In Memoriam

Pagina 1 din 1
1

Aluka_rememb

Newbie
6 mesaje

In Memoriam

scris pe 9 mar 2008 23:42 de Aluka_rememb

Nu stiu cati si daca isi mai amintesc multi , dar ...exact cum scriam mai sus as vrea sa ii amintesc pe cei "raposati" chiar daca sunt in viata...! un sunet de trompeta si o salva de tun...poate ne vor auzi...candva...cumva... :

- dualis
- firesoul
- sabba
- ursu
- infector
- copilita
- ...valentine? imi poti spune cum se numea prietena ta dupa transatlantic ?
- kalyspso
- xxxxx (care mi-a ramas intiparita adanc in memorie pentru o fraza.... si anume " ceea ce esti , vorbeste mai mult decat ceea ce spui..."! sper sa fie fericita langa sorin ...cu droaia de copii pe care si-i dorea..! )
- alexander(erai la viena ultima data...!....

am asa un moment de nostalgie....! ii voi mentiona pe toti cei dragi in masura ce imi voi aminti de ceea ce a fost pe aici la inceputuri...acum 5-6 ani...!

Daca esti invizibil, poarta-te ca atare !
sus

Aluka_rememb

Newbie
6 mesaje

Re: In Memoriam

scris pe 9 mar 2008 23:58 de Aluka_rememb

Exotic....spune si tu....! si tu nemesis...!altii mai vechi..prezenti...nu mai stiu....

sus

Vali

Guest

Re: Re: In Memoriam

scris pe 14 mar 2008 01:06 de Vali

Tot cu V

De sabba tu nu mai stii nimic? Nu ati mai tinut legatura? Infector parca aparuse prin toamna daca tin eu minte bine...dar cum a aparut a si disparut

Daca s-ar intoarce macar jumatate din cei enumerati de tine ar creste cu minim un sfert media IQ-ului de pe aici
sus

Aluka_rememb

Newbie
6 mesaje

Re: Re: Re: In Memoriam

scris pe 14 mar 2008 01:40 de Aluka_rememb

Tot cu V

De sabba tu nu mai stii nimic? Nu ati mai tinut legatura? Infector parca aparuse prin toamna daca tin eu minte bine...dar cum a aparut a si disparut

Daca s-ar intoarce macar jumatate din cei enumerati de tine ar creste cu minim un sfert media IQ-ului de pe aici

mi-am amintit : vampyrela..! alina si daca ma mai gandesc putin imi amintesc si numele de familie...!
sabba e bine si sanatoasa...sa o tina Dumnezeu la fel,acolo unde e..!
infector nu l-am mai vazut demult..! de foarte demult..!
cu dualis....,mare tampit si asta....! ..mergeam io asa prin oras acum aproape un an si ma trage unu' de maneca : nenea...uite ea e noua mea nevasta....!
am crezut ca lesin de ras....,eu radeam...tampitu' de dualis radea...si nevasta-sa se uita saraca la noi ca vitzelu' la poarta noua...! nu intelegea nimic....cu atat mai mult cu cat il auzise pe nebun ca mi-a spus : ti-o prezint pe noua mea nevasta....! dualis nu mai fusese insurat niciodata si ea saraca tot asa stia....si apoi nu intelegea cum de a lasat-o nebunu' ca sa ma bata pe mine pe umar si sa imi spuna asa pe NV vorbele alea...! ne-am prapadit de ras...., noroc ca nevasta-sa e fata de treaba...!
copilita am mai vorbit cu ea pe mess acum cred ca mai bine de un an...si nu mai stiu nimic...
firesoul era pe la sibiu la facultate acum mult timp...! nu stiu daca intre timp a murit de foame sau de ras...!
ursu s-a suparat cand ne-am certat eu cu exotic si s-a dus..si rau a facut...!
in rest nu mai stiu nimic...!
sincer m-ar fi bucurat sa mai stiu despre ei cate ceva si despre altii din an in pashte ..........
mai ales de firesoul ...!
aa....kalypso...facea id-uri de chat pt o firma pentru net ....si apoi a disparut..!
xxxxx e in america...!chiar nu stiu de ce nu a mai scris pe-aici..!
cam atat..!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: In Memoriam

scris pe 14 mar 2008 01:48 de ExoticDream

Daca s-ar intoarce vreo 2 din cei enumerati, media IQ ar scadea... drastic, daca insa ar reveni unul din ceilalti (unlisted!) aceeasi medie ar exploda! Guess who and who!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: In Memoriam

scris pe 14 mar 2008 01:55 de ExoticDream

- dualis
- firesoul
- sabba
- ursu
- infector
- copilita
- kalyspso
- xxxxx

Pe dualis l-am vazut in ultimii 2-3 ani de 2-3 ori pe Messenger, o data l-am salutat si mi-a raspuns. Infector este bine merci, si-a lasat facultatea in stand by si cara cabluri, pardon, lucreaza in functia de cameraman la Antena 1. Ursu a disparut in tromba/ceata dupa ce ne-am certat unii cu altii, dar nu-i bai, a fost inlocuit cu altii, care ii calca serios pe urme din multiple puncte de vedere. De ceilalti nu mai stiu nimic. La un moment dat a reaparut un user pe nume batranul, eu nu l-am "prins" pe vremuri....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Aluka

Guest

Re: Re: In Memoriam

scris pe 14 mar 2008 02:10 de Aluka

Infector este bine merci, si-a lasat facultatea in stand by si cara cabluri, pardon, lucreaza in functia de cameraman la Antena 1

good job....vai steaua lui de talentat..!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

69 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online