai unul fara celalalt...simplu, nu?

Nu mai cauta explicatii, traieste...alaturi de o femeie!

Nimic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Dilema

scris pe 8 sep 2007 21:25 de valentine

Ma bucur ca v-am captat atentia intr-un moment in care nu puteam sa adorm
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

124 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online